Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Δεν υπαρχει λιμα σε εκεινον τον γαλαξια ? ... far far away.

Ουτε οδοντοκρεμα ? Ουτε (μηχανικη εστω) οδοντοβουρτσα ?

Χμμ, για να 'μαι ειλικρινής, δεν τολμάω να ρωτήσω!

Επίσης δεν τολμάω να ρωτήσω αν κάτι από την παρακάτω εικόνα ευσταθεί...
Ovechkin+Star+Wars.png

http://3.bp.blogspot.com/-JKenZCcrD...ABPc/M6okEFg8QY0/s1500/Ovechkin+Star+Wars.png
μα είναι δυνατόν να δούμε στο Star Wars "Princess Κοντσίτα" ή κάτι τέτοιο; :afraid:

Τη σειρά Family Guy την έχετε υπόψη σας;
Eίναι cartoon για ενήλικες, μιλάμε για τρελό γέλιο!
(και απορώ πως δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ!)

Υπάρχουν λοιπόν τρία επεισόδια - παρωδίες των αντίστοιχων Star Wars:
Season 6, Episode 01 "Blue Harvest" (σατυρίζει το A New Hope)
Season 8, Episode 20 "Something, Something, Something, Dark Side" (για το The Empire Strikes Back)
Season 9, Episode 18 "It's a Trap" (για το Return of the Jedi)

Δείτε τα κ θα κλάψετε!!

Εμένα σίγουρα με πιάνεις παντελώς αδιάβαστο!:bigcry:
Θα μελετήσω το θέμα με την πρώτη ευκαιρία...:shakehands:

Εντωμεταξύ, μιλώντας για "αδιάβαστο", μια πρόσφατη ανακάλυψη στην Αμφίπολη με έχει στείλει διπλά αδιάβαστο και βλέπω να μού πέφτει πολλή homework τις προσεχείς μέρες γιατί...
σε έναν μικρό θάλαμο κάτω από τον κίονα της ντουλάπας του φεγγίτη του χολ του κεντρικού διαδρόμου του παραδιαδρόμου, οι ανασκαφές έπεσαν πάνω σε μια μαρμάρινη λάρνακα, όπου υπάρχει ένας τέλεια διατηρημένος πάπυρος του 2500. Π.Χ. (με τη ραδιοχρονολόγηση που του έγινε), στον οποίο εικονίζεται κάτι πολύ γνώριμο...
tumblr_n2wvwoleUs1t0bffqo1_500.jpg

Άραγε να υπάρχει και Φαραώ Νταρθ Βέηντερ της δυναστείας των Σιθ;

σε έναν μικρό θάλαμο κάτω από τον κίονα της ντουλάπας του φεγγίτη του χολ του κεντρικού διαδρόμου του παραδιαδρόμου, οι ανασκαφές έπεσαν πάνω σε μια μαρμάρινη λάρνακα, όπου υπάρχει ένας τέλεια διατηρημένος πάπυρος του 2500. Π.Χ. (με τη ραδιοχρονολόγηση που του έγινε), στον οποίο εικονίζεται κάτι πολύ γνώριμο...
tumblr_n2wvwoleUs1t0bffqo1_500.jpg

Άραγε να υπάρχει και Φαραώ Νταρθ Βέηντερ της δυναστείας των Σιθ;

Bεϊντεροποιηθηκε ο Διας (και ο Ηλιας) ..... :laugh::laugh::laugh::laugh:

Ξαναγραφεται η ανθρωπινη ιστορια ! Ο Lucas τρεχει να κρυφτει απ'την ντροπη του.
Φημες αναφερουν οτι η τελευταια φραση του ηταν "εγω μια μαλακια ξεκινησα να κινηματογραφω ....
οχι να ιδρυσω θρησκειες και να αλλαξω ιστοριες .... αφηστε με υσηχο, αφηστε με υσηχο .... φτου ξελεφτερια
ΒΓΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ........ "

upl5577380d619f6.jpg

Ο Λούκας στο γύρισμα της πρώτης σκηνής του «A New Hope» aka episode IV (1977)

Προκειται για την εισβολη των imperial troopers στο σκαφος της πριγκηπισσας Λεια. Οπως αρχισε δηλαδη η ταινια.

Συγκινηση....

Η καμερα ειναι μια Arri 2c αμπλιμάριστη .

Εδω κι αλλες φωτο απο το αρχειο του Λουκας (?)

Super συλλογή αναμνήσεων!:a0210:

Κι έχω υπερσυγκλονιστικά νέα από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, όπου προέκυψαν κι άλλα ευρύματα, με συνέπεια FBI,CIA,NCIS,NSA,NBA,FIFA,ΙΚΑ,ΙΚΕΑ,ΤΕΒΕ,ΟΓΑ,ΕΟΦ και λοιποί να κυνηγούν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης τον Lucas που κάπου έχει εξαφανιστεί αυτόν τον καιρό, όλως τυχαίως...
Γιατί, όμως, τόσος χαμός;
Γιατί κάτω από τη μαρμάρινη λάρνακα, που λέγαμε χθες, υπήρχε θαμμένη μια καταπακτή που οδηγούσε στον ακάλυπτο της ταράτσας της υπόγειας στοάς (όλα αυτά αδήλωτα στην εφορία...) της Δυτικής πτέρυγας Ανατολικά, στην οποία υπήρχε ένα κανωπικό αγγείο, που όλως περιέργως περιείχε κάτι συγκλονιστικό, που οδηγεί σε μια και μόνο λογική (!?;!) ερμηνεία.

star-wars-fan-art-hoth-atat-vader3

Ο Lucas είναι πράκτορας των εξωγήινων. Με τις ταινίες του υποβάλει μια νέα τάξη πραγμάτων. Είναι ο προφήτης άλλων Γαλαξιακών όντων! Μετανοείτε!
Εγώ πάντως μετανοώ, γιατί δεν έπρεπε να πιω εκείνα τα ληγμένα μπουκάλια Star Wars μπύρας...
Μάλλον δεν μου έκαναν και πολύ καλό...
h15038.gif
:stoned::vollkommenauf::stupid:

Υποτίθεται ότι τα κανωπικά αγγεία είναι καλά σφραγισμένα.
Και να μην είναι, τολμώ να εικάσω ότι του Vader είναι από ανθρακονήματα ή τίποτα κέβλαρ.
Να το βάζεις δηλαδή μετά από 3000 χρόνια και να πηγαίνεις για καφέ ένα πράμα!
potw_01.jpg
:p

Άσε γιατί μετά από τα μπυρόνια ένιωσα ένα πονοκέφαλο -σαν καρφιά στο κεφάλι μου,
τα μάτια να μου πετάγονται όξω,
το δέρμα μου να λιώνει
και τα μυαλά να ξεχύνονται με θεωρίες συνομωσίας!
the-darth-vader-helmets-funny-picture-24724.jpg
Χαιρετώ σας, ο ιατρός μου με θέλει δυο κουβεντούλες...
-bye-

Να πούμε κι από εδώ αντίο σε έναν δυνατό εκπρόσωπο της Δύναμης,
swdookulee_large.jpg

που σε έπειθε με την υποκριτική του ότι δεν χρειαζόταν ούτε στρατό, ούτε σωματοφύλακες για να τα βγάλει πέρα,
LeeDooku_3337518b.jpg

αν, κι εδώ που τα λέμε, μπορούσα στην ταινία να τον δω μόνο ως Christopher Lee κι όχι ως Count Dooku...
2013ChristopherLeeGetty110615.jpg

Αντίο, λοιπόν...:angel:

Για να καταδέχεται ο λόρδος να βγει φωτό με αυτόν τον ουτοιδανό, μάλλον για κάποιον διάσημο πρέπει να πρόκειται και για μία κίνηση τηλεοπτικού μάρκετινγκ...
aa6738a4f8771baf5e3b159619a234c1.jpg

Homer! Is it really you? !:speechless-smiley-0
Αλήθεια, πώς κρατιέται ο τύπος φρέσκος -τον βάζουν μετά τα γυρίσματα κατευθείαν στην κατάψυξη, μέχρι τα επόμενα γυρίσματα;
homero-simpson-parodia-star-wars-hansolo-en-carbonita-13373-MLM3182373656_092012-F.jpg

Οι σειρά Simpsons έχει φτάσει πια στην 26η σεζόν! Αγέραστος ο Homer!

Για περάστε στη Γιάφκα, για περάστε, έχουμε νέα και κουτσομπολιά από το Star Wars #06 της Μάρβελ, όπου την προσοχή μας δεν τράβηξε
η αναμέτρηση του μισότυφλου Luke με τον Fett (ο οποίος τα βρίσκει σκούρα)
141.jpg
ούτε ότι
ο Vader έμαθε για τον γιο του και ότι ο Darth Sidious τού είπε παλαιότερα ψέματα για το ζήτημα
22.jpg
αλλά ότι
ο Han Solo αποδεικνύεται παντρεμένος με την παρακάτω τύπισσα, η οποία ονομάζεται:
Sana Solo!
181.jpg

Ως κουτσομπολάκι να πω ότι έχει ωραίο όνομα και μαλλί-γενικώς όλα καλά επάνω της-, αλλά, ως αγριογκόμενα που την κόβω, ετοιμάζεται να κάνει γερή ζημιά στο Han μας...:afraid: