Η γνωμη σας μετραει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η γνωμη σας μετραει.

Σε επιπεδο AV, προτιμω το:

"Η αγνοια ειναι ευτυχια"

:slapface:

μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι
απλα αν ποτε σουρθει
ερχεται και το
τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα

Ερωτηση:
Εισαι φουλ ΤΗΧ απο εξολπισμο (ηχεια, ενισχυταδες, και οτι αλλο)

_ surround back δεν τα βαζεις στο σημειο που οριζει η προδιαγραφη (πισω ακριβως απο την κεφαλη σου, αλλα εντος του "παραδοσιακου" 7.1)

Τσαμπα τα ΤΗΧ ?

_ Η προδιαγραφη λεει 4 σαμπ. Βαζεις 1.

Τσαμπα το ΤΗΧ ?

_ Βλεπεις ταινια που δεν ειναι ΤΗΧ

Τσαμπα το ΤΗΧ ?

Ξεχασες μερικα ακομα: Υλικο πατωματος,υλικο τοιχου,παχος πατωματος,παχος τοιχου,φωτισμος δωματιου,εξωτερικοι ηχοι δωματιου,μεγεθος δωματιου σε σχεση με το μεγεθος της οθονης,γωνια θεασης,γωνια ακροασης,υλικα καναπε ή πολυθρονας που καθεσε,συγκεκριμενη θεση (καλυτερα απουσια) περιτων επιπλων στο χωρο σου,φυσικα να μην εισαι καπνιστης(!)...και αλλα πολλα!
Με απλα λογια: ναι τσαμπα το thx! (τουλαχιστον για μενα που το εφαγα στη μαπα την εποχη που ειχα κεφια και χρηματα για ξοδεμα---εποχη laserdisc)

εχω σχεδον πλεον πειστει.
(θα ελεγα χωρις "σχεδον", αλλα δεν θελω να τσιτωσω τον φιλο μου τον Argi) -bye-

o argi δεν τσιτωνεται
δικος ο χωρος οτι θες κανεις
βεβαια καλα θα ειναι να μην συγκρινουμε τεχνολογιες αλλης δεκαετιας με αυτη που τρεχουμε
αδικο δεν ειναι
α
οι αμερικανοι λενε δεν φταιει το παιχνιδι
ο παικτης φταιει

ναι τα D6
δεν εχω κατσει καθολου αθηνα απο τοτε που τα πηρα
οποτε πολυ λιγες ωρες εχουν
το μονο που μου την σπαει ειναι οτι μονο οταν παιζουν πολυ δυνατα δειχνουν τα δοντια τους και στην πολυκατοικια που μενω αυτο ειναι πολυ δυσκολο
που να βαλω και sub.
Argi υπαρχει κανενα decent sub στα 500 ευρω?
ελεγα να παρω το 12αρι crystal audio

δηλαδη οταν δεν παιζουν δυνατα, δεν σου αρεσουν ?
Θες να πεις οτι αν τα ακους σιγανα, δεν καταλαβαινεις διαφορα με καποια υποδιεστεραψ?

Δεν μου λέτε, αυτήν η διάταξη με τα πλάι-πίσω δίπολα, είναι η βέλτιστη για ταινίες ακόμη και σε μη-THX εγκαταστάσεις? Έχω ένα χώρο 5x7m με αυτήν ακριβώς την διάταξη και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω πίσω απλά ή δίπολα...

http://www.audioholics.com/educatio...ultra2-certification-general-questions-page-2

image_preview

εγω προσωπικως, τα SR&SR τα εχω στις 90 μοιρες (σε σχεση με τον αξονα κεφαλι-οθονη), ενω τα SBR & SBL στις 125

Λεγοντας "εχω", εννοω εχω αφησει υποδοχες.

Εγώ τις αναμονές τις έχω ακριβώς όπως στην εικόνα, με την διαφορά ότι ο καναπές θα είναι λίγο πιό μπροστά, στο ύψος που είναι οι πολυθρόνες.

Και ξαναρωτάω, δίπολα και πλάι και πίσω για ταινίες? Ή μόνο στο πλάι?

και σου ξαναλεω,
ποστ #25 και κατω. Καπου υπαρχει και ενα λινκ.
Διαβασε, και οτι σε φωτισει

Η φωτό παραπάνω από το link είναι. Και το έχω διαβάσει. Και λέει ότι σε THX εγκαταστάσεις το βέλτιστο είναι δίπολα και πίσω. Και αυτό που ρωτάω είναι αν το ίδιο ισχύει και σε μή-THX εγκαταστάσεις. Αν δεν είναι να δω κέρδος, να βάλω κανονικά ηχεία πίσω, που λέει ότι είναι καλύτερο για την μουσική.

Το σετ ηχείων που μάλλον κατέληξα είναι τα Energy C-500 7.1 system. http://www.energy-speakers.com/na-en/products/c-500-7-1-overview/

150x150.aspx

Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να αντικαταστήσω τα πίσω με τα C-100/C-200.

δηλαδη οταν δεν παιζουν δυνατα, δεν σου αρεσουν ?
Θες να πεις οτι αν τα ακους σιγανα, δεν καταλαβαινεις διαφορα με καποια υποδιεστεραψ?

δεν εχω ακουσει και αλλα πολλα στο σπιτι μου για να συγκρινω
αλλα εννοω οτι εκει που καταλαβαινεις την αξια τους ειναι οταν τα 'τσιτωσεις´
οταν τα ακους σε χαμηλες εντασεις δεν σε εντυπωσιαζουν
ισως ειναι και τα αυτια μου,δεν φημιζομαι για αυτα:flipout: