Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ (ΜΕΤΡΑΕΙ) ΓΙΑ ΤΟ MAZDA CX-7

"Αφού το έχεις αποφασίσει ήδη να αλλάξεις το αυτοκίνητο , γιατί μας ρωτάς; μήπως μας ψήνεις για ομαδική για Mazda CX-7;"

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα,αφού το Opel είναι μόνο 2,5 μηνών και όπως καταλάβατε εκφράσεις του τύπου "δεν ντρέπεσαι;" ,"δεν το λυπάσαι;","αν σου περισσεύουν λεφτά,δώστα μου", είναι αναπόφευκτες και κάνουν την αγορά πολύ δύσκολη.
Η μάχη είναι πολύ δύσκολη,κι εγώ φοράω βερμούδα και όχι "παντελόνια".

Κάνε ένα μωρό και θα δεις πόσο γρήγορα αλλάζεις παντελόνια χεχεχε

πέρα από την πλάκα από την μία δεν χάνεις πολλά λεφτά από το προηγούμενο αν το κάνεις τώρα αντί για 1 χρόνο , αλλά και από την άλλη πρέπει να ζυγίσεις τις ανάγκες σου ... Αν κουβαλάς πολλά πράγματα , τότε δεν έχεις επιλογή ...

εκφράσεις του τύπου "δεν ντρέπεσαι;" ,"δεν το λυπάσαι;","αν σου περισσεύουν λεφτά,δώστα μου" δεν με ενοχλούν από την στιγμή που γίνεται για να καλύψω τις ανάγκες μου , πραγματικές και ψυχολογικές ...

ΥΓ πάντα θα κάνουμε αυτό που μας κάνει χαρούμενους !

ΟΙ βανγκελ κινιτήρες στα 100χιλιαδες χιλ. απλα τούς πετάς !!! δεν επιδέχονται γενικά κλασικά σερβις , και η συμπεριφορά τους είναι κάπως !!! (βανκγελ δεν φοράει και τουτο? η λεω μαλακ@@@ ?)

Βάνγκελ φοράει μόνο η σπορ σειρά των RX ...

Και επιδέχονται service ( υπάρχει κορυφαία εταιρία στην Αθήνα που εξελίσσει wankel κινητήρες πέρα από τα όρια τους , και αρκετά σημεία της Ελλάδος υπάρχει service για wankel ) , και έχουν την ικανότητα να φτάσουν σε 600.000 χλμ χωρίς κανένα service ( άντε λίγο τα λάδια ) και σε οποιαδήποτε χρήση ...

Το πρόβλημα τους είναι η κατανάλωση και μόνο ...

ΥΓ η συμπεριφορά τους δεν είναι κάπως , αντίθετα είναι πιο αγωνιστική ...

Βάνγκελ φοράει μόνο η σπορ σειρά των RX ...

Και επιδέχονται service ( υπάρχει κορυφαία εταιρία στην Αθήνα που εξελίσσει wankel κινητήρες πέρα από τα όρια τους , και αρκετά σημεία της Ελλάδος υπάρχει service για wankel ) , και έχουν την ικανότητα να φτάσουν σε 600.000 χλμ χωρίς κανένα service ( άντε λίγο τα λάδια ) και σε οποιαδήποτε χρήση ...

Το πρόβλημα τους είναι η κατανάλωση και μόνο ...

ΥΓ η συμπεριφορά τους δεν είναι κάπως , αντίθετα είναι πιο αγωνιστική ...
anyway ( μην ορκιζεσαι παντως για τους wankel )
οταν λεω τους πετάς εννοω , οτι χάνουν καμποση ιπποδήναμη!!!!! συγγριτικά με τους κλασικους !!!!
αλλα απο την αλλη , ποιος κραταει τοσο πολυ με ενα οχημα σήμερα?

Πρώτη φορά ακούω να πέφτει η ιπποδύναμη ... Η συνήθης δικαιολογία είναι ότι χαλάνε ... Δεν χρειάζεται να ορκιστώ , το λέει η απαγόρευση wankel από αγώνες αντοχής ...