Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

Nikosxalilis

New member
12 November 2012
29
καλησπερα,θα ηθελα να μαθω επειδη εχω μπερδευτη πολυ απο ολα τα review που διαβαζω στο forum για τηλεορασεις πανο απο 1500 e πως εχουν ενα σορο ελατωματα και δεν εχω διαβασει ακομα καπου να λετε για μια τηλεοραση μονο τα καλυτερα παντα υπαρχουν αρνητικα σχολια σε ολες!...ποια ειναι λοιπον η καλυτερη τηλεοραση της αγορας αυτη την στιγμη και αν αξιζει να δωσεις τοσα πολλα λεφτα χωρις να το μετανειωσεις??....διοτι με αυτο το σκεπτικο πως η καθε τηλεοραση εχει ελατωματα τοτε γιατι να δωσει καποιος πανο απο 1500e?....

Φίλε μου καλημέρα. Δυστυχώς σε αυτό το φόρουμ, πέρα από τις ανεκτίμητες πληροφορίες που θα βρεις, θα συναντήσεις και εμάς.
Εμείς είμαστε οι βλαμμένοι που ξημεροβραδιαζόμαστε για να ανακαλύψουμε την τέλεια τηλεόραση (που δεν υπάρχει) και μετά να την θάψουμε.
Μην αγχώνεσαι φίλε μου. Μπορείς να διαβάσεις και να αποφασίσεις ποια είναι η καλύτερη τηλεόραση για εσένα. Το μόνο που θα πρέπει να πάρεις υπόψη σου, είναι κάποιο σοβαρό ελάττωμα που μπορεί να έχουν βρει τα παιδιά σε κάποια τηλεόραση (κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ή σειρά) ώστε να μην ταλαιπωρήσε.
Εάν μια τηλεόραση πάνω από τα 1500 για εσένα θα είναι υπέρβαση, μην το κάνεις. Η εικόνα που θα πάρεις από μία κοντά στα 1000 δεν θα έχει τεράστια διαφορά.
Επίσης πάντα πρέπει να πάρεις υπόψη σου την τεχνολογία που θα προτιμούσες. LED και PLASMA έχουν πολλές διαφορές, και πολλοί προτιμούν το ένα από το άλλο.
Πριν αποφασίσεις απλά επειδή κάποιος το προτείνει, πήγαινε και δες μόνος σου την τηλεόραση αυτή. Καλό δε θα είναι να έχεις μαζί σου μια μικρή εξωτερική πηγή με υλικό για δοκιμές. Έτσι θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για διαφορετικές τηλεοράσεις αφού θα βλέπεις το ίδιο πράγμα.

Καλημερα φιλε μου,κοιτα εχω παει πολλες φορες να δω τηλεορασεις και συγγεκριμενα στο media mark,περισσοτερο εντυπωσει μου εχουν κανει οι samsung και Sony,για lg ουτε λογος ακομα και το πιο ακριβο μοντελο η εικονα δεν ηταν καθολου ζωντανη και πολυ σκουρα,τωρα μπορει να ηταν και λογο φωτισμου τι να πω ομως δεν προτειμω lg γιατι ειχα και θελω να δοκιμασω και μια αλλη!..λοιπον στην αρχη ημουν μεταξυ samsung UE-ES6800,6570,6900 στις οποιες μου ειπε ο πωλητης οτι η μονη διαφορα τους ειναι στο inox και στο
Σχεδιασμο(δεν ξερω αν ειναι αληθεια) αλλα μολις ειδα την es8000 ειδα διαφορες στην εικονα μεγαλες θα ελεγα και μου αρεσε πολυ την οποια και παραγγειλα χθες ομως τωρα με ολα αυτα που διαβαζω μπηκα σε διλημμα!...οσο για τις sony ναι οκ εχουν πολυ καλη εικονα σαφως,ομως το κανδρο της θυμιζει ακομα τις παλιες πλασμα πολυ μεγαλο το πλαισιο!..οσο να χει ειμαι και λιγο τις εξωτερικης εμφανισεις!..:p

Απάντηση: Re: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

.... αλλα μολις ειδα την es8000 ....μου αρεσε πολυ την οποια και παραγγειλα χθες ομως τωρα με ολα αυτα που διαβαζω μπηκα σε διλημμα!...

Αφού την είδες, σου άρεσε και την παρήγγειλες ...σε τι δίλημμα μπήκες?

Αν αγόρασες την καλύτερη την τηλεόραση?

Αν συμφωνούν όλοι ότι είναι η καλύτερη τηλεόραση?

Αν υπάρχει καλύτερη για να αλλάξεις την παραγγελία σου?

Κατά τη γνώμη μου, το ότι άρεσε σε σένα που θα την πληρώσεις αρκεί, μην σε απασχολεί οτιδήποτε άλλο.

Το μόνο που απομένει είναι, με το καλό, να την παραλάβεις και να την ευχαριστηθείς ;)

Θα ελεγα το τελευταιο ερωτημα σου!..σιγουρα θα κρινω βαση το τι μου αρεσει εμενα,ομως αν υπαρχει καποια τηλεοραση που να εχει εμφανεις διαφορες στην εικονα,ισως να τις εβλεπα και αυτες!..επειδη δεν εχω δει την es 8000 σε σκοτεινο περιβαλον δεν μπορω να εχω αποψει για το βαθυ μαυρο που λενε ολοι οτι μειωνεκτη!..αυτο με προβληματιζει.