http://www.fullhd.gr/2008-03-25-10-47-10/2008-03-25-10-57-46/2242-h-lcd-parti.html
Εγώ συμφωνώ σε όλα. Ειδικά στο LED+local dimming...
Εγώ συμφωνώ σε όλα. Ειδικά στο LED+local dimming...
[Εδώ προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι από τα 10 στα 8 δεν έχει επίπτωση στην ποιότητα απεικόνισης]
![]()
B8000 vs 9704
Ο ανθρωπος ξαφνικα απεκτησε φωτοστεφανο στην πλατη...
Βεβαια σε αλλες εικονες δεν ειναι τοσο εμφανες...πχ...
![]()
Aσε που αν βαλουμε εικονες απο Pioneer Kuro και οι δυο χανουν στην συγκριση...
Ειδικά όταν τα παλιά χρόνια η ύπαρξή του διατυμπανιζόταν ως ΜΕΓΑ προσόν και 'εκ των ων ουκ άνευ'....
.... ας όψεται η εξέλιξη της τεχνολογίας, η εξέλιξη της οικονομίας και η εξέλιξη των ειδών (π.χ. όπως η όραση) που δεν το απαιτεί πλέον ....![]()
εάν θες καλό μαύρο παίρνεις ..... OLED.
Συμφωνώ ότι ο άνθρωπος απέκτησε φωτοστέφανο στην πλάτη, αλλά και το φωτεινότερο πάνελ της 8000 είναι ιδιαίτερα εμφανές. Και θα είναι και εντονότερο όταν το δει κανείς με τα μάτια του και όχι μέσω φωτογραφίας.
Επίσης ξέρεις την πηγή της φωτογραφίας; Είναι από κατάστημα;τηλεοράσεις...)
Δεν έχω δει 8000 αλλά έχω δει 7000 (και 6000). Η στάθμη του μαύρου είναι μακριά από αυτά που διαβάζουμε. Αυτό που σώζει την 7000 έναντι της 6000 είναι το dimming (που φαντάζομαι έχει και η 8000)
Ανάλυση χρώματος: 12Bit
Δεν αναφερόμαστε στην ανάλυση επεξεργασίας του σήματος που μπορεί να φτάσει τα 18bit. Mιλάμε για την δυνατότητα του ίδιου του panel σε ότι αφορά στην απόδοση διαβαθμίσεων.
Τα 10άρια γίνανε 8άρια και συ θες 12άρια???....![]()
Ε, να μην ονειρευτούμε λίγο;
[Εδώ προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι από τα 10 στα 8 δεν έχει επίπτωση στην ποιότητα απεικόνισης]
Ειδικά όταν τα παλιά χρόνια η ύπαρξή του διατυμπανιζόταν ως ΜΕΓΑ προσόν και 'εκ των ων ουκ άνευ'....
.... ας όψεται η εξέλιξη της τεχνολογίας, η εξέλιξη της οικονομίας και η εξέλιξη των ειδών (π.χ. όπως η όραση) που δεν το απαιτεί πλέον ....![]()
Και οι πλασμα δεν εχουν φτασει ακομη το απολυτο μαυρο λογω του οτι στα "κελια" μενει παντα ενα ποσο ενεργειας το οποιο φωτοβολει ακομη και με εντελως μαυρη οθονη...το λεω λιγο χονδρικα (ο Γιαννης-JL μπορει να μας το πει πιο επιστημονικα)...
Βεβαια καποιες τηλεορασεις (Kuro κατα πρωτο λογο , και μεσες-ανωτερης τιμης Panasonic) πλησιαζουν προς την κατευθυνση αυτη...
.....Μόνο σε μερικά φτηνά μοντέλα κορεάτικης ή κινέζικης προέλευσης διατηρείται το κλασσικό σχήμα 1 παλμός erase/subfield, αλλά αυτές τις καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα από την μη καλή απόδοση του μαύρου που έχουν...
![]()
B8000 vs 9704
Ο ανθρωπος ξαφνικα απεκτησε φωτοστεφανο στην πλατη...![]()
Η 6000 δεν εχει διαφορα απο τις μεγαλυτερες , εχει dimming και αυτη...
Βεβαια επειδη εσυ προφανως ειδες μια που την ειχαν βαλει στο game mode (απενεργοποπειται ετσι) δεν με πιστευεις που στο λεω τοσο καιρο...![]()
Βέβαια στην Samsung δεν αποκλείεται να γίνει μούσκεμα ο εικονιζόμενος, αφού το πάει για βροχή...:BDGBDGB53:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.