Εχω φτασει στο σημειο αυτο που θα χρειαστω τις συμβουλες και αποψεις σας. (Ναι, για ακομη μια φορα :2thumb22sup: )
Εχω φτιαξει εναν χωρο ο οποιος θα φιλοξενισει ενα home cinema.
Διαστασεις 4,40 x 6,50. Θεση θεασης/ακροασης περι τα 4,50 μετρα.
Το μονο που θα μεταφερω απο τον υπαρχον μου "εξοπλισμο" ειναι ο προβολεας, ενω απο μερα σε μερα θα παραλαβω και την νεα οθονη.
Λοιπον. Αυτο που δεν ειχα στο προηγουμενο μου HC, το θελω απλοχερα σε αυτο.
Ακουω απο πολλους εδω οτι τα Klipsch ειναι πολυ "κινηματογραφικα" ηχεια, δυστυχως, μεχρι στιγμης εχω ακουσει μονο τα RF82, τα οποια και μου αρεσαν.
Προσανατολιζομαι στο παρακατω πακετο.
_ RF63 (L/R)
_ RF64 (Center)
_ RS62 (surround) (2 ζευγαρια)
_ RT10D (sub)
Την γνωμη σας την χρειαζομαι για τις 3 παρακατω ερωτησεις:
1. Το συγκεκριμενο "πακετο" ειναι too much (ή το αντιθετο) για τον χωρο αυτο ?
2. Σε αυτο το "πακετο", τι ενισχυτη -ες θα προσθετατε, και για ποιους λογους.
3. Επειδη δεν εχω καμια διαθεση (δυστυχως ή ευτυχως) να παρω τους δρομους και να πηγαινω απο καταστημα σε καταστημα να ακουω και να ρωταω, μπορειτε να μου πειτε καποιο αλλο συστημα ηχειων που ξερετε/εχετε ακουσει, ειναι κοντα στην τιμη (7000+) του συνολου των Klipsch και θα μου το συστηνατε σαν "plan B".
Σας ευχαριστω εκ των προτερων !!
Εχω φτιαξει εναν χωρο ο οποιος θα φιλοξενισει ενα home cinema.
Διαστασεις 4,40 x 6,50. Θεση θεασης/ακροασης περι τα 4,50 μετρα.
Το μονο που θα μεταφερω απο τον υπαρχον μου "εξοπλισμο" ειναι ο προβολεας, ενω απο μερα σε μερα θα παραλαβω και την νεα οθονη.
Λοιπον. Αυτο που δεν ειχα στο προηγουμενο μου HC, το θελω απλοχερα σε αυτο.
Ακουω απο πολλους εδω οτι τα Klipsch ειναι πολυ "κινηματογραφικα" ηχεια, δυστυχως, μεχρι στιγμης εχω ακουσει μονο τα RF82, τα οποια και μου αρεσαν.
Προσανατολιζομαι στο παρακατω πακετο.
_ RF63 (L/R)
_ RF64 (Center)
_ RS62 (surround) (2 ζευγαρια)
_ RT10D (sub)
Την γνωμη σας την χρειαζομαι για τις 3 παρακατω ερωτησεις:
1. Το συγκεκριμενο "πακετο" ειναι too much (ή το αντιθετο) για τον χωρο αυτο ?
2. Σε αυτο το "πακετο", τι ενισχυτη -ες θα προσθετατε, και για ποιους λογους.
3. Επειδη δεν εχω καμια διαθεση (δυστυχως ή ευτυχως) να παρω τους δρομους και να πηγαινω απο καταστημα σε καταστημα να ακουω και να ρωταω, μπορειτε να μου πειτε καποιο αλλο συστημα ηχειων που ξερετε/εχετε ακουσει, ειναι κοντα στην τιμη (7000+) του συνολου των Klipsch και θα μου το συστηνατε σαν "plan B".
Σας ευχαριστω εκ των προτερων !!