Η κατάσταση στο MEGA

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Και τώρα που θα τις παίξουν δεν θα πρέπει να πληρώσουν πνευματικά δικαιώματα.
Γενικότερα εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν μαζευτεί αρκετά χρήματα που θα πρέπει να αποδοθούν στους δικαιούχους;

Re: Η κατάσταση στο Mega

Προφανως εγιναν διαβουλευσεις με τους πνευματικους δικαιουχους κ τους επετρεψαν την προβολη

Γιατί όχι και iptv; Όλες οι εκπομπές είναι δικές του, δεν υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. Πολλά σπίτια έχουν πλέον smart tv, γιατί να μην εκπέμψει ιντερνετικά μέχρι να φανεί το φως στην άκρη του τούνελ;

Ενα λεπτο πριν τις 12 μπηκε η ωρα στα δεξια πανω ,επειτα απο 2 αποτυχημένες προσπαθειες συγχρονισμου των λεπτων αλλα κ τις ωρας καθως στην αρχη εδειχνε μια ωρα πισω απ την τρεχουσα

Αυτή τη στιγμή παίζει Απαράδεκτους. Νομίζω όλο αυτό τον καιρό δεν δείξανε ξανά επεισόδια από Απαράδεκτους.

Υπήρχε νομίζω θέμα δικαιώματα, και η προβολή απόψε γίνεται με την συναίνεση της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Τι ιστορία αφήνει πάντως πίσω του το Mega, είναι απίστευτο...

Επίγεια τέλος, στη δορυφορική από κοσμοτε και νοβα συνεχίζει.

Παιδια εβαλα πάλι cosmote tv μετά απο το βράδυ που το είχα ανοιξει τελευταία φορα και δεν έχω στα πιο πολλά κανάλια καθόλου εικόνα.Τι φταίει?

Στη Θεσσαλονίκη που είχε δική του ροή σταμάτησε 6 δευτερόλεπτα αργότερα.

Οπως δειχνει η πραγματικότητα, το Mega συνεχιζει στα συνδρομητικά την ροή του, μεταξύ άλλων και για να ικανοποιήσει την απαιτηση της "εκκαθάρισης εν λειτουργία". Το πιθανοτερο εναι να συνεχισει έτσι μέχρι να πουληθουν τα στοιχεία του Mega, να γινει δηλαδη ο πλειστηριασμός. Μετα θα δουμε. Ανάλογα με τη διάθεση του νέου ιδιοκτήτη-κατόχου.
Υπόψη ότι τα πανελλαδικά κανάλια δεν πληρωνουν για την εκπομπή τους από τις συνδρομητικες πλατφορμες αλλα σε κανονικές συνθήκες πληρωνονται. Είναι και ο λόγος που αποχώρησε ο Αlpha από την Nova γιατί δεν έπαιρνε το αντίτιμο της εκπομπής του. Αντίθετα τα περιφερειακά κανάλια πληρωνουν (με κάποιο τρόπο) για να βγουν εκει.