... I know that time spent well is so rare ....

Re: Απάντηση: Re: ... I know that time spent well is so rare ....

Θα με τρελλάνεις μου φαίνεται :hmmmm:

πήρε ένας το Μπάμπη στο sport-fm...ίδιος εσύ.
και τον ακουγε να στολίζει το Σάββα,"δεν είναι πράματα αυτά", "το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι", "γελοιότητες" κλπ κλπ. ακούς εκεί ο Μπάμπης, ο ...γαύρος (υποτίθεται).
λέω "όρμα του ρε Κουν του λαμόγιου και κάν'το δυό λεφτά που θα μας βρίσει το Σάββα...".
δεν όρμησε ο...Κουν.
ευτυχώς δεν ήσουν εσύ :flipout:

Koυν.
Γκαραντί.:grandpa:
Μού τόπε και μένα ο Λύμπε στο τηλεφωνο.
Ακουσε καποιον με ιδια φωνή με σένα...:guitarist:
Εκτός εάν εκείνη την ώρα διάβαζε για τον Bryan και μπερδεύτηκε.:BDGBGDB55:

attachment.php

The supposedly 'uncredited' cover models are in fact named on the album - but not as models. They were Constanze Karoli (reportedly the sister of Can's Michael Karoli) and Eveline Grunwald, who are credited on the lyric sheet with the German translation of "Bitter-Sweet." Bryan Ferry met them in Portugal and persuaded them to do the photo shoot as well as help with the words to the song.
:guitarist:

http://www.answers.com/topic/country-life-album

Ο Ανθρακώρυχος:grandpa:
Mην μασάς βρέ.
Λυσσιάξανε μέ τον Brian.:grinning-smiley-043

ο τόνος είναι σίγουρα στην παραλήγουσα ( ρύχος ) .... όταν το έγραψα δεν μου κάθησε καλά το 'ο' αλλά μετά σκέφθηκα 'όρυξις' 'ορυχείο'', κλπ. Κρίμα (και παριστάνω τον ορθογράφο) ...

τώρα αυτό για τα φλώρια δεν ( ; ) το κατάλαβα ... μιλάνε οι βέλβετς για φλώρια ;;; ας καγχάσουμε .... :flipout: ...

μου αρέσει πάντως που τα αρχικά μου σχόλια πάνε πάντα στράφι ...

Aααααχ.
Ούτε πλάκα δεν μπορώ να κάνω πιά.
Ανθρακώρυχος λεγόταν ,νομίζω από τον Νικήτα Πλατή στην ελληνική ταινία ´Μιάς Πεντάρας Νιάτα´όπου ο ρολίστας αυτός Ηθοποιός υποδυόταν έναν αποτυχημένο Μπουζουκτσή πού δημιουργούσε διαρκώς νέα σουξέ...
Ενα απο αυτά ήταν ο Ανθρακώρυχος.:flipout:

Υ.Γ.
Κατά τά άλλα μαζί σου...
Δεν βλέπω τον λόγο να πηγαίνουμε αμέσως στά αντίπαλα ´δέη´.
Δηλαδή εγώ πού είμαι φανατικός και τών ROXY και τών Velvet πώς ´αυτοπροσδιορίζομαι´??
Kατσιβελό-Φλωρος???:flipout::flipout:

Mήν δούνε Ανθρωπο νά καλογερνάει..Ολους Μουστογριες τούς θένε μερικοί.:grandpa::grandpa::flipout::flipout:

πήρε ένας το Μπάμπη στο sport-fm...ίδιος εσύ.

εμ βέβαια ... ο τύπος ακούει σπορ-εφ εμ .....

και γω τον παίρνω στα σοβαρά ....

που είχε κατακρίνει και την μουστάκα του Κέηβ και μετά μας μιλάει για φλώρια ......

Re: Απάντηση: ... I know that time spent well is so rare ....

Aααααχ.
Ανθρακώρυχος λεγόταν ,νομίζω από τον Νικήτα Πλατή στην ελληνική ταινία ´Μιάς Πεντάρας Νιάτα´όπου ο ρολίστας αυτός Ηθοποιός υποδυόταν έναν αποτυχημένο Μπουζουκτσή πού δημιουργούσε διαρκώς νέα σουξέ...

ακριβώς...
διότι είχε πιό πολύ βάθος...:grinning-smiley-043

Aααααχ.

Υ.Γ.
Κατά τά άλλα μαζί σου...
Δεν βλέπω τον λόγο να πηγαίνουμε αμέσως στά αντίπαλα ´δέη´.
Δηλαδή εγώ πού είμαι φανατικός και τών ROXY και τών Velvet πώς ´αυτοπροσδιορίζομαι´??
Kατσιβελό-Φλωρος???:flipout::flipout:

Mήν δούνε Ανθρωπο νά καλογερνάει..Ολους Μουστογριες τούς θένε μερικοί.:grandpa::grandpa::flipout::flipout:

ειρήνη αδελφέ,

μόνο αυτήν την κουφάλα που άλλα λέει και άλλα γράφει θα βάλω στην μπούκα :flipout::flipout::flipout:

The supposedly 'uncredited' cover models are in fact named on the album - but not as models. They were Constanze Karoli (reportedly the sister of Can's Michael Karoli) and Eveline Grunwald, who are credited on the lyric sheet with the German translation of "Bitter-Sweet." Bryan Ferry met them in Portugal and persuaded them to do the photo shoot as well as help with the words to the song.
:guitarist:

http://www.answers.com/topic/country-life-album

είχε ρε παιδί μου, αυτός ο Φέρυ έναν τρόπο, τελοσπάντων να πείθει τις γυναίκες....:grinning-smiley-043

πάντως θα μπορούσε να ήταν ένας ωραίος γρίφος: ποιά η σχέση των Ρόξυ με τους Καν....