Η ιστορία επαναλαμβάνεται ???

Δεν ξέρω τι να πω... από τη μια μεριά ο αριθμός των 4000 βλαβών σε 46000000 εμβολιασμούς αγγίζει τα όρια του στατιστικού λαθους, από την άλλη εφόσον η γρίππη δεν είναι θανατηφόρα, δε θα χρειαζόταν να υπάρχει ούτε αυτό το ελάχιστο ποσοστό...

Το ιδανικότερο θα ήταν να υπάρχει μια σοβαρή ενημέρωση για το τι ακριβώς είναι αυτή η γρίππη και τι κάνει στον οργανισμό... γιατί ως τώρα είτε ακούμε τα κανάλια να μιλάνε για πανδημιες και ορδές νεκρών, είτε ενημερωνόμαστε από blogs και fora, στα οποία όλοι μιλάνε για τον κουμπάρο τους και τον γιατρό τους που τους είπε το ένα και το άλλο....με καλή πρόθεση μεν και μπράβο τους, αλλά έτσι κάθε πληροφορία είναι ελεγχόμενη..

Last edited:
Δεν ξέρω τι να πω... από τη μια μεριά ο αριθμός των 4000 βλαβών σε 46000000 εμβολιασμούς αγγίζει τα όρια του στατιστικού λαθους

Για να μην παρεξηγηθώ.... δεν είπα ποτέ ότι είναι ασήμαντο, μιλάμε για ανθρώπινες ζωες. Απλά αν το πρόβλημα ήταν ένας ιός που αφάνιζε εκατομμύρια ανθρώπους τότε θα ήταν ένα ρίσκο που θα έπρεπε να πάρουμε... τώρα δείχνει να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο..

Παραμύθια... Τόσους μήνες που το συζητάνε, θα είχαμε νοσήσει όλοι...
Οσο για τα κρούσματα και τους θανάτους, αρκεί να ξέρει κανείς ότι μόνο από την απλή - γνωστή και ως "εποχιακή γρίππη" - πεθαίνουν κάθε χρόνο 250000-500000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο...
Σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους και τα παιδιά διανύουν την πρώτη εβδομάδα στο σχολείο. Αν μέχρι τέλος του μήνα δεν έχουμε μαζικά κρούσματα, για μένα θα είναι τελειωμένη υπόθεση...

Δεν λες πάλι καλά που προκύρηξε ο Ροναλτίνιο εκλογές και έχουν τα κανάλια να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Με το που έγινε αυτό ησύχασε ο κόσμος. Αυτοί για να γεμίσουν τα δελτία τους είχαν φέρει μια χώρα σε επίπεδο νευρικής κρίσης...
Φίλη μου που ζεί και δουλεύει Αγγλία είχε έρθει για της διακοπές. Και μέσα σε μια βδομάδα είχε πανικοβληθεί και με έπερνε να με ρωτήσει τί να κάνει τώρα που θα γυρίσει και που παίρνει το μετρό και κάτι τέτοια... Να σταματήσεις να βλέπεις ελληνικές ειδήσεις τις είπα.

O καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις την νέα γρίπη είναι να μην βλέπεις δελτία ειδήσεων!

Κι όμως κάποιος πέθανε σήμερα χωρίς να έχει άλλο πρόβλημα . Γάλλος τουρίστας

Mα ο ιός υπάρχει. Την θανατηφόρα πανδημία δεν έχουμε δει ακόμα...