Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Τασο μαματο το διοραμα αλλα η φωτογραφια πολυ μαπα ρε συ.

Με το κινητο την εβγαλες ε?

και σουπα μην δωσεις τα φωτογραφικα σου....:flipout:

Ναι πάνω σε σκάλα με το ένα χέρι.. ειναι ψηλα στο ταβάνι...που να βγάλει το κακόμοιρο. Σιγά μην στησω τρίποδο με χρονοδιακόπτη....

Οπτικη ινα φωτισμενη με κοκκινο φως

Δεν ειναι χθεσινο. Είναι απο το 2004 !! Πολύ extreme σενάριο . Καλά το πας βρήκες το ένα υλικό.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Η γιάφκα του Γουκά (Star Wars fan club cafe)

Δεν ειναι χθεσινο. Είναι απο το 2004 !! Πολύ extreme σενάριο . Καλά το πας βρήκες το ένα υλικό.

Τασο καθολου extreme.

Eχω αφτιαχτο κιτ Star destroyer οπου τα φωτακια του εσωτερικα ειναι ολα με οπτικη ινα ......και πολυ παλιοτερο του 2004.

Οποτε κατευθειαν εκει πηγε το μυαλο μου .

Με laser φωτισες ?

Χαίρω πολυ. Αυτό που λες με οπτική ίνα είναι για να βλέπεις ΜΟΝΟ την άκρη της σαν λαμπάκι. Εδώ ήθελα να φαίνεται ολόκληρο το 1 μέτρο φωτισμένο όπως στις ταινίες!

Λοιπόν υπάρχουν κάτι παιδικά πλαστικά κορδόνια σε διάφορα χρώματα που όταν φωτίζονται με black light φωσφορίζουν (σαν τα αστεράκια ) Εγώ πήρα βέβαια σε κόκκινο και πράσινο χρώμα.

Αυτά τα πλαστικά είναι στρογγυλά κούφια σαν μικρά μακαρόνια. Τι έκανα; Απλά έδεσα σε διάφορα σημεία στα διαστημόπλοια πετονιά και πριν την δέσω τεντωμένη στο άλλο διαστημόπλοιο πέρασα το κορδόνι.
Απλό , φθηνό και πρακτικό. Βέβαια δείχνει ωραίο μόνο με black light. Είχα μπει τότε στο mood της ILM του 1976 που έκαναν πατέντες και εφφε με χειρινακτικα υλικά .😁😁

unnamed.jpg

Σε σπάγκο πήγε κι εμένα το μυαλό μου! Ωραίος, με λίγη φαντασία μπορείς να κάνεις θαύματα.

Βάζω κι ένα δικό μου, αν και τελείως εκτός θέματος του θρεντ, σχετικό με αυτό που συζητάμε. Η πηγή του φωτός είναι εμφανής.

Ε αφου βάλατε δείγματα απο τις προσωπικές σας συλλογες ενα μικρο κι απο εμένα απο τις λεγκο φιγουρες SW. Εχουν υψος 22 εως 27cm έκαστη και μιση ωρα με 45' μοντάρισμα. Λίγο στρίμωγμα έχει πέσει αλλά επεκτείνεται η κατάσταση σιγά σιγά

44f6bdf40cfe090494724adb44cd3978.jpg
1f5dd6f7a608b1f06ca6b1dd077e5240.jpg
317001316b3ef46bfd2c07e56c79667e.jpg
407ca9486fd75f7d202c3610600d19a3.jpg
045788b513fa6fcb64811f18b032816e.jpg
fdad70fa897fc30d077f76fd4ca9cf0b.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μονο σε αυτον ταιριαζει οντως. Και εγω αυτον εχω καπου και τον Jango Fett και εναν trooper.

Τα μικρα ομως Τασο ειναι αλλη περιπτωση. Ειναι κατηγορια απο μονα τους και ας μην εχουν ρεαλιστικη προσεγγιση.

Τα δεχεσαι πρωτα ως τουβλακια με ποδια και χερια και μετα το διασκεδαζεις.