Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

:laugh:

Ακόμα κι έτσι, είναι κλασσικός ο Λουκ, σε αντίθεση με κάτι άλλους...

71152764_1376378585850575_8300361914014236672_n.jpg
:p

-------------------------------------------------

Χμμμμ, what's in the man's mind?

Ή του άρτιστ, anyway...

43507976_544694405958729_4881363677531447281_n.jpg
:o

Άραγε θα έρθει κάποτε η εποχή να υλοποιηθεί η συνέχεια που είχε κατά νου ο Λούκας;

-----------------------------------------------------

Η Μαρβελ εξαπολύει κακούς εναντίον Vader, αλλά και Jedi Fallen Order.

portrait_uncanny.jpg
portrait_uncanny.jpg
portrait_uncanny.jpg

Ας κάνουμε κι ένα crossover, σήμερις.

61669110_421091112058553_2626240606322647085_n.jpg

Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

https://comicbook.com/starwars/2019...ayed-sequel-trilogy-wouldnt-follow-his-plots/

Λογικό που δεν μιλάει ο Lucas τόσο καιρό.

Άραγε θα έρθει κάποτε η εποχή να υλοποιηθεί η συνέχεια που είχε κατά νου ο Λούκας;

Το σφαλμα ειναι του Lucas ! Και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.
Και τα 4 δις στην τσεπουλα του ... ΚΑΙ ... συμβουλατορας του σηκουελ.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.

Στην αρχη (πριν το Phantom Menace) ειχε πει οτι "το Star Wars εχει φυγει απο τα χερια μου".
Ετσι το εννοει ?

Το σφαλμα ειναι του Lucas ! Και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη.
Και τα 4 δις στην τσεπουλα του ... ΚΑΙ ... συμβουλατορας του σηκουελ.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.

Στην αρχη (πριν το Phantom Menace) ειχε πει οτι "το Star Wars εχει φυγει απο τα χερια μου".
Ετσι το εννοει ?
Ποιος τον ξέρει;

Μπορεί να ήλπιζε ότι κάτι καλό θα έβγαζαν, έστω κι αν ό,τι έφτιαχναν ήταν πέρα από τα σχέδιά του.
Νομίζω ότι πιο πολύ πόνταρε στον κολοσσο της Ντίσνεϋ με την ιδέα ότι "they can't miss".

Όμως υπήρχε η πιθανότητα να πάρει το Star Wars οποιοδήποτε μεγάλο στούντιο και να υλοποιήσει τα του Λούκας, ή ήταν στάνταρ ότι όλοι τους θα έλεγαν "ξέχνα το";

Ποιος ξέρει;

:chinscratch:

Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Ποιος τον ξέρει;

Μπορεί να ήλπιζε ότι κάτι καλό θα έβγαζαν, έστω κι αν ό,τι έφτιαχναν ήταν πέρα από τα σχέδιά του.
Νομίζω ότι πιο πολύ πόνταρε στον κολοσσο της Ντίσνεϋ με την ιδέα ότι "they can't miss".

Όμως υπήρχε η πιθανότητα να πάρει το Star Wars οποιοδήποτε μεγάλο στούντιο και να υλοποιήσει τα του Λούκας, ή ήταν στάνταρ ότι όλοι τους θα έλεγαν "ξέχνα το";

Ποιος ξέρει;

:chinscratch:

Επρεπε να το παει σταδιακα. Να ΜΗΝ τα δωσει ολα (LucasFilm) στην Disney, με το καλημερα.
Να την βαλει συμπαραγωγο στο σηκουελ, να δει ποσα απιδια βαζει ο σακος (ηδη, απο το Force Awakens),
να ψυχολογησει JJ και Kathleen (που ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ σ'αυτα, δηλαδη πως να βρισκει τους καταλληλους),
να μην ασυδοτησουν στο στορυ (να βαλουν εναν κλαψομουνη για Sith και εναν εμπερα για κλαδεμα),
να σεβαστουν την κινηματογραφικη οπτικη του Lucas (δειχνουμε εναν πλανητη απο μακρια, μετα απο
την στρατοσφαιρα, μετα απο τα 1000 μετρα υψος, μετα terrain following στην επιφανεια και αφηνουμε
να εννοηθει οτι εκει που θα προσγειωθει το διαστημοπλοιο ειναι ενα πολυ μικρο μερος του πλανητη)
που ολοι οι παλιοι γουκαδες οσμωθηκαμε τοσα χρονια και να μην ΜΕΤΡΙΑΖETAI η συναρπαγη της

... <<<ΚΛΙΜΑΚΑΣ>>> ... και της λεπτομερειας της !

Αλλα ... τον εφαγαν οι μεγαλομανιες ! Να παρει τα 4 δις για να φτιαξει ιδρυματα και να αφησει το στιγμα του
στο εκπαιδευτικο συστημα των ΗΠΑ (το οποιο, ζητημα αν το καταφερει και ποτε !)

giphy.gif

https://kotaku.com/its-episode-i-racer-remade-in-unreal-engine-4-1833216191

[video=youtube;5DzZZUF24b8]https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&v=5DzZZUF24b8[/video]

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[video=youtube;xqKRR1ao2FU]https://www.youtube.com/watch?time_continue=142&v=xqKRR1ao2FU[/video]

Τρεχω αλαφιασμενος μεσα στο σπιτι :ridinghorse: .... εχω χασει τον υπνο μου :blink: ..... δεν εχω καν hardware να το τρεξω !:bang:

Re: Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Επρεπε να το παει σταδιακα. Να ΜΗΝ τα δωσει ολα (LucasFilm) στην Disney, με το καλημερα.
Να την βαλει συμπαραγωγο στο σηκουελ, να δει ποσα απιδια βαζει ο σακος (ηδη, απο το Force Awakens),
να ψυχολογησει JJ και Kathleen (που ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ σ'αυτα, δηλαδη πως να βρισκει τους καταλληλους),
να μην ασυδοτησουν στο στορυ (να βαλουν εναν κλαψομουνη για Sith και εναν εμπερα για κλαδεμα),
να σεβαστουν την κινηματογραφικη οπτικη του Lucas (δειχνουμε εναν πλανητη απο μακρια, μετα απο
την στρατοσφαιρα, μετα απο τα 1000 μετρα υψος, μετα terrain following στην επιφανεια και αφηνουμε
να εννοηθει οτι εκει που θα προσγειωθει το διαστημοπλοιο ειναι ενα πολυ μικρο μερος του πλανητη)
που ολοι οι παλιοι γουκαδες οσμωθηκαμε τοσα χρονια και να μην ΜΕΤΡΙΑΖETAI η συναρπαγη της

... <<<ΚΛΙΜΑΚΑΣ>>> ... και της λεπτομερειας της !

Αλλα ... τον εφαγαν οι μεγαλομανιες ! Να παρει τα 4 δις για να φτιαξει ιδρυματα και να αφησει το στιγμα του
στο εκπαιδευτικο συστημα των ΗΠΑ (το οποιο, ζητημα αν το καταφερει και ποτε !)

Χμμμ ίσως.

(Μου θυμίζει ένα κόμικ στριπτ που είχαμε βάλει παλιά, στο οποίο ο Λούκας γκρίνιαζε ότι θα τον βάλουν να κάνει κι άλλη τριλογία και βαριέται :p ).

Αυτό που επίσης είναι ενδιαφέρον, είναι ότι η ίδια η Ντίσνεϋ είπε πρόσφατα ότι δεν άρεσε στο Λούκας αυτό που βγήκε (όταν ήδη οι φανς οι γκρινιάζουν), ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά...

Και πρόσφατα έσκασε η είδηση ότι ο Kevin Feige της Marvel ετοιμάζεται για ταινία Star Wars...

https://www.hollywoodreporter.com/h...ige-developing-star-wars-movie-disney-1243481

Εχω χασει τον υπνο μου :nounder: .... για το ποσο bug-free ειναι το νεο (fan-game) Pod Racer :smash:

Απ'οσο διαβαζω, ΔΕΝ ειναι οτι πιο ευκολο και απροβληματιστο στον χειρισμο αλλα και στην εγκατασταση. :nounder:

Αλλιως .... θα ειχα αλλαξει PC .... ΧΘΕΣ ! :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες :angry: ....

".... Gareth Edwards was effectively sidelined as the helmer of the troubled 2016 film Rogue One ...."

:confused:

Αν εννοεί για reshoots και τέτοια, τότε θα πρέπει να συμπεριλάβει όλα τα φιλμ της Ντίσνεϋ...

Καλύτερο, πάντως, από αυτό, δεν έχει βγάλει ακόμα η εταιρεία...

49933774_341273356468257_667837054444213772_n.jpg

--------------------------------------------------------------------

Κοίτα να δεις τι πουλάει ο κόσμος!

[video=youtube;kkEgpoVKk5U]https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=kkEgpoVKk5U[/video]

h15215.gif