Δυνατο μηχανημα ο LK280 αφου τα καταφερες να τους ξεσηκωσεις με το ενα καναλι μονο , με ποιο ηχειο εγινε αυτο ? .Heart to heart in thις storm we can weather ,,,,united for ever .....Two hearts that can be like one....( παρασύσθηκα και ξύπνησα τους διπλανούς με ένα ηχείο ,DimR ακούς?)....
.....Indestructible
The Four Tops - Indestructible
εντάξει ήταν αργά,με το ένα Keilinth αριστερό και δεξί το ενεργό kali απ' τον kairn απευθείαςΔυνατο μηχανημα ο LK280 αφου τα καταφερες να τους ξεσηκωσεις με το ενα καναλι μονο , με ποιο ηχειο εγινε αυτο ? .
Νομίζω ένας πολύ-οργανίστας ήταν.The Michael Zager Band - Dr Rhythm 1981
αυτοι ειχαν το 77 ενα τεραστιο disco hit - let's all chant
ημουν μικρος το εμαθα λιγο πιο μετα αλλα κομματαραΝομίζω ένας πολύ-οργανίστας ήταν.
Τεράστια η επιτυχία του το 77 classic, ΠΑΝΤΟΎ.
παντως ειναι ενα καθαρο one hit wonder, η μια μεγαλη επιτυχια του εφτιαξε την ζωηΌλοι γνωρίζουν τον τραγουδιστή απ την ερμηνεία του σε μία απ τις μεγαλύτερες Ντίσκο επιτυχίες όλων των εποχών που παίζεται ακόμα και σήμερα.
Το 1980 κυκλοφόρησε ένα single που έκανε και αυτό 'θόρυβο'.
Ακριβώς όπως το έχω στην συλλογή.
was released in 1981. The disco track was released as a 12" single on Aariana Records and Aquarius Records (in France) that same year. It was also featured in a 1981 TopPop YouTube performance. ( εμένα αναγράφει 1980)
Patrick Hernandez - Goodbye
Χαμός κάθε Παρασκευή στις ταράτσες των αεροδρομίων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.