Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Μα να μην υπάρχει δικαιοσύνη πουθενά, βρε παιδί μου;

last-jedi-memes-crystal-critters.jpg

:p

Αφού περιλαμβάνει κι εμένα, άρα μπορώ επιτέλους να σχολιάσω χωρίς να χαλάσω την ομοβροντία των επιθέσεών σου, όπως τις άλλες φορές!

Λοιπόν, μία απορία:

Χιονίζει στον Kashyyyk?

Δεν θυμάμαι κάποια τέτοια πληροφορία. Πώς εξηγείται η ύπαρξη της μαλλούρας στα Γούκια, αν τυχόν όντως δεν έχει αναφερθεί ποτέ χιόνι και παγωμάρες στον πλανήτη;
:hmmmm:

Και κάτι θεϊκό που είδα!

Δεν άρεσε σε κάποιον... "ψαγμένο κριτή" το 8, ώστε δεν θέλει να δει ούτε το 7. :laugh:
Ούτε τα προηγούμενα, μάλλον, γιατί βλέπει η saga να έχει ασυνέπειες σε σχέση με τα παλιά, που αφορούσαν αρκούδες και ρομπότ. :flipout:

Γενικώς βρίσκει προβληματική αυτή τη saga επιστημονικής φαντασίας με τους μάγους που μάχονται με το μυαλό τους και τα έγχρωμα στικάκια σπαθιά λέιζερ που έχουν. :vollkommenauf:

http://babylonbee.com/news/man-comp...-space-wizards-fighting-colored-laser-sticks/

:17035:

Χμμμ... ώστε χωρίς να έχει δει το 7 (και ποιος ξέρει τι άλλο πιο πίσω απ' αυτό), βγάζει γνώμες και ρίχνει το δριμύ κατηγορώ για αυτήν την saga με αρκούδες και ρομπότ.

----------------

OXI ... δεν εχουν χιονι.

Kashyyyk is a tropical, heavily forested planet !

Έλεγα μπας και είχαν τίποτα πόλους πάνω-κάτω στον πλανήτη, αλλά δεν λοιπόν.

Χμμμ... ώστε χωρίς να έχει δει το 7 (και ποιος ξέρει τι άλλο πιο πίσω απ' αυτό), βγάζει γνώμες και ρίχνει το δριμύ κατηγορώ για αυτήν την saga με αρκούδες και ρομπότ.

Toν πιστευεις οτι δεν εχει δει κανενα αλλο Star Wars ?
Ενας τυχαιος spectator του Last Jedi ... θα βγαζε τοση απεχθεια ?

Για όσους είναι πιο ανεκτικοί σε αυτήν την saga -που ίσως να την έχουν δει και όλη :laugh: -
τεστάκι: ποιος είστε από το The Last Jedi (για να μην πούμε και "The Lost Jedi" :p )

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

I'm Rey.jpg

Ηξερα οτι ειχα μια θυληκη πλευρα καπου μεσα μου ... αλλα ... ξεπερασα εαυτον. :flipout:
Ειμαι αβυζη Τζενταϊσα !!!!!! :proud: Οχι ετσι ρε καρντασια ! :laugh: Προσεξτε λιγο το κουϊζακι σας. :smash:

- "Ελα χρυση μου, δεν νομιζω να σ'ενοχλω, ξυπνησες ; ...
Εχω νεα να σου πω, ηρθε ο Finn χθες στο μαγαζι ... και σε ψαχνε !"

- "Αχ ναι ; Τι ειπε ; ... μιλησατε ;"

:icon15:

Last edited:
Μωρέ καλύτερα από Kylo - τι να λέμε τώρα. :icon15:
25443129_576223326061070_13995605673953573_n.jpg

Θα σε κάνουν και action figure.
lue-always-wanted-to-see-a-picture-of-daisy-ridley-9449243.png

χμμμ, έχω μία υπόνοια ότι κάτι άλλο θέλει να πει η εικόνα απ' αυτό που θέλω να πω...
:hmmmm:
--------
Toν πιστευεις οτι δεν εχει δει κανενα αλλο Star Wars ?
Ενας τυχαιος spectator του Last Jedi ... θα βγαζε τοση απεχθεια ?

Δεν πήγε ο μυαλός μου εκεί, λες;
Καλά δα, τόσο πολύ φοβόταν μην τον κράξουν αν πει τη γνώμη του;

Αν έλεγε για "αρκούδα" και ρομπότ, θα του χάριζα κάτι γιατί θα εννοούσε τον τσουμπάκα. Μα αφού λέει "αρκούδες", κάπου τα κάνει όλαπια τουρλομπούκι!

Last edited:
Quote-of-the-day-George-Lucas.jpg

Φαντασου !
Οι τωρινοι, οι νεουπες ... μολις TΩΡΑ, εγιναν καλοι στο να γυριζουν ταινιες.
Πρεπει να τους περιμενουμε ... αλλα εικοσι χρονια μεχρι να βρουν που θελουν να το πανε.

Αυτα διαβαζω και απελπιζομαι :icon15: