Η γωνιά της μετατροπής

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά με ρίχνεις σε βαθιά νερά, μιας και είμαι αρχάριος. Νόμιζα ότι ήταν απλό , θα κολλούσα τις επιπλέον αντιστασούλες και τέλος. Στόχος είναι να τροφοδοτήσω το κάθε λεντ εκεί γύρω στα 3Α με 3Α και κάτι. Περιμένω λοιπόν τις συμβουλές σου.

λοιπον τρεις των 056 παραλληλα κανουν 18,667
αν βαλεις αλλες τρεις των 200 θα κανουν μαζι 14,583
που ειναι 25% λιγοτερο, αρα το ρευμα στο λεντ θα ανεβει 25%, απο τα 2,4Α στα 3Α

με τεσσερις των 200 το ρευμα θα ανεβει 37% στα 3,3Α

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ kospap. Θα το δοκιμάσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα που θα έχω στα χέρια μου και το πολύμετρο. Για ότι απορία προκύψει θα ζητήσω και πάλι τη βοήθειά σου. Καλή Ανάσταση!

Καλημέρα, έχω μια ερώτηση. Έχει ένας φίλος εναν ALPIN δουλεύει με μια CR123 και έχει το εξής θέμα, όταν πέφτει η μπαταρία μπαίνει σε λειτουργία strobe και δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει γιατί τον ενοχλεί. Γίνεται κάτι γι αυτό? Δλδ να μένει κανονικά αναμένος και απλά να πέφτει η ένταση μέχρι να σβήσει όταν τελειώσει η μπαταρία?

μηπως ειναι προβλεψη προειδοποιησης?

πολυ δυσκολο, πρεπει να γινει επεμβαση στον προγραμματισμο τυο τσιπ (τρεχα γυρευε) Υποθετω οτι το εκανε απο παντα αυτο

Ναι από πάντα το κάνει αλλά είναι πολύ ενοχλητικό γιατί μόλις πέσει η μπαταρία μπαίνει το strobe και σε στραβώνει

Έχω ενα uniquefire G10 με xrg-r5 νομίζω λεντ, αρκετά φωτεινός για τα λεφτά του τον έχω κανά δυο χρόνια, πρόσφατα τον επερνε η μικρη μου κόρη 4ετων και πιθανών να της έπεσε? δε δουλευει πλέον, πως μπορώ να δώ τη εχει χαλάσει για να τον φτιάξω?.
Ειναι με ενα mode και δούλευε με μια ΑΑ μπαταρία. Τι driver να παραγγειλω για να τον κάνω παλυ να δουλέψει. Έχω και τον fenix E 12 για ρεζερβα αλλά ο παλιός ήταν πολύ ποιο φωτεινός.

βεβαιαωσου πρωτα οτι δεν καηκε το λεντ..δωσε ρευμα με μια 3-3,6 βολτ μπαταρια κατευθειαν σε αυτο

μετα δες τι διαμετρο ειναι η πλακετα..κατω απο τα 17 χιλιοστα τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα. (17αρες εχει πολλες)
μεχρι τα 15 μπορεις να τροχισεις αυτην
http://www.dx.com/p/1-5v-4-2v-3w-cree-circuit-board-for-flashlights-16-7mm-5-6mm-25505
και νομιζω οτι στο dx εχουν και στα 16μμ

Ο φακος το παθαινει συχνα με την παλκετα, δες εδω
http://budgetlightforum.com/node/1848?page=1

Σε ευχαριστώ kospap, εγώ τον δούλευα με ΑΑ επαναφορτιζόμενες και δεν είχα προβλημα για δυο χρόνια τον ανέλαβε η μικρη και τον ξετιναξε.
Με ΑΑ άμα δοκιμάσω στο λεντ κατευθείαν δεν θα ανάψει? η θέλει με 3-3,6v

oxi...βρες τροπο να δωσεις ρευμα σε σειρα απο 3 στιγμιαια

Το λεντ οκ, του έδωσα ρεύμα με ενα φορτιστής νοκια και άναβε, το drive ειναι 15mm μπορεί και λίγο παραπάνω γιατί το μέτρησα με μετρό, οπότε ποιο driver να πάρω? και πως βγαίνει απο την κεφαλή πρέπει να ξεκολλήσουν οι δυο κολλήσεις που εχει με την κεφαλή και μετά τα καλωδιακια απο το λεντ.

λοιπον θα παρεις τον DX sku 25505 κια θα τον τροχισεις παρακεντρα...διαφορετικα θα βρει στο πηνιο. Μην ανυσηχεις το εχουεμ ακνει εγω και ο Τεομαν αρκετες φορες.

υποθετω οτι ξεβιδωσες την καψα με τα ηλεκτρονικα και το λεντ.
ξεκολατον, καθαρισε την μπροτζινη καψα και αγνωσε την σε καποια σημεια. κανε δοκιμαστικες εφαρμογες με τα ηλεκτρονιακ προς τα εξω (ωστε να μπορεις να τον βγαζεις πιεζοντας με μια οδοδντογλυφιδα απο τις τρυπες το λεντ)
Μετα τα καλωδια του λεντ και μετα το εξωτερικο δακτυλιδι των ηλεκτρονικων στα σημεια που θα εχεις γανωσει το χειλος της καψας

Αξίζει να ασχοληθώ? 2 το driver και κανά 10 το κολητηρι? φοβάμαι ότι το driver εδώ Γερμανία δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια μου.
Η να πάρω έναν fenix E15 με 170lum και να τελειώνει. Θα ειναι ισάξιους του uniquefire που έλεγε 350lum δεν εβγαζε τόσα αλλά ήταν δυνατός.

εχει κανενας τον φακο "Solarforce Masterpiece" ? χρειαζομαι μια φωτο το driver απο τη πλευρα της μπαταριας.

http://www.lumensreview.com/reviews/1-led-flashlights/68-solarforce-masterpiece.html ,μου εφεραν ενα τετοιο για φτιαξιμο και απο τι ιδα φενεται να λειπει ενα κοματακι ,σαν να κατι ξεκολησε μαλλον αντισταση και θελω να δω τι ειχε .αλα δεν βρισκω πουθενα φωτο.ο συγκεκριμενο ειναι χωρις ελατηρια οι προ μετα ειχαν ελατηρια οπως τα P60.

masterpiece.jpg
διπλα απο το capacitor σαν να κατι λειπει