Η κατάσταση στο MEGA

Re: Η κατάσταση στο Mega

Το πιο βασικό για το Μega τωρα και μεχρι τις 5 του μηνός Μαρτίου, είναι:

α) να ξεκαθαρισει τα του οίκου του, δηλαδη ποιος είναι ο "μπροστά" που θα πάρει το καραβι στη φουρτούνα να το πάει στο απάνεμο λιμάνι. Οπως έγινε κατανοητό (και εμπεδώθηκε με άσχημο τρόπο θα λεγα) δε θα ναι από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Και αυτό ισχύει είτε κερδισει την προσφυγη το Mega ειτε όχι στο ΣτΕ.

β) να μεταβιβασθουν οι μετοχές -και όχι σε δεσμευσεις- στο πρόσωπο που θα εχει την απόλυτη πλειοψηφία, όλο τον έλεγχο και την ευθυνη του καναλιού. Θα μπορουσαν να πάνε και σε επιχειρηματία εκτός μετοχικής σύνθεσης, αλλα να πάνε κάπου. Οι πολυμετοχικότητες δεν τραβανε σε αυτη την περίπτωση.

γ) να εκμεταλλευτουν το χρονικό διάστημα για να ετοιμασθεί αίτηση συμμετοχής μέσω ενός διάδοχου σχηματος που θα ελεγχει και θα καθοδηγεί ο νέος ιδιοκτήτης και να κατατεθεί στις 5/3 κατά την ακρόαση στο ΕΣΡ. Ο φάκελος της αίτησης πρεπει να κατατεθεί ανεξαρτητα από την πορεία των προσφυγων στο ΣτΕ. Εκτός κι αν εχει βγει αποφαση νωριτερα, κάτι απίθανο.

Πολύς λόγος γίνεται γιά την "ταινιοθήκη" του καναλιού. Τι εννοούν; τα χιλιοπαιγμένα ελληνικά σήριαλ σε 4:3 και SD που σου βγάζουν μάτι ή τα διάφορα αμερικάνικα έργα και αυτά σε SD, που το καθένα έχει παιχτεί παραπάνω από 10~15 φορές ή μήπως κάτι "αρχειακές" εκπομπές με τον Χ"νικολάου 25άρη με τη μακαρίτισσα Βουγιουκλάκη......; Μήπως παραδίνουμε αξία σε "μουσειακά" είδη;

Απάντηση: Re: Η κατάσταση στο Mega

Πολύς λόγος γίνεται γιά την "ταινιοθήκη" του καναλιού. Τι εννοούν; τα χιλιοπαιγμένα ελληνικά σήριαλ σε 4:3 και SD που σου βγάζουν μάτι ή τα διάφορα αμερικάνικα έργα και αυτά σε SD, που το καθένα έχει παιχτεί παραπάνω από 10~15 φορές ή μήπως κάτι "αρχειακές" εκπομπές με τον Χ"νικολάου 25άρη με τη μακαρίτισσα Βουγιουκλάκη......; Μήπως παραδίνουμε αξία σε "μουσειακά" είδη;

Ελα μου ντε! Κοντεβω να μαθω απ´εξω τις σειρες του μεγκα εγω που δεν βλεπω σειρες και δεν βλεπω μεγκα.

Στο κανάλι πάντως διατηρουν σιγην ιχθύος, ουτε κατι σαν απεργιακο δελτίο.. Σειρουλες και ταινίες, καμιά ανακοινωση -κάρτα κι ολα βαδίζουν το δρόμο τους. Ως που? ως πότε? ποιο το νόημα της εκπομπής τωρα? Δεν ακουγεται και καμία κινηση για μετοχές για μετακινησεις κεφαλαιων, κάτι τελος πάντων.

Πολύ δυνατό βίντεο, μπράβο Γιάννη μου άρεααν και τα πλάνα off the record.

το πρωτο βιντεο που εφτιαξα στη νεα μου δουλεια...τι ειρωνια, ειναι για το MEGA!

https://www.facebook.com/risegr/videos/1663496977074335/

Δουλεύεις στο Rise TV; Mπράβο ΓΙάννη. Το Rise δεν είναι το πρώην MTV; Δεν ανήκει στον Ρέστη μαζί με το Nickelodeon;
Έχεις ακούσει τίποτα, τι σκέφτεται να κάνει ο Ρέστης με το Νickelodeon και το Rise όσον αφορά τις θεματικές και περιφερειακές άδειες;
Μακάρι να προσπαθήσει να πάρει θεματική άδεια. Θα δώσει χαρά σε πολλά παιδιά σε όλη τη χώρα που δεν έχουν οι γονείς τους συνδρομητική.

Πότε θα προβληθεί από το RISE;
Προβλήθηκε ήδη χτες...ίσως το ξαναδειξει , συνήθως 8 και 10 το βράδυ.

Μόλις έπιασα δουλειά...δε πήγαινε άλλο. 2 χρόνια απλήρωτος από το Μέγκα, και 25 χρόνια χαμένα!

Το rise είναι όντως το πρώην M tv.
Δε νομίζω ότι θα πάει για θεματική, μιας και θεωρείται τοπικό κανάλι, μόνο Αθήνα εκπέμπει νομίζω.
Το Nickelodeon και Θεσσαλονίκη.

Είναι πολλά τα λεφτά για τόσο μικρό κανάλι....

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Προβλήθηκε ήδη χτες...ίσως το ξαναδειξει , συνήθως 8 και 10 το βράδυ.

Μόλις έπιασα δουλειά...δε πήγαινε άλλο. 2 χρόνια απλήρωτος από το Μέγκα, και 25 χρόνια χαμένα!

Δε νομίζω ότι θα πάει για θεματική, μιας και θεωρείται τοπικό κανάλι, μόνο Αθήνα εκπέμπει νομίζω.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Άντε μπράβοοοο!!!Καλή αρχή!

Μια χαρά κανάλι είναι το RISE. Έχει κρατήσει τη καλή εικόνα που είχε από τότε που ήταν MTV. Αν θυμάμαι καλά το RISE ήταν εκπομπή στο ελληνικό MTV κι όταν έληξε το συμβόλαιο με τη Viacom μετονόμασαν το κανάλι χρησιμοποιώντας το όνομα της εκπομπής.
Κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Γιατί δεν έχει μπει το κανάλι σε Cosmote ΤV και Νova;
Ειδικά στη Cosmote που έχει βάλει μέχρι και το τελευταίο περιφερειακό, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει μπει.
Και υπάρχει ήδη συνεργασία με τις πλατφόρμες λόγω Nickelodeon, κάτι πρέπει να παίζει για να μην έχει μπει ακόμη.

Κι όμως αυτές οι παλιές σειρές δίνουν ακόμα στο mega 6.9% μερίδιο. Σε έναν σταθμό που δεν έχει παράξει καινούργιο περιεχόμενο εδώ και ένα χρόνο, δεν βγάζει ούτε καν δελτίο ειδήσεων και κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρχει σε μια βδομάδα κυριολεκτικά (5 Μαρτίου αποφασίζει το ΣτΕ). Αυτό το μερίδιο είναι μεγαλύτερο από το μερίδιο 6.7% του Epsilon, που λειτουργεί κανονικά ως τηλεοπτικός σταθμός.

Βασικά οι μέτοχοι του Mega βλέπουν τους εργαζόμενους ως "φόρτωμα" και θέλουν το κανάλι να πάει σε χρεοκοπία και να μοιράσουν μεταξύ τους την ταινιοθήκη.

Σημερα που ετυχε να δω κατι στο προγραμμα του μουκανε μεγαλη εντυπωση οτι δεν ειχε καθολου διαφημισεις.

Εγινε κατι ή απλα ετυχε ?

Σημερα που ετυχε να δω κατι στο προγραμμα του μουκανε μεγαλη εντυπωση οτι δεν ειχε καθολου διαφημισεις.

Εγινε κατι ή απλα ετυχε ?

Εδώ και μέρες έχει γίνει απεργία και από τους υπαλλήλους που έπαιζαν τις διαφημίσεις.