Η κατάσταση στο MEGA

Re: Η κατάσταση στο Mega

Μα πως να κρατήσεις προσωπικα σε εφημερίδες και περιοδικά όταν οι πωλήσεις ειναι μηδαμινές κανένας δεν θα το ακόμη και αν είμαστε εμείς που το κράζουμε τώρα

φαντάζομαι ότι άλλοι ήταν οι λόγοι που το πήρε και όχι η διάσωση των εργαζόμενων ,μιλάω ως παθόν σε άλλο χώρο

φαντάζομαι ότι άλλοι ήταν οι λόγοι που το πήρε και όχι η διάσωση των εργαζόμενων ,μιλάω ως παθόν σε άλλο χώρο

To πηρε ( ολο το συγκροτημα μαζι με τις μετοχες του Mega και τον ΔΟΛ) για να μην το παρει ο Σαββιδης.

Και γιατι ηλπιζε να του αφησει ο βαρδινογιαννης το Mega και μπας και με το πρεστιζ των ΝΕΑ,ΒΗΜΑ καταφερει να αναστησει τις φυλλαδες που εβγαζε .

To πηρε ( ολο το συγκροτημα μαζι με τις μετοχες του Mega και τον ΔΟΛ) για να μην το παρει ο Σαββιδης.

Και γιατι ηλπιζε να του αφησει ο βαρδινογιαννης το Mega και μπας και με το πρεστιζ των ΝΕΑ,ΒΗΜΑ καταφερει να αναστησει τις φυλλαδες που εβγαζε .

δεν αντιλέγω σε αυτό ,άποψη μου ειναι ότι το κομματι που έχει τα έντυπα μέσα ειναι τελειωμένο και όχι μόνο τα συγκεκριμένα

Μαζι σου και εγω το ιδιο πιστευω.

Αλλαζει η εποχη το εντυπο εχει πεθανει προ πολλου. Απλα οι εφημεριδες αντιστεκονται λιγο.

Ομως οταν πηρε το πακετο αν θυμασαι παλι περιμενε την πτωχευση την αυτοματη λυση των συμβασεων και υπογραφη στα νεα του ΜΜΕ αμα γουσταρουν με τους ορους που ηθελε αυτος.

Τωρα δεν ειναι ξεφτιλα να τους διωχνει τοσο συντομα ?

Μαζι σου και εγω το ιδιο πιστευω.

Αλλαζει η εποχη το εντυπο εχει πεθανει προ πολλου. Απλα οι εφημεριδες αντιστεκονται λιγο.

Ομως οταν πηρε το πακετο αν θυμασαι παλι περιμενε την πτωχευση την αυτοματη λυση των συμβασεων και υπογραφη στα νεα του ΜΜΕ αμα γουσταρουν με τους ορους που ηθελε αυτος.

Τωρα δεν ειναι ξεφτιλα να τους διωχνει τοσο συντομα ?

οπως εγραψα και λιγο παραπανω εχω παθει τα ιδια( 2,5 χρονια ανεργος ειμαι) απο γνωστο εφοπλιστη αλλα σε αλλου ειδους εταιρια του και καταλαβα οτι απλα δεν καταλαβαινουν τιποτα κανουν αυτο που θελουν και ας ψοφησουν ολοι ,και ναι φυσικα ξεφτυλα και του μαρινακη και του αλλου που λεω καθως μπορουσε με μια απλη κινηση να μην αφησει την εταιρια να φουνταρη
δεν λεω το ονομα του καθως ειμαστε αρκετοι ακομα στα δικαστηρια

