Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)
Αρκει ολα αυτα (οι επανατυπωσεις) να γινουν σεβαστες και απο την κινηματογραφικη Disney.
Ξερεις γιατι αμφιβαλλω πολυ ? Ποιος απο τους μελλοντικους σκηνοθετες θα εχει διαβασμενα
κομικς τριων δεκαετιων ? Εγω που ειμαι Μαυραλογατος ... δεν εχω διαβασει ουτε το 1/50 !!!
Ζητημα να χουν περασει (και διαβαστει) 40 τευχη απο τα χερια μου. Ζητημα ..... !!!!!
Dark Horse (SW) comics, για να βρεις οπουδηποτε αλλου περα απο Αθηνα ...
μονο ... ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΡΩΝΗ :icon15:
Μπα, όχι ακριβώς, να θυμήσω ότι είχαμε ασχοληθεί από το Star Wars Rebels και μετά με το θέμα canon και την συνειδητοποίηση ότι η Μάρβελ (της Ντίσνεϋ) πήρε τα της Dark Horse, αλλά δεν σήμαινε αυτομάτως ότι κάτι -ή και όλα (τότε)- ήταν ή θα γίνονταν κάνον.
Το πιο πρόσφατο σχόλιο που κατάφερα και βρήκα στην σκουληκότρυπα του νήματος είναι εδώ, το πιο πρόσφατο update για το θέμα, σχετικά με την πολιτική που είχε αρχίσει να ακολουθείται.
(Ένα παράδειγμα είναι σε επόμενο σχόλιο στην τότε σελίδα).
Και φτάνοντας στο τώρα, έβαλαν τελικά και κλώνο Έμπερα και ολίγη από το μυστικό του Plageuis.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αρκει ολα αυτα (οι επανατυπωσεις) να γινουν σεβαστες και απο την κινηματογραφικη Disney.
Ξερεις γιατι αμφιβαλλω πολυ ? Ποιος απο τους μελλοντικους σκηνοθετες θα εχει διαβασμενα
κομικς τριων δεκαετιων ? Εγω που ειμαι Μαυραλογατος ... δεν εχω διαβασει ουτε το 1/50 !!!
Ζητημα να χουν περασει (και διαβαστει) 40 τευχη απο τα χερια μου. Ζητημα ..... !!!!!
Dark Horse (SW) comics, για να βρεις οπουδηποτε αλλου περα απο Αθηνα ...
μονο ... ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΡΩΝΗ :icon15: