Η Κατάρα Των Διακοπών Του Αυγούστου

Μπά..Οσοι έχουν παιδιά δέν έχουν νταντά ,όπως έχει ο Κωστόπουλος.
Και άμα τόν κουράζανε τά παιδιά άς μήν διαιώνιζε τό είδος του..
Για μένα ήταν μεγάλη χαρά νά ασχολούμαι μέ τόν γιό μου στίς διακοπές..
Καί αυτό δέν επηρεάζει ούτε τίς διακοπές αλλά ούτε τίς σχέσεις μέ τό έτερον ήμισυ..
Αν επηρεάζεται ο Κωστόπουλος,ας πάρει διαζύγιο.

Last edited:
Ολα οσα λεει σε αυτο το editorial ειναι σωστα, κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον. Με χαλαρη διαθεση το ανεβασα εδω, αλλα αρκετοι κολλανε στο ποιος λεει τι και οχι στο τι λεει, ως συνηθως. Αν δεν εβαζα το ονομα του και το ανεβαζα πχ ως δικο μου κειμενο ή καποιου φιλου μου, τα σχολια θα ηταν διαφορετικα.

Την άλλη φορά που θα ανεβάσεις κείμενο, φρόντισε να ποστάρεις και τους κανονισμούς για το τι πρέπει να σχολιάζεται και τι όχι.......για 135η φορά σου συνιστώ να ''ξεκολλήσεις'' (δική σου λέξη, όχι δική μου) από το πατρονάρισμα τρόπου γραφής των μελών.

Ευχαριστώ.

Δέν ρωτάς καλύτερα άν έχει βάλει φράγκο από τήν τσέπη του γιά τίς εταιρείες τίς εκδοτικές πού τού φτιάξανε??
Ας πάει σέ κανά reality νά ανακαλύπτει ''ταλέντα'' ..:flipout:
Αλλως τε δημιούργησε όλο τό φαιδρό life-style από τά μέσα τής δεκαετίας 90 στά πλαίσια τού ''εκσυγχρονισμού'' τής χώρας.:ADFAD2:
Μετέβαλλε σέ ''αξία'' τήν λεγόμενη ''σκληρή πόρτα'' στά μαγαζιά τής μαζικής '' κουλτούρας'' και ανέδειξε τούς πορτιέρηδες σέ '' νέο επιστημονικό δυναμικό τής χώρας''..
Ευεργέτης..:BDBDG54:

για ολα αυτα που περιγραφεις,του τρεφω μια τρελη αδυναμια!

Την άλλη φορά που θα ανεβάσεις κείμενο, φρόντισε να ποστάρεις και τους κανονισμούς για το τι πρέπει να σχολιάζεται και τι όχι.......για 135η φορά σου συνιστώ να ''ξεκολλήσεις'' (δική σου λέξη, όχι δική μου) από το πατρονάρισμα τρόπου γραφής των μελών.

Ευχαριστώ.

Πες τα σε εμενα και ασε το πρωτο σχολιο του θεματος "ανεπαφο". Δεν τρεχει τιποτα.

υ.γ. Αλλιώς, σκάσε, οδήγα, πάρε το ταπεράκι, φούσκωσε τα μπρατσάκια, στήσε την ομπρελίτσα σου, και πάλι ωραίος είσαι. Διότι τη μέρα που θα μάθεις στο γιο σου να κολυμπάει μόνος του δε θα την ξεχάσεις ποτέ. Κι αυτή μπορεί να είναι η ύψιστη ελευθερία. Ο γιος σου να κολυμπάει μόνος του!

Ο Κωστόπουλος αντιπροσωπεύει ΠΛΗΡΩΣ τον κλασσικό Έλληνα μαλ@κα...

Νεόπλουτος, αεριτζής, βλαχο-γκομενάκιας, κωλοτούμπας, ΛΑΜΟΓΙΟ...

Μας λέει ο ΒΛΑΚΑΣ λοιπόν ότι δεν μπορεί να βρει ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ με ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ. Ε μα πως να βρει? Αφού είναι ΒΛΑΚΑΣ...

