***I love 80's music !!!***

Re: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Σόρρυ για την παρέμβαση αλλά εκτός ότι τα 80's είχαν σαφώς πολύ καλύτερα πράγματα να δώσουν, το να φορτώνουμε με '' ότι νάναι '' το θέμα δεν βοηθάει σε κάτι.

Είναι κρίμα να γεμίζουμε με clips που μπορεί ο καθένας να τα βρει παντού ,όταν μάλιστα αυτά δεν προσφέρουν και τίποτα.

Καταλαβαίνω ότι καλό είναι να υπενθυμίζουμε κάποια πράγματα (για λόγους αναμνήσεων για π.χ.) αλλά το φόρτωμα με ότι νάναι ,κουράζει τρελά.

Με 10-15 κλιπάκια καθαρίζουμε και παίρνουμε μία γεύση.

Σόρρυ αν σας χαλάω λίγο τη διάθεση αλλά το θεωρώ χάσιμο χρόνου αυτόν το βομβαρδισμό από Μουσικόραμα στις μέρες μας.

Λιτότητα και όλα μια χαρά.

Ευχαριστώ.

Σόρρυ για την παρέμβαση αλλά εκτός ότι τα 80's είχαν σαφώς πολύ καλύτερα πράγματα να δώσουν, το να φορτώνουμε με '' ότι νάναι '' το θέμα δεν βοηθάει σε κάτι.

Είναι κρίμα να γεμίζουμε με clips που μπορεί ο καθένας να τα βρει παντού ,όταν μάλιστα αυτά δεν προσφέρουν και τίποτα.

Καταλαβαίνω ότι καλό είναι να υπενθυμίζουμε κάποια πράγματα (για λόγους αναμνήσεων για π.χ.) αλλά το φόρτωμα με ότι νάναι ,κουράζει τρελά.

Με 10-15 κλιπάκια καθαρίζουμε και παίρνουμε μία γεύση.

Σόρρυ αν σας χαλάω λίγο τη διάθεση αλλά το θεωρώ χάσιμο χρόνου αυτόν το βομβαρδισμό από Μουσικόραμα στις μέρες μας.

Λιτότητα και όλα μια χαρά.

Ευχαριστώ.

Δεν επρεπε να το γραψεις αυτο,ντροπη.Ειλικρινα ντροπη.

Αν θες να κανεις ενα καλο,σβησε το ποστ σου και αυτα τα δυο τα δικα μου,και ασε εμενα τον taurus 65,τον Giannis Amar,τον nsamar ολους τους αλλους να ανεβαζουμε τραγουδια που δε προσφερουν τιποτα,αυτα γουσταρουμε εμεις.

Αντι να πεις ενα μπραβο...

Γιάννη προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι με το πλάτιασμα δεν βγαίνει πουθενά.
Αν θέλεις να παρουσιάσεις ότι έχει η δισκοθήκη σου σε 80´ς και σε videoclip δεν πολυλέει.
Μην το πάρεις προσωπικά.
Μπορώ να κατανοήσω ότι έχεις νοσταλγική διάθεση και μας θυμίζεις πράγματα αλλά τα πάντα με μέτρο.

Τώρα το ντροπή δεν το καταλαβαίνω αλλά είναι ο.κ.

Κουλ.

Απάντηση: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Κατ αρχάς είναι αδύνατον να μπορέσει κάποιος να τα δει όλα αυτά.........
Γιάννη τα "ντροπή" δεν χρειάζονται

Γιάννη προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι με το πλάτιασμα δεν βγαίνει πουθενά.
Αν θέλεις να παρουσιάσεις ότι έχει η δισκοθήκη σου σε 80´ς και σε videoclip δεν πολυλέει.
Μην το πάρεις προσωπικά.
Μπορώ να κατανοήσω ότι έχεις νοσταλγική διάθεση και μας θυμίζεις πράγματα αλλά τα πάντα με μέτρο.

Τώρα το ντροπή δεν το καταλαβαίνω αλλά είναι ο.κ.

Κουλ.

Χωρις πλακα κανε σε παρακαλω αυτο που σου ειπα πανω και ολα ειναι οκ.

Το ποστ μου είναι η άποψη μου. Σέβομαι τη δική σου και δεν τρέχει μία.
Απλά σε παρακαλώ βάλε λίγο μέτρο τίποτα άλλο.
Εξάλλου μου θύμισες και κάποια πολύ καλά δείγματα.

