Τι να κλασει ο predator με το γιαταγανι ? Ο αλλος εχει λειζεροσπαθο ...
Διαθετει και Jedi reflexes ... και influence on the weak minded ...
και force chocking abilities ... και τηλεκινηση ....
Μπα .... ειναι χαμενος απο χερι ο Predator !![]()
Vader ... made in Japan![]()
Μιας και το αναφέραμε, αστεία-αστεία η πίεση είναι πολλή μεγάλη για κάτι post με 30-40 φωτογραφίες όπου πρέπει να τα συνδέσω σε ιστοριούλα (και να 'χει και λίγη πλάκα), να τα βάλω σε spoiler, να βγουν σωστά δομημένα και να μην έχει γίνει κανένα λάθος στο κείμενο - κι όλα πριν λήξει ο χρόνος που δίνει το forum για επεξεργασία.
Αλλά ας είν' καλά τα χάπια!
Κατά τα άλλα, αυτό που λες για το σενάριο συμφωνώ με χίλια. Έχω έναν γνωστό που ετοιμάζει low budget ταινία εκεί και μιλούσαμε σχετικά για την πενία ιδεών, λόγω τεράστιας ανάγκης να κινηθούν όλα στην πεπατημένη, ως ένα είδος εξασφάλισης ότι τα λεφτά θα έρθουν σίγουρα στα ταμεία. Αποτέλεσμα το ένα αναμάσημα μετά το άλλο, με λαμπρές εξαιρέσεις.
Οι καινούριοι δημιουργoί πρέπει να γίνουν πρώτα καμιά 50αριά χρονών -και να είναι πια πολύ μέσα στο σύστημα, επίσης- μήπως και εμφανιστούν στο στερέωμα.
Πάντως εμένα για σεναριάκι στο χόλυγουντ δεν με βλέπω δυστυχώς (σε μια ανεξάρτητη Ελληνική παραγωγή, μια ιδέα μου έφτασε ως την πόρτα και εκεί έμεινε τελικά), αλλά ως συγγραφέα ίσως και να με δείτε πουθενά (στο εξωτερικό) στα προσεχή χρόνια. Όλα αυτά θέλουν πολύ κόπο, υπομονή, κυνήγι και φυσικά ταλέντο να εξελίσσεται διαρκώς.
Μα ο Ζωρζ το ειπε οτι δανειστηκε ιαπωνικη τεχνοτροπια (σαμουραι) για την σχεδιαση του κρανους.
Ομως .... ποιος τον πιστευει ?
Οι ομοιοτητες με γερμανικο κρανος αλλα και τα πηλικια των αξιωματικων ... καραμπαμ ναζιστικα !!!
Εβραιαρα ο Ζωρζ .... σιγα μην εχανε την ευκαιρια !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.