Η καλύτερη 2600-based κάρτα γραφικών;

giorgos81

New member
21 September 2007
49
Mετα απο ενα σκαναρισμα των σχετικών θεμάτων κατέληξα στην 2600, καθώς δεν πιστευω οτι η αγορα της 3850 δικαιολογείται , τουλάχιστον για χρήση σε Hd (χωρίς gaming) σαν budget κάρτα

Ποιά κάρτα θα προτείνατε; έχω δεί παραλλαγές:

με παθητική ψύξη, (ζεσταίνεται πολύ περισσότερο από αυτές που έχουν ανεμιστήρα; )

με 256 ή 512 (υπάρχει άραγε διαφορά στις επιδόσεις; )

Με ποιές 2600-based είστε ευχαριστημένοι; getcube? asus? saphirre?
please let me know για να επιλέξω!
Ευχαριστώ πολύ

MSI RX2600 XT fanless...

Απλά απροβλημάτιστη σε XP & Vista Ultimate 64bit. Αναπαράγει τα πάντα και εδώ και 4 μήνες καθημερινής χρήσης δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.

Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δε σε πρόλαβα :frown: αλλά θα το γράψω γι'άλλους που ενδιαφέρονται:
To 2600 ουσιαστικά έχει αντικατασταθεί απο το ΗD3650 το οποίο έχει παρόμοιες αν όχι καλύτερες επιδόσεις. Και το συμαντικότερο κοστίζει 54 ευρώ με 512 μνήμη και SILENT:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513334

Την ζαχαρώνω και εγώ (λέμε τώρα γενικά) την ASUS EAH3650

την έχει κανένας να μας πει επιδόσεις;

μου αρέσει που έχει τεράστια ψύκτρα, δεν ξέρω αν είναι αποοδοτική στην ψύξη, έχουμε κανένα review;

Πάντως είναι στις low end υλοποιήσεις 3650 έχοντας DDR2 μνήμες...

Αλήθεια η ψύκτρες καρτών της MSI που έχουν τα hetpipes και την ψύκτρα απο πάνω, δεν αποδίδουν καλύτερα δεδομένου ότι είναι πιο κοντά στην ροή αέρα του πίσω fan του κουτιού και της ψύξης της CPU.

Χμμμ... πολλά έμπλεξα sorry...

Έχω εδώ και λίγο καιρό την ASUS 3650 silent και γενικά αποδίδει μια χαρά (βγάζει βαθμολογία Gaming Graphics 5,2 στα Vista).
Πάντως δεν μπορεί να βγάλει συχνότητα 50 Hz από την έξοδο component (βγάζει μόνο 60). Από ότι έψαξα γενικά στο δίκτυο, μάλλον η ΑΤΙ είναι μαλωμένη με το PAL!!!

σας ευχαριστώ όλους -- η gigabyte φαίνεται μια χαρά! ίσως επρεπε να παρω την καινουρια (3650) αλλα στην φωτο παραπανω φαινεται πολυ κτηνος και δε θα εκανε στο κουτι μου..
thanks again!!