... I know that time spent well is so rare ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ... I know that time spent well is so rare ....

ειρήνη αδελφέ,

μόνο αυτήν την κουφάλα που άλλα λέει και άλλα γράφει θα βάλω στην μπούκα :flipout::flipout::flipout:

Ψίιιτ.
Μήπως θές να ανασύρω παλιά κείμενα όπου ´φιλονικούσε´μέ τον Ντόκ γιά τούς Ε.S.T. και μετά απο τρείς μήνες παρουσίασε το Live in Hamburg τών Ε.S.T. ώς αριστούργημα???:guitarist::BDGBGDB55:
Αλλά γι´αυτό τον Αγαπάω.:grinning-smiley-043
Γνήσιος ´αντιδραστικός´πού θεωρεί Πλειοψηφικό ρεύμα τό να γουστάρουν από τρείς και επάνω τίς ακροάσεις του και πάει κόντρα:flipout::grinning-smiley-043.

Υ.Γ.
Παλιότερα έλεγε εμένα και τον Ντέμιαν ως ´συντηρητικούρες´τής Κλασσικής πού έχουμε κολλήσει σέ ´παλιές εκτελέσεις´και ένα μήνα μετά πρότεινε τον Edwin Fischer(1930τόσο)ως τον καλύτερο ερμηνευτή τού Βach...:BDGBDGB53:

Δεν ξέρω, αλλά εμένα ο μηρυκασμός των θέλω μου ήταν ανέκαθεν αλλότριος. Μερικά κομμάτια στη συλλογή περισσότερα... εντάξει. Στο κάτω-κάτω της γραφής... ιδού η Ρόδος. :chinscratch:

Κάτι λείπει εδώ και δε μου πάει. Θα σε περιμένω στον άλλο πόλο. -bye-

Βρε παιδιά, ας βάλει κάποιος διαχειριστής την φωτο που έβαλε ο Κουν. στο # 30, στην αρχή του πρώτου ποστ, ώστε να καταλαβαίνουμε σε ποιούς δίσκους αναφέρομαι ... το νήμα δεν αφορά μόνον το 'the bride stripped bare...'' αλλά κυρίως το ' in your mind' ....