η λιστα ειναι δικη μου...οι επιλογες-προτασεις δικες σας!!!

Αυτο που αναλύουμε στα τελευταία πόστ δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει...νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι η S20 είναι η καλύτερη από τις παραπάνω...καλό είναι να μείνουμε εκεί.

Απάντηση: Re: η λιστα ειναι δικη μου...οι επιλογες-προτασεις δικες σας!!!

ειπες μεγαλη κουβεντα!! πραγματικα δεν φανταζομουν οτι η αγορα τηλεορασης θα εξελισοταν σε τετοιο βασανο! και φυσικα δεν αναφερομαι σε ολους εδω μεσα που με τις γνωσεις που εχει ο καθενας προσπαθει να ανοιξει τα ματια των υπολοιπων αλλα στο γιατι θα πρεπει να μας ανοιξουν τα ματια!! θελω απλα μια τηλεοραση που να δειχνει καλη εικονα χωρις να χρειαστει να κανω π.χ. στρωσιμο,calibration,να μαθω τι ειναι το ifs,να σκυβω στα δεκα εκατοστα απο την τηλεοραση μηπως βρω καμενο pixel λες και ψαχνω ψυλλο στ'αχυρα.δεν θελω δηλαδη να αγχωνομαι περισσοτερο στην καθημερινοτητα μου και κυριως να κλαιω τα λεφτα μου! θελω αυτο που θα π λ η ρ ω σ ω να ξερω οτι δεν εχει 10 % πιθανοτητα να βγει σκαρτο!! ( το 10% δεν ειναι τυχαιο! καντε ενα check σε ολα τα thread για νεα τηλεοραση και δειτε στους νεους κατοχους ποσοι αντιμετωπισαν μικρο η´μεγαλο προβλημα) το ξανατονιζω οτι θαυμαζω οσους εχουν τις γνωσεις εδω μασα και προσπαθουν να βοηθησουν τους υπολοιπους απλα εκενυριζομαι γιατι θα πρεπει να μαθω τοσα πραγματα για να βλεπω κ α λ η τηλεοραση!! να το πω απλα! δεν θελω να φτασω σε σημειο να καταριεμαι την στιγμη που αφησα στην ακρη την crt στην αναζητηση καλυτερης εικονας!!

Δυστυχώς η εξειδικευμένη-ειδική γνώση,σαν αυτή που εδώ μέσα παίρνουμε,έχει και μειονεκτήματα.Σε κάνει απαιτητικότερο,αυστηρότερο κριτή,ίσως και λίγο πλεονέκτη.Αν,μάλιστα,αποφασίσεις να πληρώσεις το κάτι παραπάνω,τα ανωτέρω διπλασιάζονται.Σε κάθε περίπτωση,πάντως,πρέπει να ευχαριστούμε τα παλαιότερα-εμπειρότερα μέλη που μας ανοίγουν τα μάτια.Welcome to the club.
ΥΓ. Το πολύ-πολύ να αναβαθμήσω την CRT μου με την αγορά ενός μετρητή Geiger.....:flipout:

Το θέμα είναι ότι αυτή την εποχή εάν αγοράσεις HD READY τηλεόραση είναι πραγματικά κοροιδία...

Κάτω απο τις 40" είναι κοροιδία το 1080p.Την εποχή ας την αφήσουμε ήσυχη γιατί στην Ελλάδα είμαστε πάντα 10 χρόνια πίσω απο τους άλλους.Το 60% βλέπει ακόμα σε crt και ουτε καν ξέρει τι είναι το hd.Να μην μιλήσω για την digea κάθε δέκα λεπτά διαφήμιση τέλεια εικόνα τώρα απο την digea.Δηλαδή πόσο παίζει να κοροιδεύουν τον κόσμο.

Συμφωνώ ότι η s20 είναι καλύτερη απο την lg αλλά δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα παραπάνω λεφτά για κάτι που δεν θα αξιοποιήσεις...

Αυτά....

Re: Απάντηση: Re: η λιστα ειναι δικη μου...οι επιλογες-προτασεις δικες σας!!!

Σε κάθε περίπτωση,πάντως,πρέπει να ευχαριστούμε τα παλαιότερα-εμπειρότερα μέλη που μας ανοίγουν τα μάτια.Welcome to the club.