Το έντυπο, κυριως ο ενημερωτικός τύπος, πέφτει κάθε χρονο και περισσοτερο, αυτη ειναι μια μη αναστρέψιμη πραγματικότητα. Αντέχει -λιγοτερο κι αυτός από το παρελθον- ο κυριακάτικος τύπος και ο εβδομαδιαίος. Ο κόσμος ολοένα και περισσότερο ενημερωνεται από τα σάιτ που του φέρνουν εκ των πραγμάτων πιο άμεση ενημέρωση, και από την τηλεόραση που αντέχει και αυτή. Αυτό εχει φυσικά αντίκτυπο και στους εργαζομενους και στις απολύσεις στο χώρο. Σκεφτείτε ότι μια σχολή ΤΕΙ Γραφικών Τεχνών ειχαμε δηλαδη για ειδικευμένους τεχνολόγους κυρίως σε τυπογραφεία, και μάλιστα στην Αθήνα κι αυτή εφτασε σε εξευτελιστικές μονάδες βάσεων εισαγωγής, σχεδον κανένας νέος δεν τη δήλωνε, μέχρι που καταργηθηκε φέτος τελειως.
Οι εφημερίδες παραμένουν κυριως λόγω των εξτρά προσφορών της Κυριακής και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία που δεν το χουν με τα ιντερνετ.

Το μέλλον στο χώρο αυτό είναι στο ηλεκτρονικο τύπο, ή στα ψηφιακά τηλεόραση-ραδιόφωνο με τα FM να αντέχουν για κάποια χρονια ακόμα. Ακόμα κι εκει όμως εχουν εξευτελιστεί οι μισθοι αν δεν ψαχνουν και για δωρεαν συνεργάτες.

Ο Ιβάν έχει το 19%
. Αν επέρνε το 23% του ΔΟΛ και μικρόποσοστα από κοπελουζο κλπ θα έφτανε στο 55% άρα θα επέρνε τη διοίκηση και ας μην συμφωνούσε ο Βαρδινογιάννης. Αλλά τελευταία στιγμή μπήκε ο κουμπάρος και έδωσε τα διπλά από τον Ιβάν (23εκ).

Μη ξεχνάμε όμως και τον Μελισσανιδη της ΑΕΚ που ηταν πολύ κοντά αφού εδωσε 21 εκατ., ο Ιβαν με μόνο 12 ήταν τρίτος στη διαδικασία. Επειδη ηταν εφαπαξ προσφορες όχι πλειοδοτικη δημοπρασια το πακέτο το πήρε όποιος έδωσε μια φορά την καλύτερη προσφορά. Ο Ιβαν μάλλον εκτίμησε αφού πήρε το ποσοστο του Μπόμπολα στο Mega το 19% με 5 εκατ. οτι τα 12 θα ηταν αρκετά για τον ΔΟΛ. Ομως του Μπόμπολα ήταν στο χρονικό όριο να κατασχεθουν από τις τράπεζες, είχε υψηλό το στοιχείο της "κοψοχρονιάς" αυτη η πώληση. Οι Μαρινάκης και Μελισσανιδης ηταν πιο κοντά στην πραγματικη αξία του πακέτου.

Το site τού Mega είναι ακόμα διαθέσιμο στη διεύθυνση 91.215.156.199. Για να το δείτε, θα πρέπει να πειράξετε το αρχείο hosts (C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts στα Windows, /etc/hosts στο Linux και στο MacOS), προσθέτοντας τις γραμμές:

91.215.156.199 megatv.com
91.215.156.199 www.megatv.com

και επανεκκινώντας τον browser.

Έχουν πρόγραμμα ενημερωμένο κανονικά μέχρι και το τέλος τού μηνός.

Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Εμένα δεν δουλεύει..

Εμένα δουλεύει!

Πρέπει να είναι θέμα ενημέρωσης των DNS servers για την αλλαγή, η οποία θεωρητικά μπορεί να πάρει μέχρι και 48 ώρες. Απ' ό,τι βλέπω, π.χ., ο DNS server τού ΟΤΕ επιστρέφει ακόμα την παλιά διεύθυνση. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, μπορείς να αλλάξεις προσωρινά τον DNS server σε κάποιον όπου ήδη έχει περάσει η αλλαγή, π.χ. τον 8.8.8.8 της Google.

Για επαλήθευση δοκίμασε να δώσεις από γραμμή εντολών την εντολή "nslookup www.megatv.com". Θα πρέπει να σου απαντήσει 91.215.156.199 (νέα, σωστή διεύθυνση) και όχι 208.91.197.132 (παλιά, λάθος διεύθυνση).