Η Kιβωτός - Noah

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Η Kιβωτός του Αρονόφσκι [Noah (2014)]

μετα το θλιβερο Κυκνο
ηρθε και ο Νωε
17 λεπτα αντεξα .....

εκεινο το Π ηταν τα λεφτα
και το ονειρο καλουτσικο
μετα φτωχεια

Ποιό όνειρο; Μιλάς με γρίφους γέροντα.

Ψάχνω κι εγώ καμιά καλή καινούρια ταινία, αλλά τζίφος.

Απάντηση: Η Kιβωτός του Αρονόφσκι [Noah (2014)]

Μάλλον για το "Requiem for a dream" μιλάει, μια ταινία που θεωρώ υπερβολικά υπερτιμημένη.

Το πρώτο που εχω στο προγραμμα μετα το μουντιάλ.

Οπωσδήποτε σε 1080p και σκοτεινό δωμάτιο. Αράζεις και απολαμβάνεις. Ένταση δεν χρειάζεται. Μετά ανοίγεις και διαβάζεις το The Inkal για να εμπεδώσεις τι σημαίνει έμπνευση και δημιουργικότητα. Best movie never made στην κυριολεξία.

Δυστυχώς για μας, αλλά ευτυχώς για αυτούς που ασχολούνται με αυτό που λέγεται "Βιομηχανία θεάματος hollywood A.E. " αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μία και μόνο μία σελίδα. Αυτή:

http://www.imdb.com/title/tt1959490/business?ref_=ttrel_sa_3

Δείτε λίγο τα νουμεράκια:
Budget
$125,000,000 (estimated)
Gross
$320,014,552 (worldwide) (27 April 2014)

Αν ήμουν ο σκηνοθέτης/cast ξέρετε τι θα έλεγα;; "τι; δεν τους άρεσε;; μισό λεπτό να ξύσω και το αριστερό μου....."

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τα νούμερα που "παίζουν" τα άτομα.....

Εδώ το βλέπεις καλύτερα http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=noah.htm

Production Budget: $125 million

Total Lifetime Grosses
Domestic: $101,200,044 28.2%
+ Foreign: $258,000,000 71.8%
= Worldwide: $359,200,044

Δεν σημαίνει όμως κάτι αυτό για την αξία ή την ποιότητα της ταινίας. Πατάτα ήταν, πατάτα είναι. Εάν το δεις καλύτερα, για Αμερική και για το budget της είναι αποτυχία.

Re: Απάντηση: Η Kιβωτός του Αρονόφσκι [Noah (2014)]

Αν και άκουγα οτι είναι μάπα, αφού δεν είχε Mundial χθές,κάθησα και το είδα...
Επιεικώς απαράδεκτο. Πολύ χειρότερο κι απ´το 300. :violent-smiley-008:

Χειρότερο από τους 300 Nr.2 δεν είναι ούτε με καραμπίνες.

Αντίθετα εμένα μου άρεσε κιόλας ... αλλά όπως έχουμε ξαναπει για κάποιες ταινίες "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Kιβωτός του Αρονόφσκι [Noah (2014)]

Αντίθετα εμένα μου άρεσε κιόλας ...

Χμμμ... Δεν πρέπει να ειναι πολύ σοβαρό αλλά μην το αφήσεις... Να το κοιτάξεις αυτό. :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Kιβωτός του Αρονόφσκι [Noah (2014)]

Χμμμ... Δεν πρέπει να ειναι πολύ σοβαρό αλλά μην το αφήσεις... Να το κοιτάξεις αυτό. :p

Έχω κλείσει ραντεβού ... πάντα τον Ιούλιο φτάνω στα όριά μου ... πουτάνα δουλειά θα με πεθάνεις:ridinghorse:

Κοιτουσα για το θεμα του 3D (γιατι την θυμαμαι να παιζει σε 3D στα σινεμά) και ανακαλυψα το εξης κουλό:

Θα βγει σε BD 3D αλλά όχι στην Αμερική, Αγγλία, Γαλλια (και κατι άλλες ''μεγαλες αγορες'').

Θα βγει λεει μόνο σε κατι Βραζιλίες, Γερμανίες κλπ.

