Η κοιλάδα της ψυχεδέλειας...Καλώς ήρθατε!!!

Παρότι δέν κινούμαι πλέον ιδιαίτερα σε αυτόν τον Μουσικό Χώρο οφείλω ένα ,έστω και καθυστερημένο, Καλωσόρισμα στόν Νέο μας Φίλο.
Οπως θα πρέπει να υποσημειώσω πώς ο τρόπος γραφής του-φοιτητής ών όπως είδα στό προφίλ του-προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμα και σε εμένα πού έχω ´σκουριάσει´..
Keep Walking.:grandpa::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Η κοιλάδα της ψυχεδέλειας...Καλώς ήρθατε!!!

Παρότι δέν κινούμαι πλέον ιδιαίτερα σε αυτόν τον Μουσικό Χώρο οφείλω ένα ,έστω και καθυστερημένο, Καλωσόρισμα στόν Νέο μας Φίλο.
Οπως θα πρέπει να υποσημειώσω πώς ο τρόπος γραφής του-φοιτητής ών όπως είδα στό προφίλ του-προκαλεί το ενδιαφέρον ακόμα και σε εμένα πού έχω ´σκουριάσει´..
Keep Walking.:grandpa::grinning-smiley-043

Ευχαριστώ. Τέτοια λόγια με κολακεύουν πολύ, με κάνουν να χαίρομαι που μπήκα στο AV Club και με ενθαρρύνουν να συνεχίσω να γράφω...:grinning-smiley-043

To θεμα ειναι να διαλεξεις και το "σωστο στρατοπεδο". Εισαι υπερ του Brian Wilson ή κατα? Προσεχε, γιατι εδω παιρνουμε κεφαλια με κατι τετοια :behead:

:flipout::flipout::flipout:

To θεμα ειναι να διαλεξεις και το "σωστο στρατοπεδο". Εισαι υπερ του Brian Wilson ή κατα? Προσεχε, γιατι εδω παιρνουμε κεφαλια με κατι τετοια :behead:

ε τωρα , ο νέος μας φίλος , φαίνεται φυσιολογικός άνθρωπος που του αρέσει η μουσική και οπωσδήποτε είναι πάνω από 12 ετών :flipout::flipout:

Ωχ ωχ, αρχισανε τα δυσκολα.....

Μην τους ακους φιλε μου,προσπαθουν να βρουν συμμαχους στον εκατονταετη πολεμο.:flipout:

:flipout::flipout::flipout:...Βασικά δεν έχω ακούσει ακόμα σοβαρά, μόνο κάτι τραγουδάκια από δω κι από κει. Αλλά από αυτά που έχω ακούσει δε με εντυπωσίασαν.Γενικά δε με συγκινούν μπάντες σαν τους Beach Boys. Το 'χω όμως ως προοπτική να ακούσω και δε μπορω να κρίνω ακόμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η κοιλάδα της ψυχεδέλειας...Καλώς ήρθατε!!!

Aπο τα αλμπουμ της μπαντας του avatar σου ομως, εγω προτιμω αυτο...
51BVZZX88EL._SS500_.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η κοιλάδα της ψυχεδέλειας...Καλώς ήρθατε!!!

εγώ προτιμώ το Lateralus

τι κάνουμε τώρα???:flipout:

Εγώ απλά δε μπορώ να διαλέξω με τίποτα. Μ αρέσουν όλα πάάάάρα πολύ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η κοιλάδα της ψυχεδέλειας...Καλώς ήρθατε!!!

Aπο τα αλμπουμ της μπαντας του avatar σου ομως, εγω προτιμω αυτο...
51BVZZX88EL._SS500_.jpg

Άλλο ένα τεράστιο άλμπουμ από μια μπάντα που κυριολεκτικά επιβάλλει μουσική δικτατορία. Νομίζω όμως ότι το cover του 10.000 days είναι πιο κατάλληλο για εικόνα avatar.Γι αυτό και το επέλεξα...:coool:

Δεν θα τα χαλάσουμε για μικρολεπτομέρειες , αλλά η αίσθηση μου είναι πως αυτή είναι η καλύτερη δουλειά των Kyuss.

KyussBluesfortheRedSun.jpg

και για μενα αυτο ειναι το καλυτερο τους.βεβαια οταν θελω να τους ακουσω βαζω το repeat.μια φορα ισον καμμια.
και φιλε "πισωπορτη" συγχαρητηρια για την παρουσιαση.
και αν υπηρχε ενα συγκροτημα που πλησιαζε τον ηχο των kuyss πριν απο αυτους αυτοι ηταν για μενα οι trouble.με λιγοτερο απο ερημο και περισσοτερο απο doom.

και για μενα αυτο ειναι το καλυτερο τους.βεβαια οταν θελω να τους ακουσω βαζω το repeat.μια φορα ισον καμμια.
και φιλε "πισωπορτη" συγχαρητηρια για την παρουσιαση.
και αν υπηρχε ενα συγκροτημα που πλησιαζε τον ηχο των kuyss πριν απο αυτους αυτοι ηταν για μενα οι trouble.με λιγοτερο απο ερημο και περισσοτερο απο doom.

Δεν έχω παρά να προσκυνήσω:worshippy:
Έχω ακριβώς την ίδια γνώμη για τους Trouble.
Το Manic Frustration ειδικά είχε πάρα πολλά στοιχεία του ήχου των Kuyss σε ηπιότερη μορφή και ενα τσικ πιο εμπορικά.

Δεν ξεχνάω ακόμα τα πρώτα τους άλμπουμ, με τα οποία μάθαμε να κάνουμε και τον σταυρό μας...:flipout:

και να ψελνουμε (psalm 9)!!!!!

Μα, ακόμα δεν έχει υπάρξει μπάντα με τέτοιο συνθετικό επίπεδο και ο ήχος της να φέρνει σε Sabbath με τραγουδιστή τον Plant..
Χριστιανικό μέταλ μας έλεγαν τότε τα έντυπα...:BDGBGDB55:

Οι Soundgarden που περπάτησαν κάπως στην ίδια γραμμή, εμφανίστηκαν μια δεκαετία μετά...