Πέρα από ΒΛΑΚΑΣ όμως το πρόβλημά του είναι και τα προηγούμενα. Θέλει να το παίζει ΚΑΙ γκόμενος οπότε δεν την γουστάρει εξ'αρχής την ερημική παραλία. Θέλει να βλέπει ΚΩΛΟΥΣ και ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ.

Όταν τα θέλεις αυτά τότε δεν υπάρχει ΕΡΗΜΙΚΗ παραλία. Αλλά σιγά μην το ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ο ΒΛΑΚΑΣ, ΑΕΡΙΤΖΗΣ...

Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς αν δεν μιλάγαμε για ΥΠΟΚΡΙΤΗ. Τιμητή των πάντων που είναι ο ίδιος ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Περιμένει το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ για να χαλαρώσει. Λες και δεν υπάρχουν διακοπές τον χειμώνα. Σκι, snowboard, τζάκι, χιονάκι τα πάντα...Τα κάνει και αυτός. Ξέρετε όμως τι λείπει από την εξίσωση? Αυτά που λέγαμε. Ο ΚΩΛΟΣ και τα ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ...

Αυτό είναι το πρόβλημα του. Αφού έχει βρει κορόιδο γυναίκα και τον ανέχεται με γειά του και χαρά του. Δεν θα πιστέψουμε και τις μπούρδες του όμως.

Υ.Σ. Όλοι γουστάρουμε κώλους και βουναλάκια. Δεν καθόμαστε να γράφουμε μπαρούφες όμως για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Εκτός από αυτό βάζουμε και ένα μέτρο. Αυτού η ζωή ΟΛΗ είναι ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΣ...Δεν ασχολείται και με τίποτε άλλο.

Απάντηση: Re: Η Κατάρα Των Διακοπών Του Αυγούστου

Ο Κωστόπουλος αντιπροσωπεύει ΠΛΗΡΩΣ τον κλασσικό Έλληνα μαλ@κα...

Νεόπλουτος, αεριτζής, βλαχο-γκομενάκιας, κωλοτούμπας, ΛΑΜΟΓΙΟ...

Μας λέει ο ΒΛΑΚΑΣ λοιπόν ότι δεν μπορεί να βρει ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ με ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ. Ε μα πως να βρει? Αφού είναι ΒΛΑΚΑΣ...

Πέρα από ΒΛΑΚΑΣ όμως το πρόβλημά του είναι και τα προηγούμενα. Θέλει να το παίζει ΚΑΙ γκόμενος οπότε δεν την γουστάρει εξ'αρχής την ερημική παραλία. Θέλει να βλέπει ΚΩΛΟΥΣ και ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ.

Όταν τα θέλεις αυτά τότε δεν υπάρχει ΕΡΗΜΙΚΗ παραλία. Αλλά σιγά μην το ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ο ΒΛΑΚΑΣ, ΑΕΡΙΤΖΗΣ...

Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς αν δεν μιλάγαμε για ΥΠΟΚΡΙΤΗ. Τιμητή των πάντων που είναι ο ίδιος ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Περιμένει το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ για να χαλαρώσει. Λες και δεν υπάρχουν διακοπές τον χειμώνα. Σκι, snowboard, τζάκι, χιονάκι τα πάντα...Τα κάνει και αυτός. Ξέρετε όμως τι λείπει από την εξίσωση? Αυτά που λέγαμε. Ο ΚΩΛΟΣ και τα ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ...

Αυτό είναι το πρόβλημα του. Αφού έχει βρει κορόιδο γυναίκα και τον ανέχεται με γειά του και χαρά του. Δεν θα πιστέψουμε και τις μπούρδες του όμως.

Υ.Σ. Όλοι γουστάρουμε κώλους και βουναλάκια. Δεν καθόμαστε να γράφουμε μπαρούφες όμως για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Εκτός από αυτό βάζουμε και ένα μέτρο. Αυτού η ζωή ΟΛΗ είναι ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΣ...Δεν ασχολείται και με τίποτε άλλο.

