ειπες μεγαλη κουβεντα!! πραγματικα δεν φανταζομουν οτι η αγορα τηλεορασης θα εξελισοταν σε τετοιο βασανο! και φυσικα δεν αναφερομαι σε ολους εδω μεσα που με τις γνωσεις που εχει ο καθενας προσπαθει να ανοιξει τα ματια των υπολοιπων αλλα στο γιατι θα πρεπει να μας ανοιξουν τα ματια!! θελω απλα μια τηλεοραση που να δειχνει καλη εικονα χωρις να χρειαστει να κανω π.χ. στρωσιμο,calibration,να μαθω τι ειναι το ifs,να σκυβω στα δεκα εκατοστα απο την τηλεοραση μηπως βρω καμενο pixel λες και ψαχνω ψυλλο στ'αχυρα.δεν θελω δηλαδη να αγχωνομαι περισσοτερο στην καθημερινοτητα μου και κυριως να κλαιω τα λεφτα μου! θελω αυτο που θα π λ η ρ ω σ ω να ξερω οτι δεν εχει 10 % πιθανοτητα να βγει σκαρτο!! ( το 10% δεν ειναι τυχαιο! καντε ενα check σε ολα τα thread για νεα τηλεοραση και δειτε στους νεους κατοχους ποσοι αντιμετωπισαν μικρο η´μεγαλο προβλημα) το ξανατονιζω οτι θαυμαζω οσους εχουν τις γνωσεις εδω μασα και προσπαθουν να βοηθησουν τους υπολοιπους απλα εκενυριζομαι γιατι θα πρεπει να μαθω τοσα πραγματα για να βλεπω κ α λ η τηλεοραση!! να το πω απλα! δεν θελω να φτασω σε σημειο να καταριεμαι την στιγμη που αφησα στην ακρη την crt στην αναζητηση καλυτερης εικονας!!
Το θέμα είναι ότι αυτή την εποχή εάν αγοράσεις HD READY τηλεόραση είναι πραγματικά κοροιδία...
Σε κάθε περίπτωση,πάντως,πρέπει να ευχαριστούμε τα παλαιότερα-εμπειρότερα μέλη που μας ανοίγουν τα μάτια.Welcome to the club.
φυσικα και ευχαριστω τον καθε εναν εδω μεσα που μας προσφερει τις γνωσεις του κκαι κυριως που μας ανοιγουν τα ματια για να αποφυγουμε κακοτοπιες ειτε αυτες προερχονται απο τις εταιριες,ειτε απο τα καταστηματα πωλησης ,ειτε απο διαφορα παραπλανητικα sites δεν το συζηταω αυτο!! και πιστευω οτι κατανοειτε πια ειναι η ενσταση μου σε ολο αυτο το θεμα!! αρχιζω και νοιωθω πως το ρητο 'οτι πληρωνεις παιρνεις ' ειναι πολυ σχετικο στην γυρα για αγορα καινουργιας τηλεορασης!
resents2:
Για καποιον που βλεπει κατα 90+% τηλεοπτικο σημα δηλαδη το 99% των καταναλωτων το FullHD ειναι παντελως αχρηστο.
Εδω ουτε 16:9 δεν ειναι τα περισσοτερα καναλια.
Και μετα σου λενε αγορασε FullHD , LED και 3D στα 200 Hz.![]()
Για καποιον που βλεπει κατα 90+% τηλεοπτικο σημα δηλαδη το 99% των καταναλωτων το FullHD ειναι παντελως αχρηστο.
Εδω ουτε 16:9 δεν ειναι τα περισσοτερα καναλια.
Και μετα σου λενε αγορασε FullHD , LED και 3D στα 200 Hz.![]()
Κι εγώ,αν ποτέ ψηθώ να αγοράσω flat panelflipout
θα φροντίσω να έχει όλα τα σχετικά,μήπως και τα χρειαστώ στο μέλλον.
Για 90% Nova και πολλα αθλητικα η PJ ειναι καλυτερη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.