Η καλυτερη συνδεση??

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
ποια ειναι η καλυτερη συνδεση λαπτοπ κ ντακ ? μεσω usb h optical του λαπτοπ? χρησιμοποιω το jriver σαν player. Ειμαι σε αναζητηση ντακ κ δεν ξερω τι να παρω , ενα φθηνο σχετικα π.χ. m1dac musical fidelity και να χρησιμοποιησω hiface η ενα πιο ακριβο με καλη εισοδο usb π.χ. north star usb32 ???Στο computer audiophile δεν λεει κ καλα λογια για το hiface οταν συνδεεται με καλα dac !

Tι θα ακους? mp3,wav ή υψηλης αναλυσης αρχεια? Και το πιο βασικο που θα τα ακους? Το συστημα σου δηλαδη σε ποια κατηγορια κινειται? Αν προκειται να τα ακους με ενα απλο συστημα των 1000 ευρω πχ αυτα δεν εχουν σημασια.

Θα ξεκινουσα με το το m1 και θα εκανα δοκιμες στις συνδεσεις για να δω αν ακουω διαφορες αναμεσα σε usb και οπτικη.Μετα θα δανειζομουν και ενα m2 να παιξω με την ομοαξονικη. Δεν ειναι εποχες για αστοχες αγορες ή για αγορες που δεν μπορουμε να καταλαβουμε την οποια θεωρητικα κλυτερη αποδοση.

Ηρθε το m1? αν ναι ποσο παει?

Aκουω wav σχεδον αποκλειστικα , το συστημα μου προς το παρον ειναι home cinema, onkyo 906 klipsch rf-25! Aποφασισα να εχω σαν transport λαπτοπ λογω ευκολιων κ ψαχνω να βελτιωσω τον ηχο γιατι τωρα ακουω με την χειροτερη συνδεση με καρφι , καταλαβαινεις! Σιγουρα δεν ειναι εποχες για ασκοπες αγορες κ μου εχει συμβει ηδη γι αυτο το ψειριζω τωρα! το m1 πρεπει να κοστιζει γυρω στα 450Ε στα ευρωπαικα eshop υπαρχει εδω δεν το ψαξει ακομα να σου πω

αυτον εννοεις?
onkyo_tx_nr906.jpg

μα ο onkyo εχει ψηφιακες εισοδους, γιατι ακους με καρφι (αναλογικα)? δοκιμασε να συνδεσεις το λαπτοπ στον ενισχυτη και βλεπεις τι κανεις στη συνεχεια.
Στη θεση παντως δεν θα πηγαινα σε dac,μια χαρα ειναι το συστημα σου αν ειναι αυτος βεβαια ο ενισχυτης

Last edited:
Ναι αυτος ειναι , λες να ειναι καλυτερα ? Χμμ θα το δοκιμασω!! Ξερεις τοτε που θα βρω καλωδιο mini jack - rca coaxial ?

Last edited:
Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Καλυτερα να παιζω τα mp3 μου απο την tv που ειναι συνδεδεμενη με οπτικη στον ενισχυτη η οπως τωρα απο λαπτοπ καρτα realteκ hd
onboard και καλωδιο jack 10μετρα?

Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Καλυτερα να παιζω τα mp3 μου απο την tv που ειναι συνδεδεμενη με οπτικη στον ενισχυτη η οπως τωρα απο λαπτοπ καρτα realteκ hd
onboard και καλωδιο jack 10μετρα?

λαπτοπ καρτα realteκ hd onboard και καλωδιο jack 10μετρα.

Bart

Η TV σου παίζει mp3 ?????????????

Απάντηση: Re: Η καλυτερη συνδεση??

...

Η TV σου παίζει mp3 ?????????????

Σόρρυ για το κλάδεμα.
Μέχρι και divx παίζουν αρκετές σημερινές τηλεοράσεις (ακόμα και οι πιο οικονομικές) από ενσωματωμένη usb, όχι μόνο mp3...

Η δικια μου παιζει βεβαια, και mkv τα παντα, την εχω με οπτικη στον ενισχυτη βγαζει ωραιο ηχο οταν παιζει ταινια η mp3 απλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερος η οχι του λαπτοπ, ουτε για τις καρτες realtek hd ξερω αν ειναι σοβαρες η οχι..