Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Ποτε θα δουμε καμια τετοια Σιθισσα :love: ....

hqdefault.jpg

... να μας φυγουν οι σωβρακοφανελες, ακαριαια !

Αντε με τους ανεραστους (ατσουτσουνους) σ'αυτη την saga :icon15: ...

Last edited:
Ποτε θα δουμε καμια τετοια Σιθισσα :love: ....

hqdefault.jpg

... να μας φυγουν οι σωβρακοφανελες, ακαριαια !

Αντε με τους ανεραστους (ατσουτσουνους) σ'αυτη την saga :icon15: ...

αγαπητε μανο, η απαντηση ειναι πολυ απλη. Η dark side ειναι ηδη πολυαγαπημενη απο το κοινο, αν σκασει και κανενας τετοιος χαρακτηρας, ποιος λες να μεινει να υποστηριζει τη light side; Η light θα γινει ονομα και πραμα πολυ light :D Θα ειναι 3 και ο κουκος...

Χμμμμ, φαντάζομαι ότι υπάρχει μία σοβαρή μελέτη από αρμόδιους,
twi_lek_s_night_club_by_sallozare-d8m273p.jpg
για να καταλήξει στην ουσία του ζητήματος,
il_570xN.1144253552_dkox.jpg
ωστόσο νομίζω ότι κάτι κλασσικό θα ήταν καλό για αρχή,
star_wars__mistress_of_the_sith___darth_angelus_by_silentarmageddon-d7bc6kt.jpg

(όπως παρατηρήσαμε παλαιόθεν)
αλλά σε κάθε επόμενο επεισόδιο, να ελαφραίνουμε την πανοπλία...
costume-fantasy-bbbb10-556515black.jpg
:Banane0:

ως γνησιου γουκαδες που ειστε, παρακαλω να μου λυσετε μια απορια.... παρατηρω μια κ*υλα απο το κοινο προς τις θηλυκες twilek και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. Μηπως ειναι λογω των tentacles του κεφαλιου που παραπεμπουν σε kinky καταστασεις hentai (σου βαζω ενα, μου βαζεις δυο... αλλα τα δυο που θα μου τα βαλεις;) Παρακαλω θελω τεκμηριωμενες απαντησεις
:smash:

Χμμμμ, φαντάζομαι ότι υπάρχει μία σοβαρή μελέτη από αρμόδιους

Σοβαροτατη μελετη ... :proud:

Vaderess 02.jpg

... αλλά σε κάθε επόμενο επεισόδιο, να ελαφραίνουμε την πανοπλία...

Αν ελαφρυνει και αλλο ... :laugh: ... παμε για Slut Wars ! :flipout:

Vaderess 04.jpg

Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι το minimum ... :proud:

ως γνησιου γουκαδες που ειστε, παρακαλω να μου λυσετε μια απορια.... παρατηρω μια κ*υλα απο το κοινο προς τις θηλυκες twilek και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. Μηπως ειναι λογω των tentacles του κεφαλιου που παραπεμπουν σε kinky καταστασεις hentai (σου βαζω ενα, μου βαζεις δυο... αλλα τα δυο που θα μου τα βαλεις;) Παρακαλω θελω τεκμηριωμενες απαντησεις
:smash:

Bασικα ηταν η πρωτη ... παλλακιδα χορευτρια (του Hutt) ... μετα προεκυψε η Leia.
Οποτε ως πρωτη επιλογη .... τ.oυλας ... δημιουργησε ενα slut hype απο την εποχη του ROTJ (1983)
για ολες τις Twi'lek. Νομιζω, αυτο ειναι αρκετο !

Τα υπολοιπα περι tentacles ... δεν ξερω αν ισχυουν ... αλλα μ'αρεσει πως σκεφτεσαι ! :proud:

αλλη ερωτηση.. ειχαμε αλλη εμφανιση twilek πριν την χορευτρια του Hutt; Νομιζω καπου εμφανιζεται και ενας αρσενικος που ειναι μπλε, αλλα δεν θυμαμαι ποτε. Επισης, τι να ηταν αυτο που εκανε τον Lucas να σχεδιασει την σκλαβα του Hutt (συμβολο γλοιωδους τυπου και ηδονιστη) με tentacles;; εεε;; αυτο το εχουμε σκεφτει; :)

Δεν θυμαμαι Twi'lek ουτε στο ESB αλλα ουτε (πολυ περισσοτερο) και στο ANH.
Στο ROTJ, εκτος απο την σκλαβα-χορευτρια, Twi'lek ηταν ΚΑΙ ο συμβουλος του Hutt.
Αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν μπλε. Νομιζω ηταν ασπρος (το ασπρο του βρυκολακα :laugh:)
Παρα πολλοι Twi'lek ... απο Phantom Menace και μετα. Oλοι κατοικοι του Coruscant.
Εκει μπορει να ειδες ... κανεναν εγχρωμο ...

Toυς Twi'lek ΔΕΝ τους σχεδιασε ο Ζωρζ :laugh: ... δεν γνωριζω ποιος διεκδικει πατροτητα ! :flute:

Αααααχχχ .... :love:

1c591b5a6aa7124629021f2949184836.jpg

Κολαστηκα παλι σημερα ! :nounder:

tumblr_mq68rgSQkE1ruac20o1_500.jpg

Που ειναι τα χαπια για την υπερταση ? .... για το Αλτσχαιμερ ... για Παρκινσον ?

5478347a163e481627457417bcc482ff.jpg

Τhe empire's got my soul :love: .... mayday mayday ... I'm coming down !

cevGerx.jpg

Last edited:
Με τέτοιον..."ενθουσιασμό" :love: δεν αρπάζεις καλύτερα καμιά Σίθισα, μην και τυχόν κλείσουν το μαγαζί των Jedi, που υποπτεύεται και ο Avpap?

acd422b990aeca3740ce5cd05877b1b3--jedi-artwork-star-wars-artwork-jedi.jpg

τι διαόλο το θέλει το μαχαίρι;
:hmmmm:

t1546.gif

Το πανηγυρι εχει στηθει απο τις πρωτες απογευματινες ωρες... τρεμω τι θα επακολουθησει κατα τις πρωτες πρωϊνες ωρες και τι θα αντικρισουν τα ματια μου οταν μπω να χαζεψω παρεα με τον καφε μου. Θα φροντισω η οθονη να ειναι εκτος γωνιας θεασης της υπολοιπης οικογενειας :)

Λαβε να πορευεσαι ... :love:

e3a45f22632f87ef2db4cfa34405737f--star-girl-star-wars-cosplay.jpg

... μην διανοηθεις :angry: ... λειτουργει ως diversion tactic του αντρα της ! :proud:

Την δουλεια σου εσυ :flute: ... ευθυτενης κα αταραχος ! :flute:

Θα πάθει καμμία οσφυοκαμψια με τέτοιο τουρλωμα το κορίτσι και θα τρέχουμε βραδιάτικα σε εφημερεύον