:a0210: :SFGSFGSF:

Μην τον παίρνετε βρε με τα μούτρα!
Περνάει ένα δράμα! Δεν το βλέπετε;

Δεν ξέρω αν λόγω χρημάτων το έχει ρίξει στα οικιακά και βλέπει τα παιδιά του συνέχεια, πάντως εγώ που δουλεύω πολλές ώρες για να τα βγάλω πέρα και βλέπω την κόρη μου 1-2 ώρες την ημέρα βλέπω τις διακοπές σαν λόγο για να περάσω περισσότερο χρόνο με το παιδί μου.
Εγώ βέβαια ανήκω στους χαζούς που επέλεξαν συνειδητά να κάνουν παιδί και όχι στους έξυπνους που απλά τους έκατσε μετά από ένα μαμήσι, οπότε λογικό είναι να τους κουράζει η ενασχόληση με τα παιδιά τους...

ήμουν εκεί και στους 2 γυιούς μου από την πρώτη στιγμή.
τους άλλαζα pampers, τους φούσκωνα μπρατσάκια, τους τάϊζα, έπαιζα στρατιωτάκια μαζί τους και, πιο μετά, computer games. Και τους μιλούσα. Πολύ.
Οχι μόνο δεν θα άλλαζα με τίποτε αυτή την εμπειρία που, ούτως ή άλλως θεωρώ την πιο συγκλονιστική που είχα την τύχη να ζήσω αλλά πιστεύω πως αν έχω εστω και 1 δευτερόλεπτο καιρό πριν πεθάνω, στιγμές δικές της, θα είναι το απόλυτο flashback για μένα.
part-time μπαμπάς δεν υπήρξα ποτέ.
ούτε και part-time οτιδήποτε, εδώ που τα λέμε.
είμαι ...devotee :cool:

Βρε σεις, πείτε μου κι εμένα ποιό είναι αυτό το Κωστόπουλο, να καταλάβω γιατί σας τσίμπησε όλους μύγα...! Γιατί το κειμενάκι πλάκα έχει, και μου θυμίζει πολλά απ'αυτά με τα οποία γελάω κάθε χρόνο στις διακοπές μου...

20 χρονια τις ιδιες @#@ιες γραφει...
στο λεξικο κατω απο το ξερολας ... η φατσα του:violent-smiley-030:

Ασε μας ρε Κωστόπουλε, που 'χεις και συ προβλήματα..

+1

απ οτι καταλαβα δεν του αρεσει το σκαφος γιατι συνηθως το καταστρωμα ειναι ... μικρο ... ?

προτεινω αυτο ... το queen mary 2 ... αν εχει προβλημα κι εκει ...

p243134-Barbados-QM2_Slides_into_Barbados.jpg

Και μόνο το ότι έχει σταθερή σύζυγο και παιδιά δείχνει ότι το life style που ξεκίνησε μέσα από το ΚΛΙΚ δεν το άντεξε ούτε ο ίδιος.

Διάβασα δυο φορές το κείμενο και μάλιστα προσεκτικά. Αν παρατηρήσετε, θα δείτε ότι ουσιαστικά κηρύσσει το Game over του νεανικού life style για όλους εκείνους που πέρασαν τα -άντα και έχουν οικογένεια. Not bad at all...

προσωπικά έχω τροχόσπιτο κι επιδιώκω να είμαι στις διακοπές συνέχεια με τα παιδιά (ναι, καλά, έγραψα 4.000 χλμ. στο ενδιάμεσο για γρήγορα ταξίδια στις γειτονικές χώρες). Όμως εκείνα πλέον βλέπουν τις διακοπές για να είναι μαζί μας στον ίδιο χώρο, αλλά και με τις παρέες τους. Το ίδιο μου έκαναν για πρώτη φορά και τα δυο μικρά (10,5 και 9,5 χρονών).

Σοβαρά αρχίζω να νιώθω ότι παραμεγάλωσα....

Εγώ μαλακίστηκα πολλά χρόνια και σε όλη την επικράτεια μέχρι να ανακαλύψω ότι μόνο με ένα φουσκωτό περνάω καλά. Κι ότι αυτός είναι ο ορισμός της δικής μου ελευθερίας.

:a0210: