Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Δεν παμε καλα στο (αλλο) νημα .... :icon15:

Αρχιζει να συσσωρευεται πικρα και απογοητευση ...
Και μερος της ευθυνης φερω και εγω (με το να εκθειαζω το RO τοσες μερες).
Οι προσδοκιες .... εγιναν θηλια !

Εγώ σήμερα πάω, απο γραφόμενα τα δικά σου και του Kosh περιμένω να δω αριστούργημα. Βαθμολογικά στο imdb είναι στα ίδια επίπεδα με το TFA.

O Maul ..... γιατι ειναι κερατας ? :chinscratch:

:hmmmm:
:idea:

Γιατί κάτι θα πρέπει να συμβαίνει με τη σύζυγό του, ίσως...;

451552a109b2a2d40cb4cee9628a5f91.png

(Άπιστη, αλανιάρα Σίθισα!)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετανοείτε αντιγραφείς!

15590548_382549428761795_6469161094712662926_n.jpg

(τώρα ποιος ποιον, θα σας γελάσω! :laugh: )

extra_large-1464383322-277-the-horrifying-truth-about-ewoks-and-endor.jpg

Πάμε πάλι πίσω στα παλιά.

Επιστήμονες μελέτησαν την καταστροφή του 2ερου death star και υπολόγισαν οτι όλα τα ewoks πέθαναν από μια τέτοια καταστροφή σε τέτοια κοντινή απόσταση.

Άρθρο

Μελέτη

Καλά τα νέα λοιπόν για όσους δε συμπάθησαν ποτέ τα μικρά... αρκουδάκια

Απειλή και ευχή μαζί!:afraid:

Πάντως κι εγώ το έχω παράπονο, ότι το κράνος του Vader στο Rogue δεν ήταν αρκετά γυαλιστερό.
Επίσης, η φωνή του σε διάφορα σημεία δεν ακουγόταν και τόσο Earl Jones.
Επιπλέον, οι κινήσεις του δεν ήταν τόσο αρχοντικές όσο στην κλασσική τριλογία, αλλά πιο με "attitude" που με ψιλοξένισε. Δεν πρόκειται για τσογλανάκι, προκειται για τον υπέρτατο. Πού πήγε η αρχοντιά του, αυτή της κλασικής τριλογίας;
Χώρια που δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον πλησίασε σχεδόν μούρη με κράνος για κουβεντούλα. Κάτι τέτοιο θα καταδεχόταν ο λόρδος για τον Αυτοκράτορα ίσως, και όχι για "ψόφιες ψείρες" σαν τον Κρένις...

Και ακολουθεί βαρύ, αληθινό spoiler...

Άσε που για τσόουκ, δεν θα έπρεπε καν να σταματήσει να κινείται ενώ έφευγε από το ψωνάκι τον Κρένις. Κοτζάμ άρχοντας και θα σταματάει για να διδάξει ταπεινοφροσύνη στους υφιστάμενους; Τον πνίγει απομακρυνόμενος από τη ράμπα -κι αν τυχόν θα έμπαινε στον κόπο καν!

Χώρια που ακόμα και ότι κούνησε ολόκληρο βραχιόνα για τον Κρένις ήταν κάπως!

Εδώ άλλους κι άλλους στην κλασική τριλογία και τους έπνιγε με τη σκέψη ή με λίγο δακτυλάκι να κουνιέται, όχι δα με τόση προσωπική ενασχόληση ενός μεγιστου Sith lord για τους ουτοιδανούς θνητούς!

Εν καιρώ, θα πω και για την άλλη σκηνή...

Στις λεπτομέρειες η Ντίσνεϋ το παράκανε μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει την πιτσιρικαρία.

Και μην μου πει κανείς ότι το ψυρίζω όταν ο χρόνος του Vader επί σκηνής ήταν πολύ μικρός και πολύ μεγάλης βαρύτητας.

Συμφωνω.

Ομως αλλαξε ο ηθοποιος που τον υποδυονταν .... και το script (λογω Gareth).
Ισως ο Gareth να τον επιθυμουσε πιο talkative (τον Αρχοντα !) Δεν μπορω να πω
οτι το παρακανε. Ηθελαν λιγο παραπανω δουλιτσα οι παυσεις αναμεσα στις προτασεις.
Ενας Vader δεν πρεπει να αρθρωνει πανω απο μια φραση την φορα. :proud:
Δυο φρασεις ... ανοιγουν τρυπα στον χωροχρονο. Τοση βαρυτητα εχει !

