Η "ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΚΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,263
Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο σκηνικό.Ναι μέν μειώθηκε σ' ένα μικρό ποσοστό η δύναμη των 2 μεγάλων κομμάτων,αλλά τα ποσοστά και των δύο πολύ δύσκολα θα δρομολογήσουν δραστικές αλλαγές σε νέα σχήματα, διαφορετικές πολιτικές και ριζικές αλλαγές προσώπων.

Πραγματικά εντυπωσιακή η εμμονή των ψηφοφόρων των "καμμένων" στα 2 κόμματα.Κάψε με αγά μου ν' αγιάσω ένα πράγμα...

Και το κερασάκι στην τούρτα.Επανεξελέγει κι ο φίλτατος κος Πολύδωρας!!!!!!

Συνιστούν αυτά λαϊκή σοφία εκφρασμένη μέσω της χθεσινής ψηφοφορίας;

δεν ξερω τι συνιστουν και τι οχι εγω θα παρακαλούσα σιγα σιγα να σταματήσουμε της πολιτικες και κοματικες συζητήσεις διοτι δεν οδηγουν πουθενα και συν τοις αλλοις δεν ταιριαζουν και με την θεματολογια του Forum μας

Εστω κάτι λίγο μόνο για τον Πολύδωρα;
Τι ανακοινωθέν κι αυτό προς τους αγροφύλακες!!!!:flipout:
Ο άνθρωπος χαραμίζεται σαν πολιτικός.
Κάποιος πρέπει να του γράψει cd............................................

Απάντηση: Re: Η "ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΚΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...

δεν ξερω τι συνιστουν και τι οχι εγω θα παρακαλούσα σιγα σιγα να σταματήσουμε της πολιτικες και κοματικες συζητήσεις διοτι δεν οδηγουν πουθενα και συν τοις αλλοις δεν ταιριαζουν και με την θεματολογια του Forum μας

ενώ το Eurobasket εντάσσεται πλήρως στην θεματολογία του forum μας .

( Γειά σου Larry με τα άγχη σου για τυχόν παρεκτροπές ) -bye-

Συμφωνώ απόλυτα. Εχουμε γεμίσει με πολιτικές συζητήσεις και έχουμε αρχίσει να χάνουμε την ταυτότητα μας σαν audiovisual forum.

Μα γιατί ρε παιδιά;
Αν ο κ. Πολύδωρας δηλαδής αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα CD Best of δεν μας αφορά σαν Audiάδες; :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Η "ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΚΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...

ενώ το Eurobasket εντάσσεται πλήρως στην θεματολογία του forum μας .

( Γειά σου Larry με τα άγχη σου για τυχόν παρεκτροπές ) -bye-

Σύντροφε- συναγωνιστή Ντόκ,
Στην θεματολογία της καφέ υπάρχει υποκατηγορία αθλητικά, άρα δεν παρεκτραπόμαστε.:ernaehrung004:
Φιλικά Σίμος Ιωσηφίδης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η "ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΚΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...

Σύντροφε- συναγωνιστή Ντόκ,
Στην θεματολογία της καφέ υπάρχει υποκατηγορία αθλητικά, άρα δεν παρεκτραπόμαστε.:ernaehrung004:
Φιλικά Σίμος Ιωσηφίδης.

:idea: Και την "επί παντός" που την βάζεις ; :drummer:

Παιδιά αν είναι κάποιος να κάνει σαματά στο forum μπορεί να το κάνει
η στα αθλητικά (όπως σωστά ανάφερε ο Ντοκ ) η για το πιο
Καλώδιο είναι καλύτερο από το άλλο στην hi-end κ.τ.λ
Όσο λοιπόν η κουβέντα κυλάει ομαλά δεν βλέπω τον λόγο να σταματήσει.
Δεν νομίζω ότι θίχτηκε κανένας και στο κάτω κάτω η πολιτική είναι μέσα στην
Καθημερινότητα μας.

Να δώσω και κανα-δυο παραδείγματα;

Η τελευταία μεγάλη φασαρία του φόρουμ, ήταν στο thread για το eurobasket. Ο Λάρρυ έφτασε σε σημείο ν' αναγκαστεί να το κλειδώσει.

Επίσης, ένας καλούτσικος "καυγάς" έγινε και στη Hi-End (οποία έκπληξις!).

Αντίθετα, σε καμιά δεκαριά threads περί πολιτικής κατά την προεκλογική περίοδο, είμασταν όλοι κύριοι.

Συνεπώς, συμφωνώ με τον Ντοκ και προτείνω επίσης να αρθούν οι απαγορεύσεις για πολιτικές συζητήσεις. Σ' οποιαδήποτε κατηγορία μπορούν ν' ανάψουν τα αίματα. Αν κάποιος θέλει φασαρία, την κάνει και στην Apple Corner, πιστέψτε με...

