Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Ο πατερας του George παιζει σκακι εναντιον ενος 7090 mainframe της IBM ............ τo 1962. 😎

John McCarty playing chess against IBM 7090.jpg

C3POnaSokole.jpg

Λεμε και καμια λακαμια να περασει η ωρα ...... 😙😚☺️

Last edited by a moderator:
Θα λεγε κανεις οτι ................ χιλιαδες σινεμαδες προβαλλαν την ταινια στις 25 Μαϊου 1977.
Η εστω, καποια στιγμη τον Μαιο και τον Ιουνιο. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ. Στις ΗΠΑ, που υποτιθεται
οτι εγινε ο χαλασμος, στις 25 Μαϊου 1977 ..... ΜΟΝΟ 43 ΣΙΝΕΜΑΔΕΣ .... προβαλλαν το επος !!!
Βεβαια καπου στα μεσα Ιουλιου, οταν ειδαν οτι εχουν να κανουν με το αγγιγμα του Μιδα ....
δεν υπηρχε ουτε ενας κινηματογραφος που να μην προβαλλε SW. Γιατι τοση αργοπορια ?
Γιατι η ιδια η Twentieth Century Fox (Alan Ladd) αλλα ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο LUCAS φοβοντουσαν
εισπρακτικο πατατρακ. Αλλωστε ουκ ολιγες αξιοζηλευτες ταινιουλες επαιζαν ταυτοχρονα.

View attachment 234112

View attachment 234113

View attachment 234114

View attachment 234115

View attachment 234116

View attachment 234117

Και χεστε με :confused: .......... εκει (στο δεντρακι) τσισακια, κακακια, μαμ και νανι :giggle: ............ ΕΣΑΕΙ ! :love:
Τι κάθεσαι και ξεροσταλιάζεις με τις φωτογραφίες; Πετάξου μέχρι την Φλόριντα να ξεχαρμανιασεις. Άλλοι τα δίνουν για ένα μέτρο καλώδιο.

Τι κάθεσαι και ξεροσταλιάζεις με τις φωτογραφίες; Πετάξου μέχρι την Φλόριντα να ξεχαρμανιασεις. Άλλοι τα δίνουν για ένα μέτρο καλώδιο.
Πρωτα θα αγορασω ενα Tesla για να ξερω ποσα απιδια βαζει ο σακος 😎 ........... δεν τα πα με ? 😙😚

Ξανασκέψου το. Σίγουρα θα σου έρθει ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ φθηνότερα από ενα Tesla ;)
Θα πάθεις πολιτισμικό ΣΟΚ. άλλο οι φωτογραφίες και άλλο το live.
Εμ αυτο θελω να αποφυγω ................... να τα πουλησω oλα και να παω να ζησω κατω απ'το Falcon.
(και στα 57 δεν ειμαι για ταρζανιες και κακουχιες). Τι ? ... Νομιζες οτι απλως θα παω και θα φυγω ?
Θα τους ρωταγα πρωτα για καποια θεση καθαριστριας στον χωρο αλλα επειδη ειναι σιγουρο οτι
γινεται πανικος ακομα και γιαυτη την θεση ..... θα επρεπε να πληρωσω για να κοιμηθω διπλα στο
δεντρακι (ουτε λογος για μεσα στο Falcon, δεν μαγαριζω θρυλους με την ελεεινη αφεντια μου !!!!)

Και θα ξυπνουσα με πρωτη ματια, ΑΥΤΟ ❤️💜........................... ααααααααχχχχχ, παραδεισος ! :giggle:

Last edited:
Καμία μηχανή του χρόνου. Ακόμα και τώρα θα αποζημιωθεί από την ρεαλιστικότητα (κι ας ξέρει ότι είναι όλα ένα κυριλέ λουνα παρκ). Πρεπει κάποια στιγμή να βγάζουμε τα απωθημένα μας όταν βέβαια είναι εφικτό. Και το συγκεκριμένο είναι παραπάνω από εφικτό ! Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Άνθρωποι πεθαίνουν δίπλα μας σε χρόνο dt.

Μην τρελαίνεσαι. 5 μερουλες αν ξημεροβραδιαζεσαι στο λούνα παρκ είναι αρκετές για όλη σου την ζωή.
Aχ ..... δεν με ξερεις, δεν με ξερεις καθολου καλα.
ΔΕΝ ειμαι ανθρωπος του Μετρου (το ειπα οσο πιο κοσμια μπορουσα).
Ουτε ξεκαβλωνω με αιωνιους ερωτες ............. σε 5 μερουλες.
Αυτα ...... ΕΣΥ (ισως) και πολλοι σαν και σενα.
Εγω δεν εχω κοφτη λαχταρας μεσα μου.

Υπάρχει και λύση να το βλέπεις μόνιμα : να κάνεις αίτηση για υπάλληλος. 😁
Εκεί μάλλον θα ξενερώσεις γιατί πέφτει "μαστίγωμα" σε τέτοιες πολυεθνικές.

• Like
Reactions: SR-71
Υπάρχει και λύση να το βλέπεις μόνιμα : να κάνεις αίτηση για υπάλληλος. 😁
Εκεί μάλλον θα ξενερώσεις γιατί πέφτει "μαστίγωμα" σε τέτοιες πολυεθνικές.
Ναι, αυτο ειπα ! Το γραψα παραπανω .....
Αυτα σκεφτομαι και καθομαι στα αυγα μου ! :(:confused:

Μου κανει εντυπωση (κατι αλλο) ....

ΚΑΝΕΙΣ δεν σχολιασε οτι πανω απο την εισοδο του Leicester Square theater (στο ποστ με κινηματογραφους)
η γιγαντο-αφισα (κατα το ημισυ) πανω απο την εισοδο ....... ειναι ΣΚΑΛΙΣΤΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Αρα δεν προκειται για
αφισα αλλα για ΓΛΥΠΤΙΚΗ ! Ισως και καποιος φωτισμος στα X-Wings, το βραδυ ? (δεν ξερω, μπορει και οχι)