Η κασσέτα ξανάρχεται (Δικάναλος)

Re: Η κασσέτα ξανάρχεται

ο κ.Υπερηχαs καμια χρωμιου ή μεταλλου σφραγισμενη να στειλει εχει? και αs ειναι και memorex..
και στελνω εγω ματ λαστιχοφελλο για το πλατω σε διαστασειs και παχοs που Θελει- σκετη μουρλια..
( west.. εσενα που να στα στειλω? @westsound AV Club.gr/ ΚΩΣ ? ..ακομα περιμενω βρε!! )

Απάντηση: Η κασσέτα ξανάρχεται

O κ.Υπερηχαs καμια χρωμιου ή μεταλλου σφραγισμενη να στειλει εχει ?

Πριν ενα χρονο του δωσα εγω μια (σφραγισμενη) ... TDK SA. :proud:

Μεταλλου ... δεν ξερω πως αλλα ...
καποιος πρεπει να ξεποδαριαστει να ψαχνει σε (ξεχασμενες) αποθηκες. :flute:

ασε Μανο.. εδω δεν υπαρχει τιποτα! και ειδεs στο λινκ του west τι ζητανε εξω...
edit ΥΣ:
Θα πουλησειs το GEC ? (ειπα να σε ρωτησω εκει που δηλωσεs συμμετοχη, αλλα φοβηΘηκα μη μου βαλουν χερι..)

Πριν ενα χρονο του δωσα εγω μια (σφραγισμενη) ... TDK SA. :proud:

Μεταλλου ... δεν ξερω πως αλλα ...
καποιος πρεπει να ξεποδαριαστει να ψαχνει σε (ξεχασμενες) αποθηκες. :flute:
Υπαρχει κ το ebay..

δεν έχω κατάστημα βρε παιδιά...
όντως μια SA που μου έδωσε ο Μάνος την έβαλα σε δοκιμή ΑΒ με ηχογράφηση από cd ή dat δεν θυμάμαι κάτι που είχα να κάνω πολλά χρόνια.
Επίσης η τελευταία που αγόρασα ήταν πριν 20 χρόνια ακριβώς η μοναδική MA και πάλι για τον ίδιο λόγο.
Εκτοτε δεν αγόρασα κασέτα, αλλά όλη η συλλογή μου που άρχισε να φτιάχεται γύρω στο 70 και ολοκληρώθηκε γύρω στο 85 υπάρχει πλήρης και αξιόμαχη

αυτο μας ενδιαφερει φωτο απο τις παλιες
οσο πιο παλιες γινεται..
και προεγγραμενες..

Απάντηση: Re: Η κασσέτα ξανάρχεται

Θα πουλησειs το GEC ? (ειπα να σε ρωτησω εκει που δηλωσεs συμμετοχη, αλλα φοβηΘηκα μη μου βαλουν χερι..)

To GEC δεν πουλιεται που να με παρακαλανε ολα τα αγγελακια της Victoria Secret γονατιστα.

Re: Απάντηση: Η κασσέτα ξανάρχεται

περνουσα απο κει
Δεκεμβρης του 2017
οπως τοτε

View attachment 160902

Αιόλου...στο πατάρι ο Πατέρας να συντονίζει,απ το 1986 και κάθε χρόνο περνώ από κει..τα τελευταία χρόνια είχε και άλλα τριγύρω.

εδω το ηρωικο AD-F600 να παιζει σε υπεροχη ποιοτητα ηχου, κασετα που γραφτηκε στο Βελγιο 20 με 23 χρονια πριν...
IMG_20190411_224321.jpgIMG_20190411_224438.jpgIMG_20190411_224359.jpgIMG_20190411_224548.jpg
την μαρκα της κασετας πρωτη φορα την ειδα. ο ενισχυτης του συστηματος, ..πραγματικος jurassic...

Ομορφος pure seventies silver look
Με κλασσικους μαχαιρωτους διακοπτες..
Βαλε κοντινη φωτο