Χα, καλό!
(Μου δωσε ιδέα για να βάλω κάτι τις επόμενες μέρες.)
--------------------
Αν κατάλαβα καλά, στο facebook ετοιμάζεται συνάντηση για τις 10 Δεκεμβρίου των Star Wars φανς.
Ποιοι θα πάνε (και αν), τι και πώς, θα δούμε προσεχώς.
Anyway, ιδού το λίνκ της ομάδας: https://www.facebook.com/events/1544047965895682/
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μόλις είδα ότι πέθανε προ ημερών, στα 93 του, από φυσικά αίτια, ο Erik Bauersfeld που δάνεισε την φωνή του στους Admiral Acκbar και Bib Fortuna
Βρεεεεε καλωστον Θοδωρα ...
Ναι αλλα εχω ενα παραπονο > στο αλλο νημα, του Force Awakens, δεν εγραψες δυο σειρες για το τι σ'αρεσε
(και δεν αρεσε). Στο λαθραιο μου την περασες ... :smash: ... με μια ψηφο, μονο ! Για κανε μια προσπαθεια ... αβαβα
Eχω μια τεραστια απορια ...
Ποσες ωρες διαρκει το ταξιδι του Luke απο τον Hoth στον Dagobah (στο ESB) μεσα σε εκεινο το στριμοκωλο X-Wing ?
Mια ωρα ? Tρεις ωρες ? Εντεκα ωρες ? .... οτιδηποτε πανω απο 20 λεπτα επιβαλλει ... built-in home cinema ΚΑΙ τουαλετα !
Εχω την εντυπωση οτι μετα απο 7 ωρες (ας πουμε) δεν θα μπορει καν να βγει απο το cockpit.
Συνεχεια δεξια-αριστερα θα κανει την μεσουλα του να ξεκουραστει (αμολωντας και καμια ζουφια :flute.
Είδα χθες στο νήμα του Rogue one που έλεγε ο JL ντόκτορ χου ότι από το trailer του φάνηκε καλύτερη η ταινία από το episode 7!
Αμ κι εμένα το ίδιο μου φαίνεται!
Κι αν είναι αλήθεια, είναι να γελάς!
---------------------------------- Συνεχεια δεξια-αριστερα θα κανει την μεσουλα του να ξεκουραστει (αμολωντας και καμια ζουφια ).
Μερικα στιγμιοτυπα απο την color-corrected version του Empire Strkes Back απο Adywan ...
(πανω βλεπουμε την εικονα απο μανισιο blu-ray ... κατω την revisited εικονα απο Adywan)
Για A New Hope κυκλοφορει ολοκληρη η ταινια (.... ολιγον παρανομο να ποσταρω το λινκ ).
Για το Empire Strikes Back κυκλοφορησε μια μουφα ΧΩΡΙΣ ηχο που (κατα τα λεγομενα του Adywan)
επαιζε ΜΟΝΟ σε PlayStation. Τεσπα, επαιξε και σε PC (οχι το δικο μου αλλα του Teddy) ομως ΧΩΡΙΣ ηχο.
Ψαχνει το παιδι μηπως και το βρει .... με ηχο ! Eγω παραιτηθηκα απο το 2011 ..... :icon15: ....
Σαν τα φανταρια .... να μετραμε απολυσεις .... :icon15:
(H φωτο ειναι λαθος >
ενω ο ηλιος δυει (η ανατελει) αριστερα,
στο Death Star ... το φως ερχεται απο δεξια !
Ποιος δουλευει Bryce εκει στο καλλιτεχνικο τμημα ? ... :icon15