Re: Απάντηση: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Κατ αρχάς είναι αδύνατον να μπορέσει κάποιος να τα δει όλα αυτά.........
Γιάννη τα "ντροπή" δεν χρειάζονται

Αυτο το thread το οραματιστικα σαν ενα database με hits των 80's,τραγουδια που αγαπω πολυ παροτι 27 χρονων,και αλλοι πολλοι,και με κανουν να νιωθω ομορφα,και ερχεται και λεει ο αλλος οτι δε προσφερουν τιποτα και δεν ειναι κατι το ιδιατερο.

Σοβαρα κυριε Μανωλακο σε παρακαλω πολυ σβησε αυτα το ποστ ολα.

Γιάννη η διάθεση σου είναι εξαιρετική αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι μέσα σε αρκετά εξαιρετικά κομμάτια έχεις βάλει και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Αν δεν βλέπεις τη διαφορά της Taylor Dayne με τους Talk Talk δεν φταίω εγώ.
Είναι κρίμα να χάνονται κάποια κομμάτια μέσα στο βομβαρδισμό που έχεις επιχειρήσει.

Αν θέλεις να υπάρχει μεγαλύτερη εμπλοκή από φίλους κάνε κάποια επιλογή.

Και εγώ ήθελα να ανεβάσω κάποια αγαπημένα αλλά δεν το έκανα γιατί θα χαθούν με τον τρόπο που λειτουργεί το θέμα. Τσάμπα κόπος.

Εάν και τώρα δεν το καταλαβαίνεις σόρρυ ,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Λες να μη καταλαβαινω τη διαφορα?

Ειλικρινα ο τροπος που μπηκες και εξεφρασες την αποψη σου ηταν πολυ υποτιμιτικος.Εγω λυπαμαι με αυτο.Ειλικρινα.

Επισης το οτι ανεβασαμε πολλα και δε προλαβαινει να τα δει καποιος δε λεει κατι.Δεν ειναι αναγκη να τα βλεπει την ωρα που τα βαζουμε.Μπορει να τα δει οποια στιγμη θελει.

Εγω στενοχωρηθηκα πολυ με αυτο,και θα παρακαλουσα παρα πολυ να σβηστουν τα ποστ και να επανελθει το νημα εκει που ηταν.

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Σόρρυ.

Δεν έχεις καταλάβει τι σου λέω αλλά ο.κ. Δεν τρέχει μία.
Πάμε παρακάτω αλλά με μέτρο σε παρακαλώ.
Για σένα το λέω φιλικά. Θα λειτουργούν καλύτερα τα θέματα σου.

Υ.Γ. Όποτε θες μπορώ να γίνω απόλυτα ειλικρινής μαζί σου αλλά από κοντά.
Ορισμένα πράγματα δεν γράφονται έτσι και αλλιώς.

Υ.Γ2, Σέβομαι τις επιλογές σου αλλά μέχρι εκεί.

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Σόρρυ.

Δεν έχεις καταλάβει τι σου λέω αλλά ο.κ. Δεν τρέχει μία.
Πάμε παρακάτω αλλά με μέτρο σε παρακαλώ.
Για σένα το λέω φιλικά. Θα λειτουργούν καλύτερα τα θέματα σου.

Υ.Γ. Όποτε θες μπορώ να γίνω απόλυτα ειλικρινής μαζί σου αλλά από κοντά.
Ορισμένα πράγματα δεν γράφονται έτσι και αλλιώς.

Υ.Γ2, Σέβομαι τις επιλογές σου αλλά μέχρι εκεί.

Εχω καταλαβει και τι μου λες,αλλα και αλλα πραματα.Μην ανησυχεις.Ουτε και εμενα μ'αρεσει να ερχομαι σε αντιπαραθεση μεσω του internet.Γι'αυτο και αποφευγω τα ποστ με το υφος αυτου που ανεβασες.

Εντάξει Γιάννη θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά τα μουσικά μας.

Κάνε μια πιο αυστηρή επιλογή (με τα καλύτερα σου) και συνέχισε. Θα πάει καλύτερα, πίστεψε με.

Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω, σόρρυ. Καλό Σαββατοκύριακο.

Υ.Γ. Ο ενθουσιασμός σου είναι χρησιμότατος να το ξέρεις και αυτό δεν είναι κολακεία. Απλά φίλτραρε λίγο τις επιλογές ,τίποτα άλλο.