φυσικα και ευχαριστω τον καθε εναν εδω μεσα που μας προσφερει τις γνωσεις του κκαι κυριως που μας ανοιγουν τα ματια για να αποφυγουμε κακοτοπιες ειτε αυτες προερχονται απο τις εταιριες,ειτε απο τα καταστηματα πωλησης ,ειτε απο διαφορα παραπλανητικα sites δεν το συζηταω αυτο!! και πιστευω οτι κατανοειτε πια ειναι η ενσταση μου σε ολο αυτο το θεμα!! αρχιζω και νοιωθω πως το ρητο 'οτι πληρωνεις παιρνεις ' ειναι πολυ σχετικο στην γυρα για αγορα καινουργιας τηλεορασης!
:presents2:

Για καποιον που βλεπει κατα 90+% τηλεοπτικο σημα δηλαδη το 99% των καταναλωτων το FullHD ειναι παντελως αχρηστο.

Εδω ουτε 16:9 δεν ειναι τα περισσοτερα καναλια.

Και μετα σου λενε αγορασε FullHD , LED και 3D στα 200 Hz.:flipout:

Για καποιον που βλεπει κατα 90+% τηλεοπτικο σημα δηλαδη το 99% των καταναλωτων το FullHD ειναι παντελως αχρηστο.

Μαρκετινγκ.....

Απάντηση: Re: η λιστα ειναι δικη μου...οι επιλογες-προτασεις δικες σας!!!

Το marketing,αλλά και οι ψυχολογικοί λόγοι,είναι αυτοί που στρέφουν την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών στο fullhd,3d κλπ.Ο κόσμος δηλαδή, προσδοκεί "αισιοδοξόντας" πώς τα 2-3 dvd,που βλέπει ανά μήνα,θα αυξηθούν σε 5-6 bluray ή 3D bluray,λόγω ελκυστικότερης στο μάτι,εικόνας.
Κι εγώ,αν ποτέ ψηθώ να αγοράσω flat panel (:flipout:) θα φροντίσω να έχει όλα τα σχετικά,μήπως και τα χρειαστώ στο μέλλον.

Re: Απάντηση: Re: η λιστα ειναι δικη μου...οι επιλογες-προτασεις δικες σας!!!

Κι εγώ,αν ποτέ ψηθώ να αγοράσω flat panel (:flipout:) θα φροντίσω να έχει όλα τα σχετικά,μήπως και τα χρειαστώ στο μέλλον.

Ετσι σκεφτονται αρκετοι αλλα δεν υπολογιζουν τις τεχνολογικες εξελιξεις και χρυσοπληρωνουν πραγματα που θα εχουν αλλαξει.

Πχ. το υπαρχον 3d ειναι ηδη προς αναβαθμιση-αλλαγη.

Αγοραζοντας 3D τηλεοραση σημερα απλως βοηθαει ψυχολογικα. Πρακτικα σε 1-2 χρονια θα θεωρειται αρχαια στο συγκεκριμενο κομματι.

Δηλαδη και τα ωραια σου λεφτα δινεις και πισω μενεις. Και κερ@τας και δαρμενος.:flipout:

το σημερινο 3D θα βελτιωθει παρα πολυ συντομα με την χρηση καλυτερων γυαλιων και καλυτερης τεχνολογιας παντα ομως με γυαλια.
Οι σημερινες ταινιες 3D bluray θα ειναι 100% συμβατες και με την νεα τεχνολογια 3D που θα κυκλοφορισει.
Αν περιμενετε καλο 3D χωρις γυαλια τσαμπα θα περιμενετε ...
και αν κυκλοφορισει καποτε μετα απο πολλα χρονια θα ειναι υποδεεστερο
αυτου με γυαλια.

Οχι μονο θα κυκλοφορησει αλλα θα ονομαζεται "360 3D" η καπως ετσι. Ηδη εχει βγαλει πρωτοτυπο η Sony.

Το σημερινο ψευδο 3D ειναι απλως ενα πρωτο σκαλοπατι προς πραγματικα τρισδιαστατη εικονα.

Αυτο ειναι απλα ενα πρωτοτυπο.

Το να λεμε οτι η τεχνολογια δεν θα εξελιχθει και δεν θα βγαλει κατι καλυτερο απο το σημερινο ψευδο 3D ειναι ουτοπικο.

Παιδια κατεληξα οτι η τηλεοραση που θα παρω ειναι μια απο :
LG 42PJ550 42"

ή

LG 42LD550 42"

καμια προτιμηση μεταξυ των 2??

αποφασισα οτι οσον αφορα την plasma μεχρι εκει ειμαι διατεθημενος να πληρωσω το γεγονος οτι παιρνω τηλεοραση plasma με ολα τα θετικα και αρνητικα που κουβαλανε, οσο δε αφορα την lcd γιατι μετα απο αρκετο διαβασμα και σε ξενα φορουμ μου φαινεται απο τις πιο 'τιμιες´αγορες (δεδομενου και αυτων που προσφερει) σε αυτα τα χρηματα!

:guitarist: