Λοιπον, καποιος πρεπει να αναλαβει δραση εδω μεσα (το νηματακι εχει χαθει στις ιστορικες αναφορες
και ΟΧΙ στις οπτικες). Ο Υπερηχας ειναι αρκουντως τεμπελης ωστε να αναλαβει δραση, οποτε .... :nounder:
Μαρκες που η μανα τους .... τις ξεχασε ΟΛΟΤΕΛΑ : Silver Shadow - Tracs - Boots Audio !
Προ του 1977. Με Ανθρακα 14 ανιχνευεται η ακριβης χρονολογια. Trust me ... :smash:
Παρακαλω, την προσοχη σας, παρακατω ... στο ενθετο (αλλα και πανω στην κασσετα)

Την επιεικια σας .... ειμαι 12 ετων !

ΟΛΑ ... ειναι ξεπατικουρα (και μαλιστα κακιστη) !
Στο δευτερο ενθετο .... το HIGH CHAPARRAL (του 1971) εγινε .... HIGH SARARAL :flute:
Γονατιστος με το εξωτερικο μικροφωνο (του National) διπλα στο ηχειακι της τηλεορασης.
Μηδενικος χρονος .... για ορθογραφιες (αντε γειααααα

)
More μαρκες ... I MANA TOUS TIS KSEXASE ....

.... εκτος απο την Scotch ισως.
90αρα και μου τυλιξε twice. Δεν φαινεται στην φωτο ... but trust me ... IS there !
Κομμενη και κολλημενη ταινια σε δεκα σημεια. Στην Olympia τι γραφει απο κατω ?
Ε ? ε ? ε ? ε ? ...

....
Καλη η 46αρα Maxell (γιαυτο και "τιμηθηκε" με το Oxygene) και φυσικα ... ΠΟΤΕ δεν μασησε.
Οχι ομως και καμια φοβερη επιδοση (ηχητικη), ηταν απλη LN. Η μεγαλη απατη ειναι απο δεξια.
H ανεπαναληπτη .... KDK

(και οχι TDK). Ηταν δυο κασεττες που μου ηρθαν απο τον θειο
ΠΡΙΝ προλαβω να μαθω καν οτι υπαρχει η TDK (ως φιρμα). Την μαμησα επι τρια χρονια.
Εγγραφη πανω στην εγγραφη (και 90αρα). Τελευταια εγγραφη ... αναγραφεται πανω στην
κασσετα. Και μετα ... στα τσακιδια ! Απο μασημα σε στριφογυρισμα και απο στριφογυρισμα
σε κοψιμο. Enough was enough ... :angry:
More brands ... Ι ΜΑΝΑ TOYS TIS KSEXASE ... με μια φωτεινη εξαιρεση -> το Guilty (της CBS) !
Πολη καλη ποιοτητα εγγραφης για κασσετα εμποριου. Και δεν μασησε ... never ... not ever ....
Παρακατω ... ανεβαζουμε την πιεση του Υπερηχα (με την ντισκοπατατα The Last Dragon)
και την κατεβαζουμε (γιατι εναν τον εχουμε

roud

με το Brothers in Arms (Dire Straits).
Η ανωθι 90αρα Sony (UCX-S 90) δεν μασησε. Ξεχασα να κοιταξω τι εγραψα μεσα !
Next time ...
Tελευταιες ... οι πρωτες δυο (απο τις τρεις) κασσετες μου .... EVER.
The year (of our lord) should be ... 1976. Η τριτη κασσετα χαθηκε και ηταν και η
καλυτερη -> Barry White Party special. Ολες και οι τρεις δωρο απο τον θειο μου
στην Αγγλια (Torquay - Plymouth) μαζι με το GEC. Το GEC θα το βαζα χερι
δυο χρονια μετα. Ημουν μονο 10 ετων (η 11) και δεν εφτανα το GEC αφου
ημουν 1 και τιποτα (σε υψος). Οι κασσετες επαιξαν στο National. Μπορει να μην
μασησαν αλλα ... ακουγεται ενας χαμηλοσυχνος θορυβος που ισως και να
αντιστοιχει στην μουσικη που ακουγα τοτε .... ισως .... δεν ειναι σιγουρο !
Aυτα απο μενα .... ! Η μπαλα στους εξτρεμ

roud: ....