Η γυναίκα ως εξώφυλλο της τζαζ δισκογραφίας

Αν μπορουσα να διαλεξω θα ηταν ασπρομαυρες σεξυ φωτογραφησεις.Υπαρχουν στο youtube jazz και blues video με ασπρομαυρο φωτοκολαζ που πραγματικα ...δημιουργει ατμοσφαιρα.Και εξωφυλλα με πινακες εχουν ενδιαφερον.Αν και στην κλασσικη κατανταει βαρετο το κλισε με τους πινακες εποχης και τις εκκλησιαστικες εικονες

Αλλα οτιδηποτε ειναι ανωτερο , ακομα και ..τσοντα, απο τον....γιαπη πλευμποη karajan που εχει αρπαξει την ζωη απο τα μαλλια και την dg που μας λεει οτι η ...μουσικη πχιοτητα οδηγει στην αριστεια και τον μπονβιβερισμο :flipout:

Παιδιά νομίζω ότι το νήμα εκτροχιάστηκε λίγο
Το θέμα του νηματοθέτη είναι ξεκάθαρο -

"Η γυναίκα ως εξώφυλλο της τζαζ δισκογραφίας"

Και στο τέλος ρωτάει

"Σας αρέσει η συγκεκριμένη αισθητική άποψη ή την βάζετε σε κριτική;"

Nαι αλλα ηδη εκτροχιαστηκε οταν μπηκε Ροκ και εξαλου ο ιδιος παραθεσε Ροκ εξωφυλλα.
Ασε τα αλλα...
Οποτε...δικαιολογημενος "ο εκτροχιασμος" και η κριτικη αντιπαραθεση.

Ο εκτροχιασμός είναι (ήταν τουλάχιστον) κάτι σύνηθες στα νήματα της Μουσικής Κατηγορίας. Κατά κανόνα μάλιστα κατέληγε γόνιμος!

Ας βάλουμε ένα εξώφυλλο από Jazz album

51H7S79haGL._SX425_.jpg

που βγήκε αρκετά χρόνια πριν το φωτομοντέλο τραγουδήσει το ολ τουμόροους πάρτις

Το νήμα εξελίσσεται πολύ όμορφα και ερωτικά.Οτι πρέπει για την νυχτερινή καλοκαιρινή αύρα σε συνδυασμό με μουσικές φαντασιώσεις.

Μπράβο σε όλους για τα ποστ σας.Μου φτιάξατε τις διακοπές μου.

Οταν υπάρχει γούστο όπως είπε και ο Σπύρος..

Xιλιοειπωμενα .Νεγκλιζε, τακουνια και γαμπες , μπαρμπαρελες, το μελαγχολικο βλεμμα της Εμμανουελας, ασπρομαυρη ,μελαγχολικη, αινιγματικη βγαλμενη απο ταινια του Χιτσκοκ κλπ.Και παλι καλα , απο το να βλεπεις 50κοστη φορα την φατσα του καλλιτεχνη με τρομπετα.Ενας πιτσιρικας ερασιτεχνης φωτογραφος που ασχολειται με street φωτογραφια η με γυμνη φωτογραφηση, ενας πιτσιρικας σκιτσογραφος-καρτουνιστας, ενας που κανει γκραφιτυ η γρηγορα πορτραιτα στον δρομο , ενας σχεδιαστης που θα πεταγε μερικα φωτορεαλιστικα 3d εφε, θα πετυχαινε 100 φορες πιο ενδιαφερον αποτελεσμα (και οικονομικοτερο ).Ενταξει, αυτα ξερουν οι ανθρωποι (παραγωγοι αλλα οι και συλλεκτες δισκων ) , αυτα εμπιστευονται , ειναι και καποια ηλικας, δεν ειναι για...πειραματισμους.