Eμενα με αποζημιωσε στο τελος ...
οπου ηταν σαρωτικος και ασυγκρατητος. Ξεπερασε οτιδηποτε αλλο εχουμε δει στα sequels
και μαλιστα με διαφορα. Λιγο ακομα .... και θα γραπωνε την κορβετα απο τα boosters.
Με γυμνα χερια ! (τα δικα μου παντως ιδρωσαν και γραπωσαν την πολυθρονα .... :p)

Last edited:
Μπα είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα προσέγγισης, όχι ηθοποιού!

Και ο πιο μάπας ηθοποιός (που ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα η Ντίσνεϋ να κάνει κάτι τέτοιο), αν του πουν: "ναι σαι και λίγο αρχοντικός" κάτι θα έκανε!

Αυτός εδώ ο Vader είναι, συν τοις άλλοις, και πολύ ζωχαδιάρης!
Δείτε πώς στριφογυρίζει γύρω από τον Κρένις...
Και είναι δυνατόν ο ήλιος να στριφογυρίζει γύρω από τη γη, by the way;
Ποιός είναι ο σημαντικός σε αυτή τη σκηνή, ο Κρένις;

Δεν κολάω μόνο στους διαλόγους του Vader, δια χειρός των νέων σεναριογράφων και Gareth, αλλά και στον ήχο. Κυριολεκτικά! Διάφορα σημεία δεν ακούγονται αλά Jones παρά το voicecoder. Κάτι ξεφεύγει. Γιατί; Για προσέξτε ξανά τη σκηνή. Ήδη στο ίντερνετ θα έχει διαρρεύσει...

Δεν θα πω κάτι για τα υπόλοιπα, αλλά έχω να προσθέσω ότι σχετικά με τις υπερβολές ήδη έχει αρχίσει να προκύπτει στο ίντερεντ υλικό...

Καθόλου τυχαίο υλικό...
15622699_385416928475045_6890537002847867349_n.jpg

:rolleyes:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν,
15622011_1313948168665215_3227536607051582283_n.jpg

:laugh:

τo ΝΕW HOPE υπέστη επεξεργασία 4Κ, λέει ο Gareth.
(κάπου λίγο πιο κάτω από τη μέση, στο λινκ).

Βαζε κανα spoiler .... :p

Αρχοντικα, ΟΝΤΩΣ περπαταει στην αρχη. Οταν πλησιαζει τον Krennic.
Μετα ... οταν απομακρυνεται απο τον Krennic, τα χαλαει (γυριζει πισω το κεφαλι).
Τον Krennic, τον γυροφερνει για να "αισθανθει" τα ψεμματα και τις προθεσεις του.
Βεβαια, στο ESB τα κανε ολα αυτα χωρις να κουνησει βλεφαρο (τι ειπα τωρα ! :laugh:)
Οκ, ειναι καπως πιο εκδηλωτικος ο Garethικος Vader. Αλλα οχι κατι απογοητευτικο.
Για το voice-recorder (μαλλον εννοεις voice simulator) δεν εχω να πω τιποτα.
Ισως να χεις δικιο. Λες να προσπαθησαν να δουν ποσο καλα μπορουν να μας
εξαπατησουν .... με σκετο voice simulator ? Μπορει, δεν το αποκλειω ...

Ο James Earl Jones είναι και 85 πια δεν θα είναι ίδια η φωνή του όπως τότε. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Sonic και όντως η τελευταία του σκηνή είναι καταπληκτική.

It is operational, lord Vader!
gingerbread-death-star-1.jpg

νιαμ νιαμ!

Καλές γιορτές, με υγεία και χαρά για όλους παντού!

15589827_844398782369486_2757735670822669516_n.jpg

(Κι αύριο τα ίδια θα ευχηθώ, βέβαια -καινούριες εικόνες να βρίσκουμε να βάζουμε!)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Γουκάδες! (και μη γουκάδες, μέρες που 'ναι...)

May the Force be with our princess!

tumblr_nzuc8a4cwg1sy3hq6o1_500.jpg

Ουδέν νεώτερο ακόμα. :nounder:

Αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

526bc908845579508a00e6d99865611b.jpg

(Σκληρή και Huttslayer)

Έχει αντιμετωπίσει διάφορα στη ζωή της (συν την διπολική διαταραχή, αν δεν κάνω λάθος), θα τα καταφέρει και τώρα, είναι ακόμα νέα και θα μπορέσει!

Ακουσα στις ειδησεις οτι η κατασταση της "κρινεται σταθερη". Oχι οτι αυτο λεει πολλα πραγματα.
Γλιτωσε την afterlife απο την πολυ γρηγορη ανανηψη που της εγινε απο το αεροπλανο κατευθειαν
μεσα στο ασθενοφορο. Πολυ πριν φτασει στο νοσοκομειο.