***I love 80's music !!!***

Απάντηση: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Ρε παιδιά που είστε στην πρίζα και έτοιμοι να φάτε τον Μανωλάκο, πείτε ένας που θα μπει το βράδυ στο φόρουμ, πότε θα προλάβει να τα ακούσει όλα αυτά?
Ο Μανωλάκος καλά λέει.
Το φόρουμ δεν είναι για 2-3 που έχουν πολύ χρόνο, είναι και για μερικούς που σε 1-2 ώρες θέλουν να διαβάσουν και να ακούσουν 5-10 τραγούδια (απ αυτά που προτείνονται).

Re: Απάντηση: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Ρε παιδιά που είστε στην πρίζα και έτοιμοι να φάτε τον Μανωλάκο, πείτε ένας που θα μπει το βράδυ στο φόρουμ, πότε θα προλάβει να τα ακούσει όλα αυτά?
Ο Μανωλάκος καλά λέει.
Το φόρουμ δεν είναι για 2-3 που έχουν πολύ χρόνο, είναι και για μερικούς που σε 1-2 ώρες θέλουν να διαβάσουν και να ακούσουν 5-10 τραγούδια (απ αυτά που προτείνονται).

Το νημα ειναι εδω και δε φευγει,δε παει πουθενα.Οποτε θελεις μπορεις να δεις.

Παιδια σας παρακαλω,μονο μουσικουλα απο εδω και περα.

Δημητρη σε παρακαλω γ το.

Re: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Παιδιά χρειάζεται λίγη ηρεμία.
Γιάννη δεν είναι ανάγκη να συμπεριφέρεστε σαν κλειστή ομάδα. Όπως είδες και στο italo thread συμμετείχε αρκετός κόσμος, βάζοντας και σχολιάζοντας ανάλογα κομμάτια. Δεν είστε μόνοι σας!!
Ακριβώς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δέχεστε και μια αντίθετη ίσως γνώμη. Δεν είναι κακό να μην αρέσουν κάποια από αυτά που έχετε βάλει σε κάποιον, ούτε το να κάνει κάποιο σχόλιο. Για αυτό υπάρχουν τα νήματα παιδιά. Και από τις συζητήσεις βγαίνει το ζουμί.

Και επίσης. Το να πέφτει το ένα κλιπάκι μετά το άλλο δεν διευκολύνει καθόλου ούτε την παρακολούθηση, αλλά ούτε και έναν ενδεχόμενο σχολιασμό. Παράδειγμα :Ήθελα να πω δύο κουβέντες για τους Blancmange.και τον Alexander o Neal, άλλα όταν μπήκα το thread είχε προχωρήσει πέντε σελίδες και χάθηκα.

Αυτά.παίδες.
Επειδή είμαι δουλειά και δεν μπορώ να βάλω κλιπ ας βάλει κάποιος το the night you murdered love από ABC

παντως εντελως φιλικα παιδια δεν ειναι κακο να ακουτε και καποιον που εχει φαει τα χρονια του εδω μεσα και ξερει καλυτερα πως λειτουργουν τα θρεντ.ποσο μαλλον οταν δεν εχει και σκοπο να προσβαλει κανεναν.υποδειξεις κανει για το πως θα λειτουργησει καλυτερα το θρεντ.δεν απαξιωσε τιποτα.

Ο Μανωλάκος καλά λέει.

Ενας που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με 80ς, δεν πρόκειται ούτε εδώ να μπει στην διαδικασία. Κάποιος άλλος όμως όπως εγώ που ακούω πολύ συχνά και έχω GB+ από αυτά, απλά από τα 300 π.χ. που έχουν μπει, θα ακούσω τα 40 - 50 που δεν τα αναγνωρίζω από τους τίτλους, και τελικά θα βάλω τα 20 - 30 από αυτά στην λίστα αναζήτησης μου... Αντε να ακούσω και κάποια που πάντα με φτιάχνουν. Ομως χάρη σε αυτό το θέμα έχω "ανακαλύψει" 20+ τραγούδια που μου αρέσουν και μου είναι γνωστά σαν ακούσματα, αλλά ως τώρα δεν ήξερα τίτλο για να τα αναζητήσω. :a0210:

Και πάμε με λίγη Ελληνική αύρα...

Κώστας:
http://www.youtube.com/watch?v=YXEX0AkIKsk
Μαριάννα:
http://www.youtube.com/watch?v=yebY9UabTG4
ο άλλος Κώστας:
http://www.youtube.com/watch?v=U0XJSKHq5Wg
Μιχάλης:
http://www.youtube.com/watch?v=wbT1qzd3Ccg

Παιδιά χρειάζεται λίγη ηρεμία.
Γιάννη δεν είναι ανάγκη να συμπεριφέρεστε σαν κλειστή ομάδα. Όπως είδες και στο italo thread συμμετείχε αρκετός κόσμος, βάζοντας και σχολιάζοντας ανάλογα κομμάτια. Δεν είστε μόνοι σας!!
Ακριβώς για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δέχεστε και μια αντίθετη ίσως γνώμη. Δεν είναι κακό να μην αρέσουν κάποια από αυτά που έχετε βάλει σε κάποιον, ούτε το να κάνει κάποιο σχόλιο. Για αυτό υπάρχουν τα νήματα παιδιά. Και από τις συζητήσεις βγαίνει το ζουμί.

Η γνωμη οπως διατυπωθηκε ηταν εγωιστικη,ψωνιστικη και υποτιμιτικη.Δε δινω δεκαρα ο καθενας ποσο ψαγμενος ειναι αν μπαινει κατα αυτο τον τροπο και υποννοει οτι ανεβαζουμε κοτσανες.

Μη μου λες τωρα και "γνωμη".

Και μια μεγαλη χαρη.Κοψτε το αυτο το πραμα,τελος.

παντως εντελως φιλικα παιδια δεν ειναι κακο να ακουτε και καποιον που εχει φαει τα χρονια του εδω μεσα και ξερει καλυτερα πως λειτουργουν τα θρεντ.ποσο μαλλον οταν δεν εχει και σκοπο να προσβαλει κανεναν.υποδειξεις κανει για το πως θα λειτουργησει καλυτερα το θρεντ.δεν απαξιωσε τιποτα.

Ρε σεις ξεκολλατε.Με δουλευετε?Πραγματικα δηλαδη.

Ενας που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με 80ς, δεν πρόκειται ούτε εδώ να μπει στην διαδικασία. Κάποιος άλλος όμως όπως εγώ που ακούω πολύ συχνά και έχω GB+ από αυτά, απλά από τα 300 π.χ. που έχουν μπει, θα ακούσω τα 40 - 50 που δεν τα αναγνωρίζω από τους τίτλους, και τελικά θα βάλω τα 20 - 30 από αυτά στην λίστα αναζήτησης μου... Αντε να ακούσω και κάποια που πάντα με φτιάχνουν. Ομως χάρη σε αυτό το θέμα έχω "ανακαλύψει" 20+ τραγούδια που μου αρέσουν και μου είναι γνωστά σαν ακούσματα, αλλά ως τώρα δεν ήξερα τίτλο για να τα αναζητήσω. :a0210:

Χαιρομαι φιλε μου που βοηθηθηκες να τα βρεις...:a0210:

Ώπα. Μέχρι στιγμής σου μιλάω φιλικά. Θα το αφήσω να πέσει κάτω για τελευταία φορά. Επόμενη προσωπική κριτική δεν υπάρχει για σένα.
Πάμε παρακάτω.

Μανωλάκο πλήγωσες το πληγωμένο!!!!:flipout:(εμένα εννοώ)

Μην μου αγγίζεται το μακράν πιο “φιλήδονο – πρόστυχο” στόμα που πέρασε ποτέ από τα 80ς( Την Taylor Dayne εννοώ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***

Ρε σεις ξεκολλατε.Με δουλευετε?Πραγματικα δηλαδη.

προφανως εχεις νευρα και δεν καταλαβαινεις τι προσπαθουμε να σου πουμε.δεν πειραζει.ουτε κολλημενοι ειμαστε ουτε σε δουλευουμε.φιλικα παντα.τελος απο εμενα.και καλη θητεια.

Ώπα. Μέχρι στιγμής σου μιλάω φιλικά. Θα το αφήσω να πέσει κάτω για τελευταία φορά. Επόμενη προσωπική κριτική δεν υπάρχει για σένα.
Πάμε παρακάτω.

Ουτε σε εβρισα ουτε σε υποτιμησα.Αντιθετως εσυ το εκανες.(δεν εβρισες,υποτιμισες ομως ολους εδω στο site οτι ανεβαζουμε κοτσανες)

Μπορεί να την έχω παίξει και σε πρώτη ραδιοφωνική τότε. Τρελό μωρό για την εποχή της. Αλλά ήμουν αλλού αφιερωμένος τότε.

Γιάννη πάμε παρακάτω.:grandpa:
Και σου υπόσχομαι μόλις με το καλό πας φαντάρος να το κρατήσω εγώ το νήμα ζωντανό.