Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Με τα μούτρα στο πιοτί,
c303410d1aca5db7ff74095cce2eef4c.jpg

κι αυτός κι εγώ, που έκανα τον συνειρμό!
beer2d3-20090319-292.jpg

Άντε γεια μας και καλά ξεμπερδέματα με τις σπαζοχλαμπάνικες σκέψεις μας!
:7SFGSFG:

Άντε γιατί μας δουλεύει πολύ ο αντιγραφέας ο Lukas και ο Abrams μάς τάζει καινοτομίες της πλάκας με τα φωτόσπαθα! ( :smash: )
E ρε Darth Samurai που τους χρειάζεται!
20130413125914.jpg

-bye-

Γιατί οι καταβολές του Star Wars έχουν σχέση με την φεουδαρχική Ιαπωνία?

Δεν υπάρχει καμία σχέση!
Είνα ειρωνικό σχόλιο, που ίσως να έπρεπε να βάλω σε εισαγωγικά το "καταβολές" κτλ, αλλά δεν το σκέφτηκα.

Απλά προ καμιάς 90αριάς σελίδων (πότε προλάβαμε και φτάσαμε στος 130 και βάλε; ),
έλεγα ότι ο Λούκας έχει κατακλέψει την Ιαπωνική τέχνη γιατί ανέβαζα εικόνες από δημιουργούς που έχουν φτιάξει Mash up τέχνη Star Wars-Shogun.
Από εικονογραφήσεις, όπως τις παραπάνω, μέχρι και μεσαιωνική τέχνη και χειρόγραφα (προφανώς σύγχρονα φτιαγμένα) που εξιστορήσαν τα γεγονότα του star Wars
αλά Shogun φέουδα καταστάσεις κτλ.

Μιας και ψοφάω για κωμωδία, αμέσως ισχυρίστηκα ότι από κάπου τα ξέθαψε ο Lucas και τα έκανε ταινίες, άρα το Star Wars έχει από εκεί τις ρίζες του.
(Εννοείται ότι του χω σούρει του ανθρώπου κι άλλα τέτοια από άλλους πολιτισμούς).
Εντάξει, οι επιρροές του στο ντύσιμο των Jedi και τα φωτόσπαθα είναι από εκεί, αλλά όχι δα κι έτσι όπως το μεγαλοποίησα.
Μη βγουν και με μαζεύουν μερικοί-μερικοί με φωτοδρέπανο να μου πάρουν το κεφάλι για τις συγκρίσεις μου.
japan-emp01.JPG

:chinese:

Άσε που ό,τι βιβλία και αν διαβάζω τελευταία, απ' τις σελίδες όλο μου ξεπετάγονται Star Wars πράματα και κάνω συνειρμούς!
booksculpture.png
at_at_walker_book_sculpture_by_wetcanvas-d7hgz3b.jpg
final_face_g_web_by_anemyaphotocreations-d6tdsl7.jpg
10559923_543759612395736_3604794841498401800_n.jpg
skywalker_vs_vader_book_sculpture_by_wetcanvas-d5vwbgm.jpg
yoda_book_sculpture_by_wetcanvas-d76xg1q.jpg
:vollkommenauf:

Εγω μολις βρηκα μια Tζενταϊσα .... που ΑΝΕΤΑ την εβαζα να με κανει φετες. :love:

KristannaAdena.JPG

Kristana μ ....... :love: .......... καμαρι μ ......... αρχοντοτσολια μ .....:drool1:
Οk ..... ωφειλω να εκμυστηρευτω ....... εχω και πιο kinky φαντασιωσεις ...... :love:

http://pre09.deviantart.net/0b92/th/pre/i/2013/284/2/6/twi_lek_jedi_by_bengerman1-d6pgkzx.png

twi_lek_jedi_by_bengerman1-d6pgkzx.png

Δηλωνω αθεραπευτα αμαρτωλος ! :p Εχω παραδοθει σε κιμαδοκοφτες ! :laugh::laugh::laugh::laugh:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντε να κανουμε λιγη πλακα ... (μπας και ξεχαρμανιασουμε !)

tumblr_n4jhapAvkj1skv9bao1_400.gif

:love:
Έχω τυφλή εμπιστοσύνη!
miraluka_jedi_by_elfguy-d2zzng8.jpg

κι ο θεός βοηθός!
Oπότε σου αφήνω τα ζόρικα και πολύπλοκα
jedi_triad_by_shadow_ninja_zero-d4df6qr.jpg
να τα ξεμπλέξεις με την εμπειρία σου
star_wars_costumes_have_never_ever_been_this_sexy_640_37.jpg

γιατί μυρίζομαι πολύ μαλλιοτράβηγμα
Βέβαια και κάτι πιο αθλητικό να μου βρισκες, δεν με χάλαγε!
jedi_vigilance_by_llyssa-d653070.png

βέβαια ούτε αυτήν πρέπει να την πολυτσαντίζω γιατί θα τις φάω τις φάπες μου!
αλλά ξέρεις καλύτερα πώς χειρίζονται αυτές το φωτόσπαθο!