***I love 80's music !!!***

Re: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Οι επιλογες που κανω ειναι αυτα που αγαπω και μου αρεσουν,ειτε ειναι disco,ειτε new wave,electro,μπαλαντες και δε ξερω και εγω τι.Ολα αυτα "τα οχι και κατι το ιδιαιτερο που δε προσφερουν τιποτα",ειναι τραγουδια που εχω αγαπησει και ειναι μερος της ζωης μου και γουσταρω να τα ακουω.

Καλά κάνεις και μπράβο σου. Δεν με αφορά η προσωπική σου ζωή.

Πάμε παρακάτω σε παρακαλώ.

Ειλικρινα σε παρακαλω πολυ,ανοιξε ενα αλλο νημα με τιτλο "αποψεις για το thread των 80's του mstr" και βαλτα ολα αυτα εκει.

Ασε εμας να ποσταρουμε τις μ.....ες που γουσταρουμε εδω.

Μπηκες στο νημα και υποτιμισες ολους εμας οτι ανεβαζουμε τραγουδια που "δεν προσφερουν τιποτα".Δεκτο,αλλα μετεφερε σε παρακαλω πολυ φιλικα,τις αποψεις σε νεο νημα.

Δε πειραζει Γιαννη,και ολοι οι αλλοι,θα τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη να ακουσουμε τη μουσικουλα μας,να παμε και στην boom boom.-bye-

Άντε πάλι.
Γιάννη ,θα το επιχειρήσω για άλλη μία. Θέλεις να μας μιλήσεις για τα αγαπημένα σου κομμάτια ,να μας δώσεις πληροφορίες ,στοιχεία που δεν ξέρει ο κόσμος, να μας μάθεις 20 καλλιτέχνες από τη δεκαετία που μπορεί να μην τους έχουμε ακούσει; Θεμιτό.
Πήγαινε στις παρουσιάσεις και μίλησε μας. Θα βοηθήσω με ότι ξέρω.

Αλλά να μεταφέρεις όλο το Youtube με όλα τα 80's εδώ , σίγουρα δεν προσφέρει. Δεν υπάρχει ανάγκη.

Κάνε επιλογή και δημιούργησε την ανάγκη να εμπλακούν και άλλοι. Αυτό σου λέω.

Και τεχνοκρατικά αν θέλεις και μία άποψη, το Italo που το γούσταρα, ξέφυγε και χάθηκε η μπάλα. Και είναι κρίμα να ξανασυμβεί.

Στη Boom Boom παίζουν και κάτι φίλοι κατά καιρούς. Αν θέλετε πάντως οτιδήποτε από την εποχή (μιλάμε για τα άπαντα) ζητήστε το εκ μέρους μου από τον Μιχάλη τον Σάμιο του DISCOMANIA.

H πλάκα είναι ότι έχω παίξει και εγώ κανά δυο φορές στο radio του και μάλιστα βαριά 80´ς όπου η Taylor Dayne είναι Black Metal.

Πολυ ντορος για το τιποτα.
Ας παει στην επι παντως.

Η αληθεια ειναι οτι η φραση "δεν προσφερουν τιποτα", δεν ηταν και τοσο ...ευγενικη.....

Οσο αφορα δε το "ότι τα 80's είχαν σαφώς πολύ καλύτερα πράγματα να δώσουν", ειναι υποτιμιτικη, για τους συμμετασχοντες.

ΥΓ. Γιατι το ποστ #207 δεν εσταλη με πμ ???

Πολυ ντορος για το τιποτα.
Ας παει στην επι παντως.

Η αληθεια ειναι οτι η φραση "δεν προσφερουν τιποτα", δεν ηταν και τοσο ...ευγενικη.....

Οσο αφορα δε το "ότι τα 80's είχαν σαφώς πολύ καλύτερα πράγματα να δώσουν", ειναι υποτιμιτικη, για τους συμμετασχοντες.

ΥΓ. Γιατι το ποστ #207 δεν εσταλη με πμ ???

Ακριβως.

Survivor - The eye of the tiger

Ολο ελεγα πριν να το βαλω να το βαλω και εψαχνα ευκαιρια να το πεταξω καπου να κολλαει-bye-

Να μην ξεχναμε και τα γνωστα φοβερα κοματια...

Παιδια σας αφηνω προς το παρον,και please....απο δω και περα μονο μουσικη:guitarist:

Εγω θα ποσταρω μεχρι και 5 του μηνα,απο κει και περα...παρουσιαζομαι 9 φανταρος.Ελπιζω ολοι οι φιλοι των 80's να το κρατησουν ζωντανο το νημα,με οτι ειδος μουσικης θελουν,απο new wave,electro pop,disco,ballads,οτι γουσταρει η ψυχη σας.

See you...-bye-

Last edited: