SPIROS NTOUTSIS
AVClub Enthusiast
- 23 November 2006
- 747
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το σκέφτομαι αρκετό καιρό ...
Λογικά θα έχεις δει το κιτ που έχουν βγάλει για την μετατροπή (xhp70.2 έτοιμο σε mcpcb για τον GT , driver και centering ring) , απλά το κομμάτι που είναι λίγο δύσκολο μερικές φορές είναι να ανοίξει ο φακός ...
Πάντα το xhp70.2 σε δικαιώνει σε όποιο φακό το βάλεις ο .
:a0210:Αυτό εδώ είναι , με κουπόνι πάει στα 55 δολάρια (χωρίς extra μπαταρία θήκες) .
http://www.lumintoponline.com/Lumintop-GT70-Conversion-Kits-p1523919.html
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει κανει αυτη την μετατροπη κανενας δικος μας με τον blf gt?
Νομίζω ότι κάνεις λάθος , αυτό που βρήκες είναι προφανώς το Cree XHP35 HD E2 1A 6500K το οποίο είναιΠριν κάποιους μήνες βρήκα κάποια xhp35 hi , E2 bin 1A tint . Να φτάσω στα 3A στο led ή να αρκεστώ στα 2.8A ?
.Ο Αντώνης είναι ο ειδικός , εγώ έχω μερικά κομματάκια του παζλ απλά , χαχα !
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα να διορθώσω κάποιες πληροφορίες επί τούτου για το XHP35 Hi , σύμφωνα με ένα MOD πελάτη πούκανα σήμεραxhp35 hi , E2 bin 1A tint . Να φτάσω στα 3A στο led ή να αρκεστώ στα 2.8A ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.