Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Χμμμ... δεν είναι κάτι αντίστοιχο σαν αυτό που έβαλαν στον predator αργότερα (σαν σκόπευτρο κάτι) ή κάνω λάθος;

Λέτε ο predator να θαύμαζε τον Boba; :p
c55af7d8e00c12afe40cac0fab1cc58c.jpg

Άι να δεις, στο Rebels η Μανταλοριανή Σαμπίνα το είχε κάνει χρήση το αξεσουάρ, αλλά δεν θυμάμαι για τι.
Κυάλι (νυχτερινής) όρασης ήταν, μήπως;
Κοίτα που θα αρχίσω επανάληψη τη σεζόν για να το θυμηθώ!

Ιστορίες που μας ανοίγει ένα κράνος, βρε παιδί μου!
fett_helmet_history.png
:laugh:

Ώστε έτσι ε;
(Έλεγα μήπως το είχε και για wi-fi antenna. :p )
983a28f2a5d1bdf724462a99fba58a0d.jpg

(Nα μου πεις, πώς αλλιώς να πιάσεις το μπιπ μπιπ αν δεν μπορείς να υπολογίσεις αποστάσεις; )

Cool :proud: ...

Λοιπον, που λετε
ολοι ανατραφηκαμε με την ιδεα οτι η Επανασταση (Rebellion) ηταν οτι καλυτερο για τον γαλαξια.
Σωστα ?

jedi_propaganda_by_aste17-db0kuqd.png

Ομως ... οπως ακροθιγως επεσημανε ο Ηχητικος ... πριν την "επανασταση"
οι Τζεντηδες αριθμουσαν κατι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ... ενω οι Σιθηδες .... μονο ΔΥΟ !!!
Αρα μαλλον γελανε και οι πετρες οσον αφορα την ισορροπια ... στην Δυναμη.

Και οι Τζεντηδες, υποτιθεται, διασφαλιζαν την ειρηνη και ελευθερια στον γαλαξια.
ΠΩΣ ακριβως λειτουργουσε αυτο ? .... Μα ... με το να υπακουν στις απαιτησεις της Δημοκρατιας !
Μια δημοκρατια οπου ... A tragedy has engulfed our system which started right here with the taxation of Trade Routes.

Star-Wars-Propaganda-Poster-Set_Page_05.jpg

Δεν σας προξενησε ποτε εντυπωση ?
Απο που βρεθηκαν ολα τα χρηματα για την δημιουργια (του μικρου, εστω) επαναστατικου στρατου ?
Απο τον Organa ? Απο την Mothma ? Aπο τον Raddus ? Απο τον Antilles ? Aπο την Padme ?

Απο ποιον ?

7ce1af5e90a2b37961158ae87c973c72.jpg

Ναι .... προφανως ηταν inside job .... αλλα ΟΧΙ αποκλειστικα για την ανατιναξη του Death Star !!!!

Last edited:
Τι εσκέφθη ο άτομος;! :smash:

Χρυσούν βραβείο στοχασμού! :firstprize:
Το πρόβλημα είναι η ερμηνεία της τελευταίας αφίσας.
Χώρια που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να αλλάξουν το νόημά της, ή εμείς να το παρερμηνεύσουμε ακόμα κι αν είναι δεδομένο το τι θα ακολουθήσει.

Τι προτείνεις, και κυρίως: τι θα ήθελες;
Έχω την εντύπωση ότι όλοι διψάμε για μία φοβερή αλλαγή και εξέλιξη που θα είναι συναρπαστική, κάτι σε έναν καινούριο δρόμο συγκινήσεων.

Εγώ θα ήθελα να είναι κάποιος κρυμμένος πίσω και από τον Sidious ο οποίος να έχει υπολογίσει ακόμα πιο βαθιά την κατάσταση και να ορμήσει στο 9 επεισόδιο, όταν πια θα έχει ωριμάσει η κατάσταση για έναν νέο τύπο Jedi που χρησιμοποιεί και τη σκοτεινή πλευρά χωρίς να τον αλλοτριώσει ως προσωπικότητα...
(Κι όχι κανένα απομεινάρι των Sith, όπως πολύ φοβάμαι ότι θα προκύψει ο Σνόουκ μέσω της σκηνής του Βέηντερ στην βάκτα τανκ, στο Ρόοουγκ 1 -σκηνή που μου έδινε αίσθηση "προοικονομίας για το μέλλον" όταν την έβλεπα).

Έλεγα στο Ρόουγκ νήμα ότι ωραία θα ήταν να πεταγόταν από το πουθενά ένας σκοτεινός κακός για να ξυλώσει ό,τι βρει στο διάβα του, αλλά αναρωτιέμαι αν η Ντίσνεϋ θα ήθελε να κάνει μία τόσο ριζική αλλαγή για να ανοίξει την επόμενη τριλογία Χ-ΧΙ-ΧΙΙ σε νέες διαστάσεις. :hmmmm2:

Εντωμεταξύ, το Darth Maul #03 βγήκε
STWMAUL2017003_int2-3.jpg
όπου
ο Maul σπαζοχολιάζει την Padawan,
STWMAUL2017003_int2-6.jpg
πριν τον πλειστηριασμό της,
STWMAUL2017003_int2-7.jpg
που πιθανότατα θα τον χάσει...
STWMAUL2017003_int2-9.jpg

Τι προτείνεις, και κυρίως: τι θα ήθελες;
Εγώ θα ήθελα να είναι κάποιος κρυμμένος πίσω και από τον Sidious ο οποίος να έχει υπολογίσει ακόμα πιο βαθιά την κατάσταση

Νομιζω οτι ... η ιδια η Δυναμη φροντιζει γιαυτο ! Δεν χρειαζεται κανενα ατομο.
Εαν υπερισχυσει η μια η η αλλη πλευρα ... η Δυναμη χανει νοημα και momentum.
Η Δυναμη εξελισσεται ΕΠΕΙΔΗ υπαρχει αιωνια αντιπαλοτητα στα δυο ακρα της.
Bεβαια δεν εξελισσονται τα ατομα και οι κοινωνιες οσο θα ηθελαν ....
(... κακην-κακως πανε :laugh::laugh: )

Νομιζω οτι ... η ιδια η Δυναμη φροντιζει γιαυτο ! Δεν χρειαζεται κανενα ατομο.
Εαν υπερισχυσει η μια η η αλλη πλευρα ... η Δυναμη χανει νοημα και momentum.
Η Δυναμη εξελισσεται ΕΠΕΙΔΗ υπαρχει αιωνια αντιπαλοτητα στα δυο ακρα της.
Bεβαια δεν εξελισσονται τα ατομα και οι κοινωνιες οσο θα ηθελαν ....
(... κακην-κακως πανε :laugh::laugh: )

Για το ότι κάποιο μεγαλύτερο μούτρο είναι πίσω από τον Sidious, σου κάνει κλικ κανένας;
Πολλά έχουμε πει με τον καιρό για τον Σνόουκ και ποιος μπορεί να είναι παραγματικά.
Αλλά αν τελικά αυτός είναι απλά ένα απομεινάρι που τη γλύτωσε κι έγινε ο "μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς" και πίσω από αυτόν υπάρχει κάποιος άλλος;

Mα αυτο σου λεω.
Θα ηθελα να ΜΗΝ ειναι προσωπο.
Η ιδια η διττοτητα της Δυναμης ... αρκει να τα προκαλεσει ΟΛΑ.
Αν μετρησεις τις συμπτωσεις που συμβαινουν και στα 7 εργα ... πεταγονται οφθαλμοι !!!