... I know that time spent well is so rare ....

..... στον Ferry, παρόλο που μου αποκαλύφθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα και άγνωστη πλευρά του "πνεύματος" του, .....

... να επισημάνω (για μία ακόμη φορά όσον αφορά τα δικά μου γραπτά) ότι αυτά που έγραψα, αφορούν αυτά που εγώ εισπράττω από το έργο του καλλιτέχνη και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν ''καθολική αλήθεια'' ή έστω απόψεις ζωής του εν λόγω (κάθε φορά ) δημιουργού, όπως πιθανώς να έχουν εκφρασθεί σε συνεντεύξεις του, κλπ.

συνεπώς, ίσως και η όποια ενδιαφέρουσα και άγνωστη πλευρά του πνεύματος του, να υπάρχει μόνον στην φαντασία μου....

κατά τα λοιπά, καθόλη την δεκαετία του 70, είτε με Ρόξυ είτε σόλο, ο Φέρρυ βρίσκεται (μουσικά, στιχουργικά, από πλευράς cover art, γενικότερα αρτιστικής, κλπ. κλπ.) σε δυσθεώρητα ψηλά επίπεδα, επηρεάζοντας όλη την μετέπειτα -τουλάχιστον βρεττανική- σκηνή.

το να μην θέλγει στον ίδιο βαθμό τους μουσικόφιλους, είναι επίσης απόλυτα κατανοητό....

[...]
συνεπώς, ίσως και η όποια ενδιαφέρουσα και άγνωστη πλευρά του πνεύματος του, να υπάρχει μόνον στην φαντασία μου....
[...]

Είδες πόση εμπιστοσύνη έχω στη φαντασία σου...? Την αφήνω και "καθοδηγεί" τη δικιά μου πολλές φορές. Άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε χωρίς...

Στέργιε, ευχαριστώ για το 'μάζεμα', αλλά μου έφαγες την φωτο του In your Mind και δεν είναι καταννοητό για ποιά 2 άλπμουμς γράφω .... άσε που εκεί ο μαυρισμένος Μπράιαν είναι κούκλος και επιτείνει το κόντραστ με τους ασχημάντρες που έβαλε ο Λύμπε στην δική του φωτο .... :flipout::flipout::flipout:

ο μαυρισμένος Μπράιαν είναι κούκλος και επιτείνει το κόντραστ με τους ασχημάντρες που έβαλε ο Λύμπε στην δική του φωτο ....

α όλα κι όλα: οι δικοί μου είναι όντως άσχημοι αλλά έχουν άλλες χάρες.
Ασε που, στις φτωχογειτονιές του Βόρειου Λονδίνου, που να το βρούν το ψολάριουμ για να μαυρίσουν -bye-

... αααα, να σου πω... και ο Μπράιαν πάμφτωχος ξεκίνησε, ο μπαμπάς του ήταν ανθρακορύχος .... :slapface:

... ξέρεις, πιστεύω ότι ξέρω ποιοί έχουν διαχρονικά ένα θεματάκι με τον Φέρρυ .... :BDGBDGB53:

51XN5MSTV7L._SS400_.jpg

In your mind

Μπαμπριζάτος και ωραίος. Με την καλή έννοια
Απο τους δίσκους που λατρέψαμε. :grinning-smiley-043

Υποψιάζομαι την ρίζα της αντιπάθειας του Κωστή μας για τον δανδή:
Υπέπεσε στο ατόπημα να ασελγήσει πάνω στο What goes on :icon15:
Πως το είχες γράψει γιατρέ μου καποτε: "Τα άγια τοις κυσί" :grandpa:
:grinning-smiley-043

εσύ κύριε Κουν, άμα ξαναπάρεις αυτό το λαμόγιο το Μπάμπη τηλέφωνο, να μην το αφήσεις να λοιδωρεί το Σάββα :grinning-smiley-043 γιατί θα τραβηχτούμε σαν τα σαντεκλέρια :icon15:

Απάντηση: Re: ... I know that time spent well is so rare ....

εσύ κύριε Κουν, άμα ξαναπάρεις αυτό το λαμόγιο το Μπάμπη τηλέφωνο, να μην το αφήσεις να λοιδωρεί το Σάββα :grinning-smiley-043 γιατί θα τραβηχτούμε σαν τα σαντεκλέρια :icon15:

Παρντόν; :eek:

Πάντως, τόσην ώρα που μιλάμε, προσπαθώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου τα της παλιοπαρέας, σχετικά με το In your mind :grandpa:
Τον είχαν σε εκτίμηση (και στην κατοχή τους) ακόμη και οι πλέον "ροκάδες" (που βρίζαν τους άλλους "φλώρια") :flipout:
Περίεργο δεν είναι;