- 24 December 2007
- 180
Καλησπερα σε ολους. Διαβαζα αρκετες ωρες σε αυτο το forum που πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο στον ελληνικο χωρο. Eιμαι ηδη ευχαριστημενος με την αγορα projector VPL-W50 σε συνδυασμο με PS3 συνδεδεμενο με hdmi 1.3 (ολες τις πληροφοριες τις διαβασα απο εδω και ετσι προχωρησα στην αγορα τους). Ηρθε ομως η στιγμη να μου πειτε την αποψη σας για το θεμα AV+ηχεια. Εχω καταληξει στα εξης και το ερωτημα μου ειναι αν συνεργαζονται ολα αυτα. (cinema 50%-games 50%). Εχουμε και λεμε. Eνισχυτης ONKYO 805 απο γερμανια. Ηχεια Klipsch (RΒ-10 front, RC-10 center, RS-10 surround) και sub sunfire dominator D-8 (τρελενομαι για χαμηλες!). Συνολο ολα μαζι 3000 ευρω. Θεωρειτε πως μπορουν να συνδυαστουν αυτα τα μηχανηματα και κατα δευτερον σε αυτα τα χρηματα θα μπορουσα να παρω κατι καλυτερο? Ισως να ειναι υπερβολικα αυτα για τον χωρο μου (10 τ.μ - ακροασης σε συνολικο χωρο 50 τ.μ.) αλλα μου αρεσουν οι υπερβολες αφου βλεπω 100" απο 3m! Αλλα πιστευω οτι εαν εχεις μικρο χωρο τοτε παιζουν ακομα πιο σημαντικο ρολο οι λεπτομερειες γιατι δεν εχεις πολλα περιθωρια. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.