Kαι όμως σε αυτή την βουλή δεν μπήκαν παρά ελάχιστοι τηλεοπτικοί στάρ και ηθοποιοί.Και αυτό για πρώτη φορά.Και είναι πολύ θετικό ότι ο κόσμος τούς βαρέθηκε..
Ο Πολύδωρας καταποντίστηκε καί βγήκε μόνον επειδή το κόμμα του βγήκε πρώτο.Η Γιαννάκου έμεινε έξω.
Επίσης οι φίλοι τού ΠΑΣΟΚ ψήφισαν σοφά αφήνοντας έξω στελέχη πού είχαν συνδεθεί με σκάνδαλα ή μεγάλη αλαζονεία ή ακόμα και μερικούς νεόκοπους ..
Να δούμε και τήν θετική σκοπιά τών αποτελεσμάτων ...

Larry διαφωνώ!
Είμαστε κυρίως πολιτικά ζώα κατά τον Αριστοτέλη και όχι απλά καταναλωτικά.
Δηλαδή τα προβόλια τα καλώδια και τα γκατζετ είναι πιο σοβαρά θέματα από την καταστροφή της Σμύρνης, την Οκτωβριανή επανάσταση ή τις φωτιές στην Πελοπόννησο; (επίσης πολιτικό ζήτημα)

Άσε που έχω κι ένα απωθημένο από μικρός, από τότε που μας έλεγαν: "οι μαθητές δεν ασχολούνται με την πολιτική, τα καλά παιδιά δεν ασχολούνται με την πολιτική,...." και άλλες μπούρδες!

Τώρα πια νομίζω μεγαλώσαμε και δικαιούμαστε εδώ στην "καφέ" που είμαστε αναμεταξύ μας να συζητάμε ότι θέλουμε....

Πάντα φιλικά,........... Βαγγέλης!

Re: Απάντηση: Re: Η "ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΚΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...

Larry διαφωνώ!
Δηλαδή τα προβόλια τα καλώδια και τα γκατζετ είναι πιο σοβαρά θέματα από την καταστροφή της Σμύρνης, την Οκτωβριανή επανάσταση ή τις φωτιές στην Πελοπόννησο; (επίσης πολιτικό ζήτημα)

Άσε που έχω κι ένα απωθημένο από μικρός, από τότε που μας έλεγαν: "οι μαθητές δεν ασχολούνται με την πολιτική, τα καλά παιδιά δεν ασχολούνται με την πολιτική,...." και άλλες μπούρδες!

Τώρα πια νομίζω μεγαλώσαμε και δικαιούμαστε εδώ στην "καφέ" που είμαστε αναμεταξύ μας να συζητάμε ότι θέλουμε....

Kαι τι να του πεις τωρα πουχει δικιο...........

Οχι μονο μεγαλωσαμε αλλα ωριμασαμε και σαν παρεα ωστε να κραταμε τη συζητηση σε υψηλα επιπεδα.

( υπαρχουν φυσικα και οι εξαιρεσεις αλλα στατιστικα ειναι αδυνατον να ΜΗΝ υπαρξουν )

Τίς ημέρες τών εκλογών στην καφέ συμμετείχαν περί τα 20 άτομα και στίς τηλεοράσεις περί τα 35.Μονον στίς φωτιές η καφέ είχε περισσότερους.
Αρα ο καθένας και πολυ δικαίως επέλεγε αυτό που ήθελε να διαβάσει..

Larry διαφωνώ!

Βαγγέλη μου πάντα με αγάπη.:ernaehrung004::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Η "ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΚΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...

Kαι όμως σε αυτή την βουλή δεν μπήκαν παρά ελάχιστοι τηλεοπτικοί στάρ και ηθοποιοί.Και αυτό για πρώτη φορά.Και είναι πολύ θετικό ότι ο κόσμος τούς βαρέθηκε..

ΝΑ επισημάνω μόνο ότι ακόμα και πολιτικοί που εμφανίζονταν αρκετά στην TV έχασαν την έδρα τους. Πρόχειρα έχω στο νου τη Ζέτα Μακρή και τον Νίκο Γεωργιάδη, ενώ είμαι σίγουρος πως και από την άλλη πλευρά θα υπάρχουν αντίστοιχα παραδείγματα (τον Ακη δεν τον μετράω γιατί τελευταία δεν πολυεμφανίζοταν και μάλλον αυτό το γεγονός "κοντράρει" το point μου).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η "ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ" ΚΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ...

ΝΑ επισημάνω μόνο ότι ακόμα και πολιτικοί που εμφανίζονταν αρκετά στην TV έχασαν την έδρα τους. Πρόχειρα έχω στο νου τη Ζέτα Μακρή και τον Νίκο Γεωργιάδη, ενώ είμαι σίγουρος πως και από την άλλη πλευρά θα υπάρχουν αντίστοιχα παραδείγματα (τον Ακη δεν τον μετράω γιατί τελευταία δεν πολυεμφανίζοταν και μάλλον αυτό το γεγονός "κοντράρει" το point μου).

Πρωτόπαπας,Παπαϊωάννου.