Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Ναι και εμένα, "μετά την απογείωση είμαστε για καμιά βουτιά" κάπως έτσι.

Πετάει το νήμα!
h15210.gif

(με σκάφος της αρεσκείας σας, πάντα! :smile: )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαχαχαχαχα ... :laugh::laugh::laugh:

Σουπια .... ε σουπια .... :rolleyes:

Bρες ενα emoticon με σουπια.
Να σε παραδεχτω. :smash:

Βρήκα, ο απαράδεχτος!
t99077.gif

:flipout:

Μπα, αν θυμάμαι καλά διέρρευσε ότι στο 8 θα μας χαιρετήσει.

Μήπως, όμως, καμία Leia? Η κανέναν Sith τύπο;

Ή γενικά κανέναν; :laugh: :p

---------------
Παιδιά, ο Jar Jar μετά το αξίωμά του στη σύγκλητο που ψήφισε υπέρ της δράσης της Αυτοκρατορίας στον Γαλαξία (μετά τα γνωστά καταστροφικά αποτέλεσματα), έπεσε σε δυσμένεια και αποφάσισε να αυτοεξοριστεί σε μια γωνιά του Γαλαξία, όπου ζει ως γελωτοποιός παιδιών...
Κάτι τέτοιο λέει κάπου ή νέα Star Wars νουβέλα.

Από τη συζήτηση λείπει το φιλοσοφικό υπόβαθρο και η σοβαρότητα. Να λοιπόν και η δική μου συνεισφορά:

A philosopher reviews β€œThe Phantom Menace”, a great film with hidden depths

Σχεδόν με έπεισε ότι η πατάτα που είδα το 1999 βλεπεται.

Κωστα ....
μου στειλαν ευχαριστηριο pm θαμωνες (δυο) που ξαναειδαν το Contact ... και τους ΑΡΕΣΕ.
Tεραστια η συνεισφορα της οπτικης με την οποια προκαταλαμβανεις αισθησεις και εκτιμησεις.
Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α.

Βεβαια, καμια σχεση Contact με Star Wars .... αλλα κατι υπαρχει εδω ! Κατι συμβαινει.
Ευχαριστησα και τους δυο λεγοντας "δεν ηξερα οτι ειχα τετοιες ικανοτητες ... τι να πω, thanks".

Επισης, ειδα κατι μονοψηφια νουμερα για views πανω απο εικονιτσες που ποσταρα στο Star Wars mythology
να εκτοξευονται σε διψηφια (πανω απ'το 50) μεσα σε δυο νυχτες ... κατι που περιμενα να συμβει μεσα στην
διαρκεια ενος χρονου (και αν ....).

Και ενα δωρακι για τον εξαφανισμενο Παναγιωτη (DrPanK) ....

the-star-wars-the-force-awakens-hologramsoundtrack.gif

https://web-parrot.blogspot.gr/2016/06/soundtrack-star-wars.html

Βεβαια .... αφορα μονο το βινυλιο του TFA .... αλλα θα ψαξω να δω εαν συνοδευει
και τις επανακυκλοφoριες (σε βινυλιο) του OST των προηγουμενων τριλογιων.

Last edited:
OXI ...

Oλογραμματα εχoυν μονο τα βινυλια του The Force Awakens.

Κριμα ...

Oσον αφορα την φιλοσοφικη θεωρηση του συγραφεα (φιλοσοφου) στο λινκ του Κωστα ...
δεν λεει τιποτα λαθος .... αλλα νομιζω οτι υπερεκτιμα τα κρυμμενα φιλοσοφικα μυνηματα του εργου.
Μαλλον, ο συγραφεας ειναι (κρυφο)φανατικος οπαδος της ΑστροΠολεμιαδας και ... "δεν ηθελε και πολυ"
να εμφυσησει νεα φιλοσοφικη θεωρηση σε κατι .... που δεν ειχε και πολυ ! Και οντως το αναβαθμιζει.

Εγω θα ειχα λιγο πιο ανεβασμενη εκτιμηση για το Phantom Menace .... ΕΑΝ ελειπε μια και μοναδικη φιγουρα.
Το λεω και δεν ντρεπομαι. Εχω απαξιωσει ολοκληρη ταινια εξαιτιας μιας και μοναδικης φιγουρας. Sorry ... :icon15:

Μα λέω γω, τι γράφει ο Μάνος; Τώρα είδα από πού προήλθε η αφορμή! :rolleyes:

Ε ναι, την αναβαθμίζει πολύ, αλλά θέλω να προσθέσω ότι ο Λούκας τόλμησε και έκανε πολύ πρωτότυπη δουλειά, χωρίς να παγιδεύσει τον εαυτό του στην κλασική τριλογία. Δεν θα έλεγα το ίδιο και για την Ντίσνεϋ, βέβαια και μακάρι να αποδειχθεί περίτρανα ότι μάς έκρυβε ανατροπές και ότι θα είμαι εντελώς λάθος με αυτά απου θα δούμε στο 8 και στο 9.

Ιδίως το πρώτο δα! :flipout:

Ζωή ποδήλατο καταστάσεις!
tRTE2N3.jpg

:p

Το δεύτερο τρέχει με τις ευλογίες της Αυτοκρατορίας, υποθέτω... :p

16406954_1354268557966509_2380518352177747384_n.jpg

67.5%.
Σιγά μην θυμόμουν ποιανού χέρι έκοψε ο Όμπι και τον αριθμό του κελιού της τρελοκοτσιδούς και άλλα συναφή χαζά...

Επισης, ειδα κατι μονοψηφια νουμερα για views πανω απο εικονιτσες που ποσταρα στο Star Wars mythology
να εκτοξευονται σε διψηφια (πανω απ'το 50) μεσα σε δυο νυχτες ... κατι που περιμενα να συμβει μεσα στην
διαρκεια ενος χρονου (και αν ....).

Που είναι αυτό και το έχω χάσει εγώ???