Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)
Μπα, ρε συ, δεν νομίζω ότι έκανε την ανάγκη φιλοτιμία. Ο τύπος το γύρισε το πρώτο επεισόδιο (με music composer, director, fx και τα λοιπά) μόνο αφού πήρε άδεια από την Lucas. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα!
Και ποια θα ηταν η εξελιξη (για την ιστορια του Toos) αν ΔΕΝ υπηρχε κατακραυγη και ξεσηκωμος των fans ?
Και κατι ακομη σημαντικοτερο :
"However, the filmmaker (George Lucas) has embraced what the fans bring to the table in terms of continuing
to tell unofficial stories that aren't made with profit in mind"
Ποτε αλλοτε στο παρελθον ο Ζωρζ αναγνωρισε στα ισια και ΑΝΟΙΧΤΑ ανεπισημες ιστοριες απο fans ?
Kαι δεν μιλαω για την Dark Horse (που ουτε να την ξερει). Μιλαω για ολα αυτα τα υπεροχα youtubes
που γυριζoνται με σχεδον μηδενικα budgets αλλα αυθεντικη ΛΑΧΤΑΡΑ για story continuation και
diversity πανω στην επισημη saga (και των εξι επεισοδιων) ?
Παρτα-ολακιας ηταν ... ο Ζωρζ. Μεχρι να τα πουλησει ολα στην Disney. Απ'οσο μπορω να θυμηθω τουλαχιστον.
Mε διορθωνεις (... μπορει να μου χει ξεφυγει κατι, δεν εχω παρακολουθησει τα παντα, ουτε ειμαι hardcore fan
τουλαχιστον οχι σαν αυτους εκει εξω που γυριζουν με δικα τους χρηματα ... ολα αυτα τα αναπαντεχα 15λεπτα
unofficial spinoffs που συνεχεια ποσταρουμε εδω μεσα)