Εκ πρωτοις θα σκεφτοταν καποιος ότι προκεται για μουφα μετατροπή, εξ ου και δεν το πλασαρουν στις ''καλες'' αγορες, αλλά μετα διαβασα ότι το μπατζετ για την μετατροπή ηταν 10 εκ.

Anyway, δε νομιζω ότι θα κατσω να τη δω ποτε ετσι κι αλλιως (Hollywood + Jesusσταφ = Φονικος συνδυασμός)

Όταν έχει πρωταγωνιστή που τον λένε Ham τι να πω ακριβώς? Πουν τα αυγά?

Μπάμπη δεν σε πρόλαβα να σε γλιτώσω. Μην δεις το Trancedence με τον Johnny Depp.

http://el.wikipedia.org/wiki/Χαμ

Σκεφτόταν να τον πει Μπέϊκον, αλλά θα ήταν παραποίηση :7SFGSFG:

Καλυτερα να βλεπα Transformers,ειναι πιο τιμιο... ειναι αυτο που λεει οτι ειναι..

Re: Η Kιβωτός του Αρονόφσκι

Και γω θεωρω τον Αρονοφσκι υπερτιμημενο πολλοι σε φσκι υπερτιμηθηκαν μετα τον τρισμεγιστο ,εχει ταλεντο κατ εμε ανολοκληρωτο ...καπου το χασε...

Υπερτιμημενος δεν ειναι .

Αλλα οταν μπλεκεις με υπερπαραγωγες και αστερες σε πτωση τυπου Κροου λογικο ειναι να καταληξεις σε μια ταινια μπερδεμα εξ´αρχης.

Ειμουν βεβαιος οτι θα την σταματησω με τοσα αρνητικα ειχα διαβασει. Και μετα θα εβαζα το Jodorofsky's Dune.

Ελα ομως που ο τυπος ξερει να κανει σινεμα.....ειχε ενα σωρο αρνητικα αυτη η ταινια αλλα αντιλαμβανοσουν οτι αυτος που ηταν πισω απο την καμερα δεν ηταν ο Μαικλ Μπευ ἠ κανας αλλος βλακας. Αλλα ενας ανθρωπος που εχει οραμα στα σιγουρα.

Και τολμαει να κανει πραγματα για τα οποια ξερει οτι θα "τα ακουσει".

Τελικα την ειδα ολη και μαλιστα δεν την βρηκα κακη. Ταινια που πρεπει να δεις τουλαχιστον μια φορα.Η Τζενιφερ θεα οπως παντα, το υπολοιπο καστ εξαιρετικο ακομα και ο αντιπαθης Κροου δεν ηταν κακος περιεργως. Ετσι ειναι οταν εχεις εναν σκηνοθετη να σε στηνει.

Περιεργη ρατσα ο Αρονοφσκυ. Θα ξαναδω στα σιγουρα ταινια του στο μελλον, δεν τον ξεγραψα με την καμια με αυτην την ταινια . Ελπιζω να γυρισει στο ειδος που γουσταρει.

Re: Απάντηση: Η Kιβωτός του Αρονόφσκι [Noah (2014)]

Χειρότερο από τους 300 Nr.2 δεν είναι ούτε με καραμπίνες.

Αντίθετα εμένα μου άρεσε κιόλας ... αλλά όπως έχουμε ξαναπει για κάποιες ταινίες "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα"

Εγω στοιχιζομαι με τον Αλεξη παντως.

Οσο περνανε οι μερες θεασης τοσο θαθελα να την ξαναδω λιγακι (Μπαμπη δεν με πηρε ο υπνος στην μεση για να σε προλαβω :p)

Οσο περνανε οι μερες θεασης τοσο θαθελα να την ξαναδω λιγακι (Μπαμπη δεν με πηρε ο υπνος στην μεση για να σε προλαβω :p)[/QUOTE]

Α, θες να την ξαναδείς κιόλας...:chinscratch:

καταπληκτικη ταινια κριμα που δεν την ειδα στο σινεμα

Καλη...απλα για τον Νωε...
Ηθελα να ξερα, που ξοδεψαν τα 125μυρια...