Η γωνιά της μετατροπής

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

αλλα δεν καταλαβα. τον ξεβαζε με αλκαλι πρωτα, ετσι?

Το γυαλισμα το εκανα εγω στο σπιτι. Δεν εβαζα κατι πανω στον φακο . Μονο στη βουρτσα περνουσα "σαπουνι" γυαλισματος καθε λιγο . Γυαλιζε κατευθειαν οπως φαίνεται. Τιποτα αλλο.

Σαπουνι εννοω αυτο :
20160909_203439.jpg

καταλαβα για το σαπουνι.,..εχω και εγω τετοιο για το λουρι ακονισματος μαχαιριων.
Απλα δεν καταλαβα με ποιον τροπο εβγαλες την ανοδιωση. χημικα ή μηχανικα με την τριβη

Σχετικα με τον L6 ...

το κομματι του ανοιγματος ειναι λιγο δυσκολο , γιατι πρεπει να αφαιρεθει και ο διακοπτης ωστε να βγει ο driver .

Μετα χρειαζεσαι ενα τετοιο resistor "πανω" απο τα sense resistors :
https://www.fasttech.com/product/1615807-1206-0-1r-smd-precision-resistors-100-piece

Τα mods πολλα , μπορουμε να συζηταμε μερες ....
Τελικά,τι συμφέρει περισσότερο,να αγοραστεί όπως είναι,ή σαν host,για να γίνει μετατροπή;

καταλαβα για το σαπουνι.,..εχω και εγω τετοιο για το λουρι ακονισματος μαχαιριων.
Απλα δεν καταλαβα με ποιον τροπο εβγαλες την ανοδιωση. χημικα ή μηχανικα με την τριβη

Δεν καταλαβα οτι εννοουσες αυτο , sorry .
Με tuboflo βγηκε :D

Τελικά,τι συμφέρει περισσότερο,να αγοραστεί όπως είναι,ή σαν host,για να γίνει μετατροπή;

Κατσε να βγει πρωτα σαν host να δουμε τιμη και αλλα πολλα .

δεν αποφασισα ακομα... σκεφτομαι εναν 5-15V 17mm και εναν BLF fet 17mm αν εχει προβλημα αυτος απο το bangood που εχω

α OK....
παντως αφου ψηθηκα για 2 ντραιβερ αν θελει κανεις αλλος κατι την προχωραω εγω

στον πατο δεν ειναι ιδια

αλλη ερωτηση....ειναι τα ιδια τα πασα του convoy L4 με του απλου C8?
θελω +1 ανταπτορα για C8