το ζεστανα παρα πολυ κε το κερμα και το pill με το κολητηρι και τα κολησα με το καλαι
(το κερμα το ετριξα να γινει λια επιφανεια και απο τις 2 μεριες.)
ναι...η παλκετα εχει κατι σαν γεφυρα με το ακτω μερος σε καθε πολο συγκολλησης. Δεν ειχα χροννο να τσεκαρω τι παιζει. θα το ακνω το βραδυ αργα..θες να δω κατι?
Επειδη μου σπαραζει η ψυχη που αντικατεστησα τον Maglight Charger με τον Klarus RS11, σαν τον βασικο μου επαναφορτιζομενο φακο, τι θα μπορουσα να κανω με τον Maglight?
Θα ηθελα ιδανικα να μην πειραξω/μονταρω με οποιοδηποτε τροπο το σωμα και γενικα την εξωτερικη του εμφανιση και να δουλευει με 3ΧD μπαταριες που χωρανε ακριβως στη θεση του προηγουμενου επαναφορτιζομενου στοιχειου. Γινεται?
Ναι, σε ευχαριστω, τα εχω δει.. γι'αυτο προτιμω κατι που να δουλευει με 3xD.
Στη χειροτερη περιπτωση θα προσπαθησω να βρω παρομοιο σετ στοιχειων μπαταριας 6βολτ/2.6ΑΗ για να μην χασω και το συστημα φορτισης και ας εχω το ιδιο λαμπακι.
καντον ενα Hotwire με Xenon. θες λαμπα και μεταλλικο κατοπτρο (αν και νομιζω αυτος εχει?)
συνταγη θα απρεις απο το cpf και φορεα για ενελουπ θα κανεις μονο σου....
Το κοιταξα το θεμα χτες απ'ολες τις πλευρες και κατεληξα οτι ειναι κριμα να χασω το παρχον συστημα φορτισης (σπιτιου/αυτοκινητου).
Οποτε θα κινηθω οταν υπαρξει λαμπακι led ειτε xenon που να φοριεται αντι του συμβατικου που εχει ο Mag.
Συμφωνω παντως μαζι σου και θα προχωρουσα στη λυση σου αν δεν ειχα αλλους φακους να κανω τη δουλεια μου.
Yπάρχει τρόπος να βρεις την αντίσταση που ρυθμίζει το ρεύμα που παίρνει το λέντ, να την αλλάξεις είτε να τη ζωγραφίσεις λίγο με μολύβι ώστε να περνά περισσότερο, αλλά φυσικά υπάρχει κίνδυνος να κάψεις το κύκλωμα!
δεν ρωταω για καποιο συγκεκριμενο φακο απλα μου αρεσε η ιδεα να παρουμε κατι παραπανω σε φωτεινοτητα
παρεχοντας περισσοτερο ρευμα και φυσικα θυσιαζοντας runtime. οπως πχ η αλλαγη πλακετας που ειπες κωστα.
τι γινεται ομως με τους καλους-ακριβους; αυτο που ειπε ο γιωργος νομιζω ειναι η μονη λυση αλλα πιστευω δεν αξιζει το ρισκο
για λιγα λουμενς παραπανω να καψεις το φακο. καλυτερα τους αφηνουμε οπως ειναι μαλλον ε;
ναι..οι καλοι (πχ fenix) δεν εχουν στανταρ ηλεκτρονικα..με απτεντα μπορεις να βαλεις αλλα (πχ LED shop) αλλα σημερα με τους διπλου και τους μαγνητικους διακοπτες κτλ δεν αξιζει να τα χασεις ολα αυτα για +20% φως
Ασε που συνηθως τα λεντ δουλευουν ηδη στο μεγιστο τους...