Η κατάσταση στο MEGA

Re: Η κατάσταση στο Mega

Γι αυτό θέλει αγώνα απ όλους, όσους το δικαιούνται τουλάχιστον.
Κι εμείς προσπαθούμε να το πάρουμε...

Αλλα μ αυτή τη κυβέρνηση, ποτε δε ξέρεις!

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Άντε πάλι με την κυβέρνηση...Εγώ είμαι από αυτούς που στεναχωριέμαι για τους υπαλλήλους,(όχι για την τρέμη και τον πρετεντέρη )αλλά αυτή η άποψη για την κυβέρνηση...όπως είπε και ο Ιγνατίου προχθές στο περιοδικό people το 1ο βήμα για την χρεοκοπία το έκαναν οι μέτοχοι.Αυτοί δεν πλήρωσαν τα δάνεια.Έτσι είπε..

εγω μιλησα για το επιδομα (αν και για τα υπολοιπα εχει κι αυτη ενα μερος ευθυνης).

Το επιδομα το υποσχεθηκε ο ιδιος ο Δραγασακης και η Αχτσιογλου , στους επισχεσιες του Mega (οπως και στους υπολοιπους επισχεσιες , αλλων εταιρειων).
Και τωρα το παιρνει πισω ή βαζει "τρικλοποδιες" για να μη το παρουμε.

εγω μιλησα για το επιδομα (αν και για τα υπολοιπα εχει κι αυτη ενα μερος ευθυνης).

Τι μερίδιο ευθύνης έχει δηλαδή; Τι νομίζεις ότι θα έπρεπε να κάνει για να μη κλείσει το Mega;

δε γινεται εδω αυτη η κουβεντα...ειναι πολλα που δεν ξερετε προφανως.

Εγω εδω μιλησα παντως μονο για το επιδομα, αυτη το εταξε (και το δικαιουμαστε, εχουμε κρατησεις ακομα και για το 2017 για επιδομα αλληλεγγυης) και τωρα το αρνειται σε πολλους απο εμας (με διαφορες προφασεις)!

δε γινεται εδω αυτη η κουβεντα...ειναι πολλα που δεν ξερετε προφανως.

Εγω εδω μιλησα παντως μονο για το επιδομα, αυτη το εταξε (και το δικαιουμαστε, εχουμε κρατησεις ακομα και για το 2017 για επιδομα αλληλεγγυης) και τωρα το αρνειται σε πολλους απο εμας (με διαφορες προφασεις)!

ετσι εκλεισαν και την Ανωση και εμεινε ο κουνιαδος μου με το τριτο το μακρυτερο στο χερι,μετα απο 20ετια στην ιδια εταιρια..
σας ευχομαι οτι καλυτερο..

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει πολλοί, είναι ότι το Mega δεν έχει κλείσει.... Δυστυχώς!

Πολλοί από μας είμαστε εγκλωβισμένη σε επισχεση 2 χρονια τώρα...

Δεν έχουμε τα "δικαιώματα" των ανέργων, δεν μπορούμε να μπούμε σε καμία ρυθμιση, δεν μπορούμε να προσληφθούν εύκολα γιατί πολλοί ζητάνε παραίτηση, δεν μπορούμε να προσληφθούν επίσης σε πολλές εταιρείες ενώ μας θέλουν, γιατί δεν είμαστε άνεργοι για να επιχορηγξθουν οι θέσεις εργασίας μας κλπ

Αν έκλεινε.... Θα ήταν σωτηρία για πολλούς από μας.

Με αυτό που γράψατε χάσατε το δίκαιό σας.
Και που το έχουμε φίλε μου, τίποτα δεν έχει γίνει 2.5 χρόνια τώρα... Η κυβέρνηση αφήνει να αιωρείται αυτή η κατάσταση.
Σε καμία χώρα δεν θα άφηνε ανοιχτή μια εταιρεία που χρωστάει 24 μήνες σε μισθούς, μια κυβέρνηση... Αν δεν είχε φυσικά κάτι να κερδίσει απ αυτό.

Ένα αλησβερησι γίνεται μεταξύ κυβέρνησης και επιχειρματιων, με θύματα τους εργαζόμενους....

Δε το αφήνει η κυβέρνηση.Το αφήνουν οι μέτοχοι.Πώς να παρέμβει η κυβέρνηση;Να κρατικοποιήσει το MEGA?

ΥΓ... Δεν είμαι εναντίον ΑΥΤΗΣ της κυβέρνησης μόνο, αλλά κάθε κυβέρνησης που αρνείται να πράξει τα αυτονόητα, και να τηρεί τους νόμους. Και οι προηγούμενες το ίδιο έκαναν.... Με αυτά τα αποτελέσματα.
Ποτέ δεν υποστήριξη ότι έπρεπε να γίνει κάτι για να μη κλείσει το Mega... Το αντίθετο μάλιστα!

Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Δε το αφήνει η κυβέρνηση.Το αφήνουν οι μέτοχοι.Πώς να παρέμβει η κυβέρνηση;Να κρατικοποιήσει το MEGA?
Δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τι λέμε... Οπως και πολλοί άλλωστε.
Διαβασε τι έγραψα παραπάνω....

ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΑΠΌ ΟΤΙ ΛΕΣ.... ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΎΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, αν δε τηρούνται κάποιες συμφωνίες.
Αυτο λέγαμε πολλοί από την αρχή σχεδόν της κρίσης.

Αν έκλεινε, όπως έγινε με το ΔΟΛ ΚΑΙ ΠΉΓΑΣΟ, θα το έπαιρναν οι τράπεζες και θα έβγαινε σε πληστηριασμο , όπως οι εταιρείες που ανέφερα.
Υπήρχαν ενδιαφερόμενοι που θα το αγόραζαν μετά, μαζί με τους εργαζόμενους... Και θα διεκδικούσαν κάποια άδεια.
Με αυτό που γίνεται τώρα, οι εργαζόμενοι βγήκαν χαμένοι εντελώς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει τι λέμε... Οπως και πολλοί άλλωστε.
Διαβασε τι έγραψα παραπάνω....

ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΑΠΌ ΟΤΙ ΛΕΣ.... ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΎΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, αν δε τηρούνται κάποιες συμφωνίες.
Αυτο λέγαμε πολλοί από την αρχή σχεδόν της κρίσης.

Έσύ λες διαφορετικά πράγματα... τέλος πάντων, αν θέλετε να πιστεύετε ότι σας έκλεισαν άλλοι και όχι εσείς(οι μέτοχοι) δικαίωμά σας..

δεν λεμε ολοι οι εργαζομενοι τα ιδια...αυτο ειναι το θεμα.

Εγω και αρκετοι αλλοι, λεγαμε εξ αρχης οτι δεν εχει νοημα να συνεχιζει το καναλι ετσι οπως ειναι και πρεπει να κλεισει (εκτος βεβαια αν βρισκοταν λυση μεταξυ μετοχων και τραπεζων).
Δεν ειχε νοημα επισης να πηγαιναμε να εργαζομασταν ενω δεν πληρωνομασταν (για πολλους μηνες) και οτι επρεπε να κοπει η διαφημιση εξ αρχης (για ν αναγκαστουν να παρουν μια αποφαση γρηγορα, οποια κι αν ηταν αυτη).

Δυστυχως επικρατησαν αλλες αποψεις, οτι πρεπει να στηριξουμε το καναλι, λες και ειμασταν εμεις μετοχοι....

ΥΓ... το θεμα με τη κυβερνηση υπαρχει εξ αρχης, εβαλε το χερακι της για να γινουν ολα πιο γρηγορα, αλλα δεν τους εκατσε οπως το ηθελαν (κλεισιμο, πλειστηριασμος και αγορα απο Σαββιδη) και γι αυτο το παρατησαν (κι εμας μαζι!)

Εχει πολυ παρασκηνιο το θεμα , που φυσικα καποιος που δεν ειναι μεσα, δεν μπορει να γνωριζει.....

ΥΓ2... οι μετοχοι φυσικα ειναι οι κυριοι υπολογοι και υπευθυνοι , αλλα οπως ειπα υπαρχει πολυ παρασκηνιο (μεταξυ μετοχων και κυβερνησης)

Εννοείς μεταξύ Μαρινάκη και κυβέρνησης;Ή βαρδινογιάννη και κυβέρνησης;Την άποψη που λέει ότι ο ιβαν ήθελε να σας αγοράσει, και δεν του πούλησαν την έχεις ακούσει;Διότι τελικά πήρε το Ε...Και φυσικά όταν ο μαρινάκης έδωσε 25 εκ για τον ΔΟΛ και το 22% του μεγα ώστε να μην το πάρει ο ιβαν με 13(τα οποία έδωσε τελικά για το Ε) εκεί τελείωσε το πράγμα.Αλλά όπως και να έχει, ας πλήρωναν την δόση οι μέτοχοι να μην έκλειναν οι λογαριασμοί.Το ότι δεν κλείνει το κανάλι, φταίνε όλοι.Και εσείς που δεν ρίχνετε μαύρο όπως στο ΑΛΤΕΡ.

Η πολυμετοχικότητα το κατέστρεψε, (βλέπε το παναθηναικό) με τα αεροδάνεια κλπ. Αν ήταν ένας ο ιδιοκτήτης κάποιον ελιγμό θα έκανε και θα τη γλύτωνε.

Όμως, για εμένα
το πρόβλημα υπήρχε απο τον καιρό που άνοιξε το κανάλι γιατί άνοιξε στραβά, δε το βλέπατε, και αυτό γίνονταν επειδή βρισκόσασταν μέσα σε αυτό. Συνέβαλε στο μέγιστο βαθμό της μη σωστής κοινωνικής διαμόρφωσης. Και το πληρώνουμε όλοι αυτό.

Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Ο συμφορουμιτης αναφερεται στην κυβερνηση οσον αφορα το επιδομα, οχι οσον αφορα το κλεισιμο του Mega.

ακριβως...το ανεφερα αλλωστε.

Απλα, αφησα καποιο υπονοουμενο για το ρολο της κυβερνησης (και καθε κυβερνησης) στα media-ακα παιχνιδια.