Η κρυμμένη "είσοδος" του JVC DLA-RS2/HD100

Οι κάτοχοι/χρήστες του παραπάνω προβολέα θα έχουν προσέξει (αν το έχουν) ένα μικρό μαύρο πλαστικό καπάκι με μια βίδα, στην αριστερή πλευρά των εισόδων HDMI, δίπλα στην HDMI2.

Αν βγάλεις το καπάκι, μπορείς να δεις ένα jack άσπρο, στο μέγεθος περίπου του HDMI και από πάνω 8 dip switches.

Ρώτησα ήση στο αμερικάνικο AVSforum, αλλά κανένας δεν ξέρει.

Το review του Home Theater Magazine (Δεκέμβριος του 2007), για το συγκεκριμένο θέμα λέει απί λάξει:

"There is also a screw removable door next to HDMI2, possibly an upgrade?"

Η φωτό του πίσω πάνελ είναι η παρακάτω. Στα αριστερά φαίνεται το καπάκι με το βιδάκι.
for
JVC_RS-1_inputpanel.jpg

Ενώ έχω τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με το καπάκι λυμένο, που τις έχω σώσει με χαμηλή ανάλυση στον υπολογιστή μου, δεν έχω την δυνατότητα (ή δεν ξέρω το τρόπο, μάλλον) να τις ανεβάσω, για να δείτε και την υποδοχή.

Αν ξέρει κάποιος το τρόπο, ας μου τον πει ή ας μου πει πώς θα τον βρω.

Επί του θέματος τώρα. Ξέρει κανένας τί είναι αυτή η υποδοχή;

Μπορεί να είναι για κανά service control. Γνώμη μου είναι να μην πειραματιστείς με τα dip switches.
Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο έχει και ο HD1.

Anyway, δεν μας ρίχνεις καμιά φωτό από την εγκατάσταση-συνοδά και να μας πεις εντυπώσεις σου;

Υ.Γ. Μεγειές -bye-

Παναγιώτη είναι dip switches για την αναβάθμιση firmware.
Σε συνδιασμό με την παροχή ρεύματος (βαζεις βγαζεις το φιε ρευματος) και κλεινοντας ενα από αυτά μπαίνεις σε service mode .

Ακριβως. Το ειχα κανει οταν ειχα αναβαθμισει τον προβολεα. Θελει προσοχη, διοτι αν κατεβασεις λαθος dip switch ο προβολεας μπορει να μην αναβει!
Μεγειες και απο εμένα! Περιμενουμε τις πρωτες σου εντυπωσεις...

Παναγιώτη είναι dip switches για την αναβάθμιση firmware.
Σε συνδιασμό με την παροχή ρεύματος (βαζεις βγαζεις το φιε ρευματος) και κλεινοντας ενα από αυτά μπαίνεις σε service mode .

Tι αλλο εχει στο σερβις mode εκτος απο τη δυνατοτητα αναβαθμισης ?

Ευχαριστώ!

Μπορεί να είναι για κανά service control. Γνώμη μου είναι να μην πειραματιστείς με τα dip switches.
Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο έχει και ο HD1.

Anyway, δεν μας ρίχνεις καμιά φωτό από την εγκατάσταση-συνοδά και να μας πεις εντυπώσεις σου;

Υ.Γ. Μεγειές -bye-

Ακριβως. Το ειχα κανει οταν ειχα αναβαθμισει τον προβολεα. Θελει προσοχη, διοτι αν κατεβασεις λαθος dip switch ο προβολεας μπορει να μην αναβει!
Μεγειες και απο εμένα! Περιμενουμε τις πρωτες σου εντυπωσεις...

Ευχαριστώ και τους δυο σας. Όχι δεν πρόκειται να πειράξω τίποτα, μην ανησυχείτε.

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά "εκθαμβωτικές". Η πρώτη δοκιμή έγινε με Toshiba XE-1 HD-DVD player και με τον δίσκο Batman Begins (HD-DVD).

Όμως όλα πολύ πρόχειρα με τον προβολέα επάνω σ' ενα τραπεζάκι και με τα καλώδια στο πάτωμα. Περιμένω την βάση οροφής από Unitech Systems (Σ. Καρατόλιος) και κάποιο ή κάποια δεκάμετρα καλώδια HDMI 1.3b για τελικό στήσιμο.

Last edited:
Άντε, σε πρόλαβα πάλι. Διάβασε το Review από το νέο μου Player και πέτα το HD κατευθείαν. :smash:

Δεν πετάω

Άντε, σε πρόλαβα πάλι. Διάβασε το Review από το νέο μου Player και πέτα το HD κατευθείαν. :smash:

45 χρόνια στο χόμπυ δεν έχω πετάξει τίποτα ακόμα.:grinning-smiley-043

Ήδη έχω πάνω από 30 δισκάκια HD-DVD (και άλλα τόσα και παραπάνω Blu-Ray, βέβαια).

Μια χαρά παίζουνε.

Τα υπόλοιπα σχόλια στο thread σου, που μιλάει για το Panasonic.

Μεγειές:ernaehrung004: