Η γνώμη σας μετράει!!!

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Καλησπέρα μελλοντικοί συνοδοιπόροι στα δορυφορικά. Επειδή δεν είμαι άνθρωπος της υπομονής και αύριο θέλω να πάω να πάρω δέκτη, και αφού έχω ρίξει το σχετικό διάβασμα που μου έκανε καλό αλλά και κακό γιατί δεν ξέρω τι να πάρω :flipout:, θα σας βάλω ένα δίλημμα.

Kathrein UFS 910 ή Technomate 6900hd combo.

Η αγαπημένη μου ατάκα από ελληνική ταινία είναι "Πειρατή το τόοοοπι μουυυυ" :flipout: και επίσης με τους κομπιούτορες και τα γιουνιξ καλά τα πάμε. Αλλά δεν θέλω να είμαι όλη μέρα στον κομπιούτορα.

Ακούω γνώμες και με αιτιολόγηση περικαλώ. Γρήγορα όμως γιατί δεν προλαβαίνουμε :flipout:

Μερσί :antlers:

Καλησπέρα.Αφού τα πας καλά με κομπιούτορες και τα λοιπά εγώ θα πρότεινα τον

DREAMBOX DM800 HD ο οποίος κυκλοφορεί σε 10-15 μέρες με τιμή κοντα στα 500 ευρώ.Εχω τον DM600 και σκεφτομαι να τον σκοτώσω γι αυτόν

σου τα ειπα και με ΠΜ αρχηγε Katerina Katerinaki θα σε βοηθήσει και ο chief Αλεξανδρος
ο dream ειναι για early adopters are u?

Απάντηση: Re: Η γνώμη σας μετράει!!!

σου τα ειπα και με ΠΜ αρχηγε Katerina Katerinaki θα σε βοηθήσει και ο chief Αλεξανδρος

Είδα ένα p.m που είχα στείλει στον Αλέξανδρο πριν 1 μήνα που ήταν να αγοράσω και μου είχε απαντήσει. Δεν λεω τι μου είχε πει γιατί μπορεί να μην θέλει :smash:. Κάτι για μακριά από τον Λάρυ.... κάτι τέτοιο :grinning-smiley-043

Τελικά μάλλον θα πάω στα ερασιτεχνικά πρώτα γιατί τελευταία έχω τόσο δουλειά που δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά. Μόλις βρω χρόνο κάνουμε αλλαγή που ούτως ή άλλως κάθε 5-6 μήνες την κάνουμε :fahne90:

οταν λες early adopters?γιατι σκεφτομαι κ εγω τον dm!

οταν λες early adopters?γιατι σκεφτομαι κ εγω τον dm!

Πιθανόν να εννοεί ότι τους πρώτους μήνες τα μισά κόλπα δεν θα παίζουν και τα άλλα μισά για να παίξουν σωστά θα πρέπει να κάνεις telnet και μετά να αλλάξεις 15 αρχεία με το vi!... :HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Η γνώμη σας μετράει!!!

ενώ με το kathrein πως θα βαδίιζεις?

Ξέρω και γω; Εγώ ακόμη ψάχνομαι... και δεν καταφέρνω να καταλήξω.

Τη μιά λέω να πάρω ένα ακριβό με πολλά προσόντα για να τελειώνω. Αλλά και αυτοί φαίνονται άψητοι ακόμη...
Την άλλη λέω να πάρω τον πιο φτηνό και μετά να κάνω upgrade σε κανένα DM8000 του χρόνου... αν αποδειχθεί ότι κάνει όσα λένε 3 χρόνια τώρα ότι ΘΑ κάνει...
Την παράλλη λέω να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμη μήπως και βγει κάτι καλό...

Να δούμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γνώμη σας μετράει!!!

Ξέρω και γω; Εγώ ακόμη ψάχνομαι... και δεν καταφέρνω να καταλήξω.

Τη μιά λέω να πάρω ένα ακριβό με πολλά προσόντα για να τελειώνω. Αλλά και αυτοί φαίνονται άψητοι ακόμη...
Την άλλη λέω να πάρω τον πιο φτηνό και μετά να κάνω upgrade σε κανένα DM8000 του χρόνου... αν αποδειχθεί ότι κάνει όσα λένε 3 χρόνια τώρα ότι ΘΑ κάνει...
Την παράλλη λέω να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμη μήπως και βγει κάτι καλό...

Να δούμε...

ααα είσαι συνοδοιπόρος δηλαδή.

για να δούμε, θα φωτιστούμε? :a0210: