Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

E ναι ρε μαστορα, εγω δεν θα σκεφτομουν ΠΟΤΕ "πλαϊνους καθρεφτες" ...... οποτε για μενα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ηταν εξαιρετικη ιδεα.
Χαμηλο iq η οχι .................... ΔΕΝ θα μου κοβε ! Σορρυ δηλαδης ..... αν μας επιτρεπεις, με το συμπαθειο, δεν ειμαι "ρετιρε" ! 😌

Για την αλλη την ερωτηση σου ......... τς τς τς τς ......... εισαι και παλιος στο νημα ! Δεν το περιμενα ! Mε εξεπληξες δυσαρεστα 😒

Για να εξιλεωθώ ορίστε ένα βιντεάκι τι έβλεπαν οι αμερικάνοι το 2012 ΠΡΙΝ καν μπει στο παιχνίδι η disney και το θεματικό πάρκο.
Στο 8:53 το actual speeder από την ταινία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
Reactions: SR-71
Καλα ..... εχει κατι καραβλαχους εκει στο america, ξεχασμενους απ'το 1865, μουστακογενιοφορους,
αιωνιους οπλαρχηγους του general Custer, ταμαμ για Pre-Pre-Pre-Republic φασεις και εκδηλωσεις.
Ευτυχως η προφορα του συγκεκριμενου παλευεται. Μαλλον η γυναικα του τον εκπολιτησε επαρκως.
Ομως η λιγδα στο κοκκινομαλλικο σκαλπ ..... παρεμεινε.

Μολις ξαναειδα το Solo.
Δεν ειναι κακη ταινια .......
Ουτε κορυφαια βεβαια !

Οταν βλεπεις μια ταινια μετα απο ΠΟΛΥ καιρο
προκυπτεις αντικειμενικοτερος (..... αναποφευκτα).

Last edited:
Aυτα τα Holy [bleep) και ΗοLy [bleep) ................. ξενερωνουν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
Ποιο ειναι το αμαρτημα βρε υποκριτες μηντιαρχες ? Οτι σε μια στιγμη ενθουσιασμου
καποιος ειπε Holy Shit ? ............ μα να φαμε τα μουστακια μας πια ......... Ε-ΛΕ-ΟΣ. 😟😣
Τι φαρισαϊσμος ειναι αυτος ?

Μολις ξαναειδα το Solo.
Δεν ειναι κακη ταινια .......
Ουτε κορυφαια βεβαια !

Οταν βλεπεις μια ταινια μετα απο ΠΟΛΥ καιρο
προκυπτεις αντικειμενικοτερος (..... αναποφευκτα).
Έτσι. Το ίδιο έπαθα με το Rogue one.

• Haha
Δεν ειναι οτι μας αρεσαν περισσοτερο απο τοτε ......
απλα προστεθηκαν καποια στοιχεια που προσπερασαμε τοτε !
Στοιχεια πολυ σημαντικα για το continuity του universe.

Aς πουμε, ειχα προσπερασει την ατακα του Han καθως τρεχει με το κλεμμενο speeder (στον Corelia)
που λεει "Οh yeah ..... watch this !" ..... και μετα το φρακαρει ! H εκει που ο Chewie συμφωνει με την Ki'ra
και φερνει σε αμηχανια τον Han (οπως με την Leia στο ESB). Και πολλα τετοια (δεν ειναι ενα και δυο).

Στο Rogue One ..... η Jyn Erso ειναι καινουργιος χαρακτηρας και δεν χρειαζεται continuity χαρακτηρα.

Το Rogue One, είναι αξιοπρεπές, γιατί μας δίνει πραγματικά κάτι παραπάνω στην ιστορία του SW και συνδέει απόλυτα τις 2 τριλογίες με ένα αρκετά καλό σενάριο και φυσικά τον λόγο του vulnerability του Death Star. Για αυτό και το Andor είναι επίσης αρκετά καλό, αφού βασίζεται στον ίδιο χαρακτήρα. Το Solo, είναι ντροπή στην ιστορία του franchise, όπως το Acolyte. Τραγική ταινία, που χάλασε τον χαρακτήρα του Han αντί να μας δώσει περισσότερα στοιχεία για να τον αγαπάμε. Δεν θα το ξανάβλεπα να με πληρώνανε.

• Haha
Στο καλό.

Γιατι ομως δεν μπορω να πανηγυρισω ? (γιατι ισως σκασει καποιος χειροτερος απο αυτην ?)
Ολα αυτα στην περιπτωση που δεν μας τρολλαρουν τα sites (και τρωμε παπα).

Πολυ καλα τα λεει !
Δεν εχουμε επιλογες ........... ακομα και ο Filoni δεν κανει (!) γιατι δεν εχει μανατζεριαλ ικανοτητες.
Ο Lucas ειχε τοσες πολλες ικανοτητες μαζεμενες γμ τον Φελεκη μου (να σκασω απ'το κακο μου 😟).
Ολοι οι αλλοι φανταζουν τουριστες ! Στην καλυτερη περιπτωση, αβγαλτα ανιψακια του .....

20 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το Star Wars: Revenge of the Sith επιστρέφει στη μεγάλη
οθόνη για μία επετειακή προβολή.

Για αυτήν την ξεχωριστή επανακυκλοφορία, η Lucasfilm συνεργάστηκε με τον γραφίστα Matt Ferguson,
ο οποίος σχεδίασε μια ολοκαίνουργια αφίσα για τον εορτασμό των 20 χρόνων της ταινίας.

25 Απριλίου στους κινηματογράφους.

Z9Fesh1.png

REVENGE-FINAL-ONESHEET-WEB_dea684.jpg