Η κινηση στις εθνικες οδους

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Ποιοι τυχεροι εχουν σκοπο σημερα να βγουν στις εθνικες? Εχετε καταλαβει τι χρονους θα κανετε για να φτασετε στον προορισμο σας???:BDGBGDB55:

Επειδη παντως την περασμενη Παρασκευη εγω εκανα γεματες 4 ωρες για περιπου 170 χλμ στην Αθηνων-Λαμιας (Αθηνα-Αγ. Κωνσταντινος) αυτη τη φορα εχω προετοιμαστει. Θα παρω king size καφε, κολατσο :food-smiley-005::eating: αλλα και τ' αγαπημενα μου cd :music-smiley-004: και ... οτι ωρα φτασω!

Αντε και καλο κουραγιο μας-bye-

Διάβασα στο blog "τρωκτικό" πριν από λίγο οτι οι εθνικες οδοι δεν έχουν καθόλου κίνηση-για πιο μετα πάντως δεν παίρνω όρκο τι θα γίνει...-bye-

Διάβασα στο blog "τρωκτικό" πριν από λίγο οτι οι εθνικες οδοι δεν έχουν καθόλου κίνηση-για πιο μετα πάντως δεν παίρνω όρκο τι θα γίνει...-bye-

Καλα κανεις και δεν παιρνεις ορκο γιατι το τι θα γινει δεν ειναι δυσκολο να το φανταστεις....:rifle:

Καλα ρε παιδια, ποσο αρρωστο μυαλο πρεπει να 'ταν αυτο που σκεφτηκε να γινουν εργα στις εθνικες μεσα στο νταλα καλοκαιρι...:stupid::ridinghorse:

Και να σκεφτεις οτι τα εργα -στη Θηβα τουλαχιστον- αφορουν την κατασκευη νεου σταθμου διοδιων...

Εγώ θα πάω προς Πελοπόννησο αύριο, οπου μαθαινω οτι λόγω έργων σε διάφορα σημεία προς Ναύπλιο είναι μια λωριδα μονο ανοιχτη...διπλός καφες και ενάμισι λίτρο νερό μεχρι την πρώτη στάση...:slapface:

Εγώ θα πάω προς Πελοπόννησο αύριο, οπου μαθαινω οτι λόγω έργων σε διάφορα σημεία προς Ναύπλιο είναι μια λωριδα μονο ανοιχτη...διπλός καφες και ενάμισι λίτρο νερό μεχρι την πρώτη στάση...:slapface:
Σχεδόν απο τη στιγμή που στρίβεις αριστερά για Τρίπολή, και μέχρι την Αλέα, είναι μια λωρίδα ο δρόμος, με μικρές διακοπές για να γίνει 2 λωρίδες (και μετά ξανα μανα τα ίδια!)

Την πάτησα την προηγούμενη παρασκευή πηγαίνοντας Λακωνία... διαδρομή 4 ωρών έγινε σε 7 ωρίτσες!!! :damnyou:

απορώ πως ζητάνε διόδια τη στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό της διαδρομής γίνεται από παράκαμψη...
Το έζησα το προηγούμενο ΣΚ και μου την έδωσε...

Παντως στα υπαρχοντα διοδια (Αφιδνων & Σχηματαριου) ειχε καταληψη το ΚΚΕ και δεν πληρωσαμε τιποτα... :SFGSFGSF:

Αληθεια εχει κανεις εικονα για το τι γινεται στην Αθηνων-Λαμιας τωρα?

Αθηνών-Κορίνθου πριν 1 ώρα ψιλοκόλαση ιδιαίτερα στα διόδια. Μετά πυκνή κίνηση, απ' ότι είδα όμως χωρίς σταμάτα-ξεκίνα. Κορίνθου -Τρίπολης πριν 2 ωρες ναι μεν πυκνή κίνηση λόγω των συνεχών περιορισμών σε 1 λωρίδα, αλλά είχε ροή.

Επιστροφη σημερα στις 7 το πρωι στη Μαλακασα 9 χλμ ουρα που μου κοστησε περιπου 1 ωρα (αργοτερα ακουσα εφτανε τα 13-15 χλμ!!!):bang:

Ρε που ζουμε ...

Μονο φανταστειτε τι εχει να γινει την ερχομενη Παρασκευη με την εξοδο των αδειουχων του Αυγουστου....

Last edited:
Δηλαδη εγω που θελω σημερα να μπω στην Αθηνα και να φτασω στο λιμανι του Πειραια απο την Θηβα να επιλεξω παλια εθνικη οδο?

Δεν ξερω μηπως γινεται κι εκει χαμος ... δοκιμασε να παρεις την τροχαια μπας και ξερουν την κατασταση...

Πάντως εγώ μετά την νίλα που έπαθα πριν απο κανα μήνα μια κυριακή (9 ώρες Θεσσαλονίκη - Αθήνα) ταξιδεύω άσχετες μέρες και ώρες και βρήκα την ησυχία μου...

Υπάρχουν και χειρότερα........
Φωτό από μποτιλιάρισμα στο L.A.

attachment.php